Şimdi Ara

Not ortalamam 84 de kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 84.3 takdir olmuyomu şimdi napıcam

• face de ekli olan ögretmenın varsa konus belki puan arttırır yarın kapanıyor sanırsam onlara eokul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoruBankası -- 11 Haziran 2013; 19:43:30 >
  • Otur ağla.Takdir alsan ne olacak almasan ne olacak.
  • 88'den takdir alıyorum la şaka bi yana
  • 84.3 ort ile 85 ort arasında ne fark var, hocan arttırsa artırsa bu kadar artırır. üç yılın ortalaması alınacak sonuçta. son yıl takdir aldın diye +5 puan gelmiyoya. aşalım bunları artık :D
  • yarın sabahtan hocalarla konuşsam değişir mi e okul ne zaman kapanıyo bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primary

yarın sabahtan hocalarla konuşsam değişir mi e okul ne zaman kapanıyo bilen var mı

e okul kapanmıştır onlara ama idareye açık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e okul perşembe akşamına kadar açıktır
  • hocayla konuştum bakalım sözlüme 100 verirse vermesse yarın tekrar gidecem.
  • 9. sınıf 2. dönem 84,72'yle teşekkür almıştım.
  • 84,4 benim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novak Djokovic -- 11 Haziran 2013; 20:45:16 >
  • Geçen dönem 84.80 ile teşekkür aldım :) Beden Eğitimi ve notumu düşüren kimya öğretmeni yüzünden :)
  • banada 84.7 ile olmustu gecen sene alamıyorsun 85.0 olmazsa saglık olsun hocalar dedi neden söylemedin filan die ama ugrasmaya degmez bosver :D
  • sende promosyon olarak onur belgesi iste
  • Ortalama tutmuyor.Konuşabileceğin hoca varsa konuş bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik hocam 83 ortalamamı 0,20 yükseltti, sebep muhtemelen derse katılmadığım için Allah'ım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Primary

Arkadaşlar 84.3 takdir olmuyomu şimdi napıcam

yalnızca bir hoca yetmeyebilir bir kaç tanesiyle konusursan yükseltebilirler
  • 84.68 civarı birşeydi ortalamam 2 gün önce hesapladım sağolsunlar hocalarda hiç yardımcı olmadı
  • 84.97de kaldim ben. Geodan 100 alip sozluye 90 100 verip ortalama dusurmeside cok manidardi sevgili hocamin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yarın konussam e okuldan değiştirilebilir mi ona göre gidicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.