Şimdi Ara

Note 2 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumlarınız nedir ? 2.el alacagım . G2 ve One çok bakıldı uygun bulunamadı henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakin alma bende vardi g2 ondan kat kat daha iyi bir cihaz belli bir sure sonra telefon. Cok kasiyor surekli donma oluyor ilk performansla 1ay sonraki performans arasinda fark oluyor. Ayrica cok kaba duruyor ve genis tek elle kulanimi cok zor. Note 3 alsan daha iyi ama g2 filan bakmissin bence hic dusunmeden al derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakinda not 4 cikicak bence pek acele etme not serisinde not 2 artik bi nevze ezik duruma dustu ve yeni guncelleme gelicek uzun sureli kullanicaksan not 2 iyi bir tercih degil. G2 bence suanki guncel piyasaya gore en az 2 yada 3 yil kullanirsin ama not 2 yavas yavas maziye karisiyor.
    Yinede sen bilirsin cunku iki telefonuda kullandim g2 not 2 ye gore coj cok daha iyi bir cihaz ve aradaki fiyat farkida cok cok az.

daha yeni tabii ki ama note 2 de tüm ihtiyacı karşılar, diğer tüm telefonların yaptığı her şeyi yapar, ayrıca kitkat da aldı, en az bir iki yıl götürür diye düşünüyorum. Note2 ekranın oranını hiç bir telefona değişmem, ancak kullanınca fark edilir. Temiz, tamirsiz, kayıtlı bulunursa alınabilir. İlgisiz birsürü program yüklenmezse temiz stock romda kullanılmayan gereksiz programlar dondurulursa kasma vs yapmaz. Note3 2000 tl civarıyken note4 daha da pahalı gelecektir. Bence 700e note2 alınıp fiyatı uygun olunca bir yıl sonra note4e geçmek maddi açıdan doğrj bir hamle olur, inan note2 ihtiyacın olan her şeyi fazlasıyla yapacaktır. Tecrübelerime dayanarak ben böyle düşünüyorum başka arkadaşlar başka şeyler de söyleyebilir herkesin kendi fikrine saygı duyarım, sen telefonu bir eline al ekrana bak içine sinerse gerisini düşünme. Süperamoled ekranın güzelliğini sen de fark edeceksin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

700e note2 bulunabiliyor g2 ise 1200e zor bulunuyor neredeyse iki katı bile denilebilir, nasıl çok az bir fark var denilebilir bilmiyorum. G2 işlemci olarak
    daha yeni tabii ki ama note 2 de tüm ihtiyacı karşılar, diğer tüm telefonların yaptığı her şeyi yapar, ayrıca kitkat da aldı, en az bir iki yıl götürür diye düşünüyorum. Note2 ekranın oranını hiç bir telefona değişmem, ancak kullanınca fark edilir. Temiz, tamirsiz, kayıtlı bulunursa alınabilir. İlgisiz birsürü program yüklenmezse temiz stock romda kullanılmayan gereksiz programlar dondurulursa kasma vs yapmaz. Note3 2000 tl civarıyken note4 daha da pahalı gelecektir. Bence 700e note2 alınıp fiyatı uygun olunca bir yıl sonra note4e geçmek maddi açıdan doğrj bir hamle olur, inan note2 ihtiyacın olan her şeyi fazlasıyla yapacaktır. Tecrübelerime dayanarak ben böyle düşünüyorum başka arkadaşlar başka şeyler de söyleyebilir herkesin kendi fikrine saygı duyarım, sen telefonu bir eline al ekrana bak içine sinerse gerisini düşünme. Süperamoled ekranın güzelliğini sen de fark edeceksin ;)

Yazdiklarinda oturu sanki yanlis yonlendiriyomusum gibi hissetim arkadasi ama bence sanirim telefon piyasasini pek bilmiyorsun arkadasa not 2 nin ikinci elini ve g2 nin sifir fiyatini sunuyorsun sonra aradaki farka bakiyosun g2 yi ikinci el temiz 700 800 cok rahat bulabilirsin suan g2 sifiri not iki sifiri ile ayni fiyatta zaten ayrica hic bir zaman ikinci elde cok onceden cikan not 2 g2 kadar temiz olamaz ve samsungun kasma sorunlarini yasadigini herkes biliyor hemen hemen ama g2 tabiki daha iyi bir cihaz ben not 2 yi kullanirsan. Face ve whatsaap disinda baska uykulama yoktu her hafta teli acik kapatmak zorunda kaliyodum cunku ekran bile 5 sn sonra aciliyodu tus kilidi. Yinede arada sirada farkliliklar gosterebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el ssd alınır mı ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uL$ kullanıcısına yanıt
    Cevap/mesaj veya yorum güncelliğini yitirdiği için yazan kişi tarafından silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 21 Temmuz 2026; 21:17:10 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam 2 yada 3 sene bataryayı değiştirmeden nasıl kullanacak merak ettim doğrusu. Arkadaş zaten 2. el arıyor, hali hazırda alacağı g2 minimum 6 ay kullanılmış olsa bile ki (telefon çıkalı 1 sene oldu) batarya performansı yavaş yavaş düşecektir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.