Şimdi Ara

Not connected power cable?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. Ben yeni ekran kartımı değiştirdim. HIS ICEQ4 radeon HD4850 aldım. Bilgisayarıma taktım fakat bilgisayar hiç açılmadan "You have not connected the power cable to your video card. Please refer a hardware guild..." diye bir mesaj çıkıyor. Eski ekran kartım geforce 6200 turbo Cache'di. PSU'um 400W. Acaba sorun nedir yanlışmı bağladım yoksa psu mu yetersiz? Yardımlarınızı bekliyorum.

• sanırım Ekran kartının Güç bağlantılarını takmadınız diyor Güç girişlerini bir kontrol et unutun herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 29 Ocak 2009; 19:40:18 >
  • Ohh içim rahatladı yanlış almamışım. Ekran kartını önceki gibi aynen yerine oturttum onda bir sorun yok sanırsam. Fakat güç bağlantılarını nasıl bağlıcam onu bilmiyorum. biraz acemiyimde:(
  • PSU unda PCI-EX power kablosu varmı eğer yok ise ekran kartıyla sana bir tane verrirler onu herhangi bir molex kabloya takordanda Ekran kartının power girişine tak 6 pinli olacak
  • aynı hata bendede var ancak ilginç tarafı bende kablo bağlı :S yardım ederseniz sevinirim.
  • arkadaşlar aynı hata bende de var yardımcı olabilir misiniz?

9600gt bu hatayı veriyor fakat güç kablosu bağlı.

kartta bir arıza var ama anlamadım çünkü aynı sisteme diğer kartım olan hd6850 yi bağlayınca sorun yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.