Merhaba arkadaşlar ... Nokia 1280 gibi ikinci el bir telefon alma niyeti ile telefon bayilerini dolaştığımda samsung 1205 ile karşılaştım. Telefon bayisinden bazı arkadaşlar ikinci el alacağına sıfır Samsung 1205 al diyenler oldu. 120 TL diyen var 90 TL diyen var. Neredeyse her telefoncunun elinde var. Yurtdışından gelmiş. Kimisi ikinci el diye satıyor ama çok temiz diyor. Netten şöyle bir baktığımda sahibinden sitesinde 60-70-90 arasında fiyatlar gidip geliyor.
Konuya tam hakim değilim amahttp://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=37 bu siteden anladığım kadarıyla, yurt dışından kayıtdışı yollarla yurda gelen cihazların kayıt altına alınmaları gerekiyor. Aksi halde haberleşmeye kapatılıyor. Bu durumda bayiden almak istediğim telefon benim için sıkıntı yaratır mı arkadaşlar? Veya çözüm öneriniz nedir?
Nokia 1280 gibi basit telefonlar artık üretilmiyor. Basit bir telefon almak istediğimizde nasıl bir yol izlemeliyiz? Önerileriniz için teşekkürler ...
Bu telefonu kullanan veya bu telefona rastlayan kimse yok mu arkadaşlar?
Bu telefon konusunda bende bilgi istiyorum ama yok.İkinci el nokia alacağıma bunu alayım dedim.Millet s3, s4 galaxy bilmem ne derken bu telefonların yüzüne bakmıyor. Askerde benzer bir samsung modelini arkadaşım kullanıyordu.Kadıköyden almış aylardır kullanıyordu.Bende aradım bulamadım.
Bu telefonu 2 aydır kullanıyorum, gayet basit ve hızlı, Samsung S4 den sonra buna geçmek her ne kadar zor olsa da, telefonu sadece telefon olarak kullanmak isteyenler için mükemmel bir cihaz, şarjı yaklaşık olarak 7 gün gidiyor.
Bu telefonlar hakkında fikri olan var mı? çalıntı mı, kaçak mı, elimizde patlar mı?