Şimdi Ara

NOSTALJİ OYUN : LOTUS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan bayağı sene önce taa dos dönemlerinde pc leri olan arkadaşlar bilirler. Lotus diye bi araba yarışı oyunu vardı. Çok güzel ve zamanının süper oyunlarından biriydi.
    Ben nostalji olması bakımından o oyunu arıyorum; ama hala bulamadım. Elinde olan arkadaşlar yardımda bulunursa çok sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: yigido06

Bundan bayağı sene önce taa dos dönemlerinde pc leri olan arkadaşlar bilirler. Lotus diye bi araba yarışı oyunu vardı. Çok güzel ve zamanının süper oyunlarından biriydi.
    Ben nostalji olması bakımından o oyunu arıyorum; ama hala bulamadım. Elinde olan arkadaşlar yardımda bulunursa çok sevinirim.

Ahhhh ahhhh o oyun nasıl unutulur yaa.... saatlerce arkadaşla kapışırdık...
    Lotus, Diablo ve VRom ... bir ara internette dos oyunları indirebileceğimiz bir site bulmuştum.. dur tekrar bi bakayım eski favorite lerime....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hell_Star

quote:

Bundan bayağı sene önce taa dos dönemlerinde pc leri olan arkadaşlar bilirler. Lotus diye bi araba yarışı oyunu vardı. Çok güzel ve zamanının süper oyunlarından biriydi.

Ahhhh ahhhh o oyun nasıl unutulur yaa.... saatlerce arkadaşla kapışırdık...
    Lotus, Diablo ve VRom ... bir ara internette dos oyunları indirebileceğimiz bir site bulmuştum.. dur tekrar bi bakayım eski favorite lerime....

http://www.geocities.com/TimesSquare/Arcade/2516/dldos03.html sitesinde Lotus Racer var. ama bu mu acaba

• birader baktın mı omuymuş? ah bi bulabilsem şu oyunu bi hasret giderebilsem...
  • PC ye yeni bir Lotus oyunu yapılıyordu ama iptal ettiler.
  • quote:

birader baktın mı omuymuş? ah bi bulabilsem şu oyunu bi hasret giderebilsem...

ilk verdiğim linkteki ftp ölü... sen aşağıdaki linki dene. ayrıca oyunun resimleri de mevcut. benim oynadığım versiyon buydu...
    http://www.abandonia.com/games/en/55/Lotus3UltimateChallenge.htm

• Bende var gönderebilirim mail adresinizi verebilirseniz, ama bir de dos emulator programı lazım eğer win 2000 veya xp kullanıyorsanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Bir Atari oyunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu oyun daha onceleri amiga 500 de vardı, vay be canım cekti bak amigayı kurayımda bi oyniyim bari, zaten sınavlar sakat, bununle egleneyim
  • birader gönderirsen çok sevinirim. benim windows 98 sorun olmaz o konuda.

mail adresim yigido06@gmail.com

şimdiden teşekkürler...
  • senşn de ilgi ve alakana teşekkürler kardeş. evet benim oynadığım da buydu. resimlere bakınca daha bi özler oldum ha.
  • Arkadaşlar ben de Load Runner oyununu arıyorum. Hatırlayanınız var mı?
  • ne günlerdi bea
  • ne ozledim şu oyunu hale unutumam o eski oyunlar lotus...v.s.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hell_Star

quote:

birader baktın mı omuymuş? ah bi bulabilsem şu oyunu bi hasret giderebilsem...

ilk verdiğim linkteki ftp ölü... sen aşağıdaki linki dene. ayrıca oyunun resimleri de mevcut. benim oynadığım versiyon buydu...
    http://www.abandonia.com/games/en/55/Lotus3UltimateChallenge.htm

bu oyun açılmıyor

• çalışan bir link var mı ltf
  •  NOSTALJİ OYUN : LOTUS

Lotus 3 - The Ultimate Challenge.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatore -- 28 Aralık 2005 4:12:15 >

• l
    quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

Lotus 3 - The Ultimate Challenge.

ink ölü

• Ah bide oyun açılsa
  • zamanında ne oyundu bee şimdikiler most wanted ı bile begenmiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

zamanında ne oyundu bee şimdikiler most wanted ı bile begenmiyolar

Haklısın belki ama o dönem fazla ( belkide hiç ) alternatif yoktu.Şimdi ise bu kadar çok alternatif arasında beğenmediklerimiz mutlaka oluyor...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.