Bildirim
320 TL ye Samsung Galaxy S3 MİNİ Almalı Mıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
275 pahalı bence 200 e falan bulursun samsung kore garantili _____________________________ 
-
Bana öyle bir teklif gelse kıllanırdım adamın günahını almayım ama itelemeye calisiyo gibi sanki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insan ancak kendi menfaatini unutursa gönüllere girebilir. -
Gitmisken benim yerime sor elemana parmak izi ni ne zaman çalacak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jony___ -- 13 Eylül 2013; 22:36:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kekliyo mu beni simdi
_____________________________ -
Samsung bayisindeki eleman öyle bir şey yapsa işten atalarlar kendi çalıştığı yerdeki ürünü değil başka ürün satıyor bence adamı tehdit et telefonu beleşe getir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmea -- 13 Eylül 2013; 22:41:36 >_____________________________ Somewhere over the rainbow. -
quote:
Orijinalden alıntı: İmea
Samsung bayisindeki eleman öyle bir şey yapsa işten atalarlar kendi çalıştığı yerdeki ürünü değil başka ürün satıyor bence adamı tehdit et telefonu beleşe getir.
Hocam bu da mantıklıymış :D Ama eleman yarı tanıdık sayılır hep ona giderim çok emeği var telefonda :D_____________________________ -
Konunun yeri burası değil ama bence alma, ben güvenemezdim.
Sana direk normalini getirelim hemde 0, 600 TL'ye Amerika garantili ilgileniyorsan pm _____________________________ -
Dostum replika cihaz alma pişman olursun sonra
Samsung magazasi ve Kore mali var diyor. Sorsaydin ya başka ne mali varmis?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "I've always believed that the world is what we make of it." -
Fena tongaya bastım :(
Konu yeri burası değilse taşınabilirmi ?_____________________________ -
csb. samsung mağazasindaki çalışan eleman her telefon arıza kaydı aldığında iş itibarı yükseliyor. sana neden böyle bir teklifte bulunup işnden olma riskini alsın? _____________________________ -
Adam güvenilirse tmm fakat güvenmezsen alma
Bende var tavsiye etmem
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kore mali alma sakin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ey insanoğlu!İnsanlığını unutma. -
Cevap/mesaj veya yorum güncelliğini yitirdiği için yazan kişi tarafından silinmiştir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 21 Temmuz 2026; 22:13:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ maksat paylaşım olsun... -
Tavsiyeler için sağolun arkadaşlar .. _____________________________ -
Pişman olursun biraderim.
quote:
Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor
csb. samsung mağazasindaki çalışan eleman her telefon arıza kaydı aldığında iş itibarı yükseliyor. sana neden böyle bir teklifte bulunup işnden olma riskini alsın?
csb ise sence tavsiye konusu olurmuydu mantıklı düşün._____________________________
Benzer içerikler
- kız arkadaşla yapılacak aktiviteler
- turizm rehberliği maaş
- muhtar nereye şikayet edilir
- player matrix nedir
- sarıca arı yuvası nasıl yok edilir
- en iyi deprem uygulaması
- telegram indirim kanalları
- nokia lumia 1520
- samsung projeksiyonlu telefon
- guinness rekorlar kitabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler