Şimdi Ara

Note 3 kullanıcılarına bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar,uzun araştırmalar sonunda iPhone dan note3 e geçmeye karar verdim.Kullanan arkadaşlara bir kaç sorum var

1)Ren konusu siyah mı beyaz mı?
    2)Telefonun kutusundan sd kart çıkıyor mu?
    3)Sarj konusunda memnun musunuz?Çok sık seyahat ediyorum seyahat sırasında sürekli email,web browser uçaktayken de oyun ve video izliyorum böyle yoğun kullanımda ortama kaç saat gider?
    Vakit ayırıp cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• 1)Siyah
    2)Hayir
    3)Benim yogun kullanim ekran surem 5.5 saat sabit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni konu açıp kirletmek istemedim arkadaşlara benimde bir sorum var note 3 replika ne oluyor bilmiyorum?bi 5.5 inç var bi 5.7 inç ne demek bu açıklayan olursa sevinirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Hocam yeni konu açıp kirletmek istemedim arkadaşlara benimde bir sorum var note 3 replika ne oluyor bilmiyorum?bi 5.5 inç var bi 5.7 inç ne demek bu açıklayan olursa sevinirim..

1. Si beyaz olsn derim daha guzl duruyor bence
    2 hafiza karti cikmiyor zaten turkiye modelleri en az 32 gb telefon hafizasi bende aktif kullnan birisiyim ve bana hayli fazla geliyor
    3 batarya guzl 3g burda belirleyici faktor oluyor 3g ile interntte surf yaparken acaip sarj gidiyor..bende iphone dan gectm note 3 e ve hemen ikinci batarya aldm yetmeyecegnden degl acikcasi telefonu sarj etmekten biktigim icin :)) ayri bi aparatta sarj ediyorm bataryayi..degistirilebilir batarya benm icin arti ozellikti..

Replika sorusuna gelirsek cok cok ucuz olarak fiziksel ozllklerini nerdeyse birebir tasiyor bir nevi deyim yerindeyse çakma gbi bulasilmamasi taraftariyim elinizde patlayabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

quote:

Hocam yeni konu açıp kirletmek istemedim arkadaşlara benimde bir sorum var note 3 replika ne oluyor bilmiyorum?bi 5.5 inç var bi 5.7 inç ne demek bu açıklayan olursa sevinirim..

2 hafiza karti cikmiyor zaten turkiye modelleri en az 32 gb telefon hafizasi bende aktif kullnan birisiyim ve bana hayli fazla geliyor
    3 batarya guzl 3g burda belirleyici faktor oluyor 3g ile interntte surf yaparken acaip sarj gidiyor..bende iphone dan gectm note 3 e ve hemen ikinci batarya aldm yetmeyecegnden degl acikcasi telefonu sarj etmekten biktigim icin :)) ayri bi aparatta sarj ediyorm bataryayi..degistirilebilir batarya benm icin arti ozellikti..

Replika sorusuna gelirsek cok cok ucuz olarak fiziksel ozllklerini nerdeyse birebir tasiyor bir nevi deyim yerindeyse çakma gbi bulasilmamasi taraftariyim elinizde patlayabilir

sürekli bataryayı çıkarıp takmak arka kapakta sıkıntı yapmıyor mu ?

• canmania C kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yapacağını zannetmiyorum azami dikkat gösteriyorum değiştirirken, sıkıntı olsa bile çözümü gayet basit bana göre kılıf vs takarken arka kapağı cıkarıyorsunuz, zaten dediğim gibi benm birince önceliğim telefonun sarjda olmaması :) 2 batarya yı da sadece çalıştığım günler taşıyorum
  • Note 3 ile mote3 neo arasındaki fark nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canmania C kullanıcısına yanıt
    Note 3 Neo, note 2 ile note 3 arası. Gayet güçlü bir cihaz Neo'da. Kullanma fırsatım olmadı ama teorik olarak en iyi oyun performansı veren telefonlardan biri olmalı. 720p ekranı Hexa Core üst düzey işlemcisi ve HD ekrana göre çok iyi bir Gpusu var Samsung bu cihazın fiyatını 1500 civarına sabitleseydi 15 milyonun üstünü görürdü.
    Kamera sensörü 8 mp ve rami 2 gb. Note 3'ün kamerası mobil alanda en iyi kamera diyebiliriz Lumia'yı saymazsak. Neo'nun kamerası yine gayet yeterli olacaktır.
    HMP teknolojili Hexa Core Exynos işlemci Multitasking konusunda en iyi işlemcilerden biri olur diyebiliriz. Bunlar teorik olarak sunacakları, henüz tam anlamıyla incleyemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmania

quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

quote:

sürekli bataryayı çıkarıp takmak arka kapakta sıkıntı yapmıyor mu ?

En kötü ihtimal 20tl ye arka kapak alırsınız bir şey olursa :D

• 9000 ili 9005 arasındaki far nedir? Yurt dışından almayakayıtla falan uğraşmaya değer mi ?
  • quote:

9000 ili 9005 arasındaki far nedir? Yurt dışından almayakayıtla falan uğraşmaya değer mi ?

4k video çekimi 4g desteği(bize ne zaman geleceği belirsiz) ve işlemci farkı ki günlük kullanımda sizin için bunlar pek önem arz etmeyecektir kanımca, almanyadan gelen telefonun bölge kilitli olacağını düşünürseniz buradan almak daha mantıklı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agirseviyorum

quote:

9000 ili 9005 arasındaki far nedir? Yurt dışından almayakayıtla falan uğraşmaya değer mi ?

4k video çekimi 4g desteği(bize ne zaman geleceği belirsiz) ve işlemci farkı ki günlük kullanımda sizin için bunlar pek önem arz etmeyecektir kanımca, almanyadan gelen telefonun bölge kilitli olacağını düşünürseniz buradan almak daha mantıklı bence.

biri 4 tane 1.9 gHz +4 1.3 gHz. biri 4 tane 2.3gHz +1.6 gHz biri 4- diğeri 3 g biri 4 k çekiyor diğeri çekmiyor arkadaşım bilmedin konulara yorum yapmqa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtrhn

Note 3 Neo, note 2 ile note 3 arası. Gayet güçlü bir cihaz Neo'da. Kullanma fırsatım olmadı ama teorik olarak en iyi oyun performansı veren telefonlardan biri olmalı. 720p ekranı Hexa Core üst düzey işlemcisi ve HD ekrana göre çok iyi bir Gpusu var Samsung bu cihazın fiyatını 1500 civarına sabitleseydi 15 milyonun üstünü görürdü.
    Kamera sensörü 8 mp ve rami 2 gb. Note 3'ün kamerası mobil alanda en iyi kamera diyebiliriz Lumia'yı saymazsak. Neo'nun kamerası yine gayet yeterli olacaktır.
    HMP teknolojili Hexa Core Exynos işlemci Multitasking konusunda en iyi işlemcilerden biri olur diyebiliriz. Bunlar teorik olarak sunacakları, henüz tam anlamıyla incleyemedim.

"desteksiz sallamak" note 3 en iyi oyun performansı veren cihazlardan biri değilken note 3 neo? arkadaşı kandırmayalım note3 neo üst seviye değil orta -üst seviye bir cihaz aslında samsung un milleti note 3 ün adıyla kandırma amacıyla çıkardığı model. 1 sene sonra kasmaya başlar 2 sene sonra kullanılamaz hale gelir kamerası berbat test ettim
    note 3 için bunlar 1 sene gecikir bu arada note 3 ün kamerası z1 den kötü desteksiz sallamayalım bu arada note 3 neo xperia sp kadar bile performans gösteremez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Sen bildiğin fırlatmışsın.
    Note 3 kadar Gta Sa'yı oynuyabiliyor mu acaba z1 ? hayır. İnceleme Videosu var Youtube'da.
    Gerçi neden muhattap oluyorum, adam kameranın pixeliyle kalitenin aynı oranda olduğunu sanacak kadar cahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

"desteksiz sallamak" note 3 en iyi oyun performansı veren cihazlardan biri değilken note 3 neo? arkadaşı kandırmayalım note3 neo üst seviye değil orta -üst seviye bir cihaz aslında samsung un milleti note 3 ün adıyla kandırma amacıyla çıkardığı model. 1 sene sonra kasmaya başlar 2 sene sonra kullanılamaz hale gelir kamerası berbat test ettim
    note 3 için bunlar 1 sene gecikir bu arada note 3 ün kamerası z1 den kötü desteksiz sallamayalım bu arada note 3 neo xperia sp kadar bile performans gösteremez

öncelikle cevaplarınız için teşekkürler.Yorumlarınızı da değerlendirerek 200-300 tl i.in ara model olan neo ya bulaşmamaya karar verdim.Malum samsung bu 6 ay sonra unutabilir bu modeli :)

• arkadaşlar s2 den beri ilk defa samsung alacağım.Geçen yaz almanya dan htc one aldım uğraştırdı beni onun için tr cihazı alacağım.Distiribitör konusunda hangisini tercih etmek gerekir sizce kvk,genpa, samsung elektronik ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

öncelikle cevaplarınız için teşekkürler.Yorumlarınızı da değerlendirerek 200-300 tl i.in ara model olan neo ya bulaşmamaya karar verdim.Malum samsung bu 6 ay sonra unutabilir bu modeli :)

samsung u Türkleri kandırdığı için sevmiyorum bak : http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-vs-Samsung-Galaxy-Note-3-N9005
    N9000 modeli Türkiye'de satılan model N 9005 ten bayağı düşük.
    samsung Türkiye için ayrı model üretip işlemcillerini düşük tutup işlemci sayısını artırıp ''8 çekirdek '' diye reklam yapıyor ve vatandaşımız maalesef kanıyor buna.

• Merhaba arkadaslar 1 hafta önce aldım note 3 çok güzel ama sd cart takınca bazı yüklediğim uygulamalar gidiyor bi türlü yapamadım lütfen yardım edin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.