Bildirim
Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
gosterdıgın ılgıye tesekkur ederım khan_1903 kardes _____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa -
Ben bu serinin hiç bir oyununu oynamadım ne yazıkki sadece pspye çıkan versiyonu dışında onuda pek sevemedim ve kaldırdım, sizce o oyun denemeye değermi? Bir yerden girmek lazım bu ff dünyasına bu iyi bir adım olurmu yoksa ps2de mevcut önerebileceğiniz bir oyunu varmı serinin... _____________________________ -
bende ılk bastalrda anlamazdım hatta ılk gordugumde bune deyıp oyunu yerden yere vurmustum velakın suan geldıgım konum FF fanı oldu.
sana tavsıye elınde varsa ps1 ıcın FF7-8 oynaman eger yoksa ps2 ın varsa FF10 ve 12 yı oyna
not : eger oynayacaksan baslamadan once bıraz sabır gostermen ve sıkılmamaya gayret etmen yenı ozellıkler acılana kadar yenı karakterlerı gurubuna katana kadar beklemen.
bu oyunu sevmeyenlerın yuzde 90 ı abartısız deneyımlerıme dayanarak soyluyorum (cogu kısıyı FF oyununa alıstırmayı denedım cok yardım ettım ama oynamadılar)
hıkayenın yavas ılerledıgı ve battle larda hangı ıtem ı kullanacklarını bılmedıklerı ıcın sıkılıp bıraktılar eger bunara alısabılırsen seversın . her FF de oldugu gıbı enaz 6 ile 12 saat arasında oyunun daha akıcı olması ıcın gecerlı sure tabı bu surede bırcok sey yaparak kendını guclendırme ılerde yaratıklarda ve boss larda zorlanmamak ıcın gecen sure yı dahıl ettım bu yazdıgım saate eger bu gecen surede sıkılmazsan sende FF hayranı olursun.
not : bu yazdıklarımı butun FF cıler uygulayabıldıgı ıcın cok sevıyor cunku oyunun ılersınde neler olacagını nelerle karsılasacagını bılmekteler kısaca FF harıcınındekı butun konsol RPG lerı boledır ps1 de ıse yarar 50 RPG ve ps2 de 80 Rpg ım var ve hepsını bıkamadan bıtırdım suan dıyorum kı ıyıkıde RPG oynamısım cunku RPG den aldıgım zevkı alıstıktan sonra hıcbır oyun vermez oldu grafıklerı ne kadar guzel olursa olsun. tamam her oyunun tarzı farklı ama ben rpg den aldıgım zevkı hıcbır oyundan alamıyorum dıger oyunlar bana sadece bıtırmrelık oyun olarak gelıyor..
eger baslarsan sana burdan FF hakkında yardımcı olurum ve burdakı arkadaslarında olacagından emınım yalnız olmadıgını bılmenı ısterım.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 18 Mart 2009; 18:30:17 >_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
-
yav ben daha ff ne bilmezken ff12 yi almıştım. oyunun resmine bakmıştım çok güzledi .işte aldım oyunu ilk sandımki şöle yüzüklerin efendisi gibi bişi çıkacak . adam 1 yeri yüklüyo vuruyo işte atmıştım bi köşeye.sonra elimdeki tüm oyunlardan sıkılınca gezinirken bunu gördüm.biraz oynadım sonra sarmaya başladı.ve ondan sonra bağımlı gibi oldum .tüm gün ff oynamaya başladım.dev bir örümcek geldi işte sonra onda takıldım 1 haftada onu geçtim sonra baya geçdim bölüm .bir kraliçeyi gemiden kurtarırken en sonda bir general var .orda takıldım.youtubedan izledim adamın nasıl geçtiğini ondan sonra oyunu bıraktım .bırakmamın nedeni ise biziim adamların levelleri daha 17-18 iken youtube a video koyan adamın leveli 26 olmuştu
yazın belki tekrar denerim :D

dedıgın orumcek bu olabılırmı cunku dedıgın levellerde gelıyorsun...
senden rıcam bende merak ettım acaba youtube den vıdeoyu buraya paylasırmısın bakmak ısterım...ve oyunu oynadıgın zaman buraya takıl sana yardımlarımız olur takıldıgın yerlerde vs.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 18 Mart 2009; 20:10:34 >_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
-
quote:
Orjinalden alıntı: zack06
bende ılk bastalrda anlamazdım hatta ılk gordugumde bune deyıp oyunu yerden yere vurmustum velakın suan geldıgım konum FF fanı oldu.
sana tavsıye elınde varsa ps1 ıcın FF7-8 oynaman eger yoksa ps2 ın varsa FF10 ve 12 yı oyna
not : eger oynayacaksan baslamadan once bıraz sabır gostermen ve sıkılmamaya gayret etmen yenı ozellıkler acılana kadar yenı karakterlerı gurubuna katana kadar beklemen.
bu oyunu sevmeyenlerın yuzde 90 ı abartısız deneyımlerıme dayanarak soyluyorum (cogu kısıyı FF oyununa alıstırmayı denedım cok yardım ettım ama oynamadılar)
hıkayenın yavas ılerledıgı ve battle larda hangı ıtem ı kullanacklarını bılmedıklerı ıcın sıkılıp bıraktılar eger bunara alısabılırsen seversın . her FF de oldugu gıbı enaz 6 ile 12 saat arasında oyunun daha akıcı olması ıcın gecerlı sure tabı bu surede bırcok sey yaparak kendını guclendırme ılerde yaratıklarda ve boss larda zorlanmamak ıcın gecen sure yı dahıl ettım bu yazdıgım saate eger bu gecen surede sıkılmazsan sende FF hayranı olursun.
not : bu yazdıklarımı butun FF cıler uygulayabıldıgı ıcın cok sevıyor cunku oyunun ılersınde neler olacagını nelerle karsılasacagını bılmekteler kısaca FF harıcınındekı butun konsol RPG lerı boledır ps1 de ıse yarar 50 RPG ve ps2 de 80 Rpg ım var ve hepsını bıkamadan bıtırdım suan dıyorum kı ıyıkıde RPG oynamısım cunku RPG den aldıgım zevkı alıstıktan sonra hıcbır oyun vermez oldu grafıklerı ne kadar guzel olursa olsun. tamam her oyunun tarzı farklı ama ben rpg den aldıgım zevkı hıcbır oyundan alamıyorum dıger oyunlar bana sadece bıtırmrelık oyun olarak gelıyor..
eger baslarsan sana burdan FF hakkında yardımcı olurum ve burdakı arkadaslarında olacagından emınım yalnız olmadıgını bılmenı ısterım.....
ff7-8 ile başlayayım ben emülatörle pspde oynayayım bunları, kafama takılanları sana sorarım dostum
FF ile alakası yok ama VAGRANT STORY de bana inanılmaz zewk vermişti...
FF serisi
beyond good and evil
vagrant story olarak sıralayabilirim listemi..._____________________________
psn: ll_renzokuken_llgt: vRENZOKUKENv -
vagrant story yı nasıl unutabılırım mukemmel oynanıs ve super grafıkler
onun hakkındada tanıtım yazısı yazmayı dusundum ama bu saatten sonra kımsenın ılgı gosterecegını zannetmıyorum o yuzden sadece o oyunu bılenlerın hafızasında kalmaları daha mantıklı soran olursa onerırız...
_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Arakadaslar göstermiş oldugunuz ilgiden dolayı tesekkur ederım.
Ayrıca actıgım konudakı konuların karısık olması sebebıyle ve sayfaların uzun olması nedenı ıle 2 ve 3. sayfalar gec acılıyordu ve artık butun baslıkları 1. sayfaya eklemıs bulunuyorum artık butun bılgılere 1. sayfadan bakabılırsınız.(bıraz gec acılabılır kusaura bakmayın)Tesekkurler._____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Hocam çok güzel konular açıyorsun, çok teşekkür ederim. Umarım devamı gelir.
_____________________________ PSN USA: ArsenicJAX / PSN TR: ARSENICJ
-
rica ederim ARSENİC kardes begendigine sevindim. suan bişeyler düşünüyorum ama göremk ıstedıgın konu varsa soyleyebılırsın onuda acabılırım.. _____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
FF13 ün büyü sistemi nasıl acaba menüleri silah sistemi kıyafet alımı nasıl yapıcaklar acaba çok merak ediyorum . internettdede bir bilgiye rastlamadım.
Kesiinlikle farklı olacağı kesin. Bir de FF12 gibi ölüm hareketleri yapmasınlar. MEsela 7 8 10 da ki gibi olması daha güzel olur bo lkombolu. FF12 dede güze lama 3 adamda peş peşe kombinasyon yapıyorsun bitmek bilmiyor birinden diğerine geçiyor en sonda sayısal rakamları görüyoruz. Şahsen eski seilerdeki gibi olması daha güzel olur. Tabi ne yazarsam yapim Nasıl yaparlarsa yapım yine beğenicem Final Fantasy bu.
Şimdi arkadaşım dersin madem beğenmiyorsun hiç special hareketler yapma
internetten konsol siparişi verdim pazartesi geliyorlar. Kaldığım yerden devam edeceğim artık. Adam bile şaşırdı ne yapıcaksın ps1 i ps3 yokmu senin diye ama ne bilsin FF yi. Dedi 3 tan e oyun için alınırmı dedi dedim ne 3 ü
7 8 9 ps1 de oynuyacağım 10 10-2 12 ps2 de ettimi 6 tane oyun için.
PS4 çıksın ama deselerki FF çıkmıyacak ps4 e . Hayatta ps4 almam. FF nerde ben ordayım. Şunu açıkaçık söylim. Desinler PC çıkacak artık FF en iyi ekran kartını alırım acımam. FF nerde çıkarsa oradayım.
Bu arada hiç oynanış arkadaşlara sesleniyorum. Bende sizingibiydim ne bu oyun oyunmu bu dedim. Şimdi bunlar oyunmu FF gibi oyun yapan yok diyorum. Oyunu oynayın farkı göreceksiniz. Şunu söyliyeyim. Hangi seriden başlarsanız başlayın bir seriyi bitirin bütün seriyi oynamak istiyeceksiniz garanti ediyorum. Örnek ben ve benimgibililer.
Bu arada Şu FFF fan Logosu yapalım. Fan logosu ölcüleri nedir bana verinde ben bir arkadaşıma yaptıryım kaba kuvvetle._____________________________
-
Videolardan ızledıgım kadarıyla 8 ıle 10 karısımı gıbı bısey olacak sanırım ama yınede farklı olacagı kesın menulerın.PS1 ın hayırlı olsun bu arada. bende ff ve rpg oynamak ıcın aldım ps3 u ama ps4 dede bu sekılde davranırlarsa ps4 e sıcak bakmam. logonun ebatları 100X100 200 kb olması gerekıyor ona bore bıseyler yaptırabıırsın..bencede ff hangı serıden baslanılırsa kesınlıkle dıger ff oynanıyor... _____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
ps3 de birçok oyun oynadım ve benim tarzım olmadıkları için hoşlanmadım açıkcası. ps4 isterse dünaynın en üstün grafikelrini sunsun benim istediğim oyun olmadıkca almam. Sonuçta yarışı futbolu diğer makinelerdede oynanıyor sony nin bir ayrıcalığı yok tek ayrıcalığı final fantasy bana göre tabi. Şimdi FF hem xbox a hem de ps3 e çıkıyor bilseydim xbox alırdım daha ucuza geldiğinden. Aldıkdan sonra öğrendim. Ama şu FF13 versusu sadece PS3 e çıkacakmış ve japon sitelerinde ps3 ü tam kapasite kullanıcakmış diye yazıyormuş diğer yabancı sitelrde bunu konuşuyorlar ne derece doğru bilinmez.
MAdem ps3 aldım bari bir farkı olsun kendine has olsun. Şunu da söyliyeyim xbox360 in satışlarını artırmak oyun satmak için yapıyorlar ama beklediklerini bulamıyacaklar bence . xbox360 da kopya oyun olduğundan oyunun büyük bir yüzdesi kopya olacak en çok yine ps3 de satacak. Belki online desteği vardır diyeceğim ama duyumlara göre çok ufak tefek mini game tarzında olucakmış online desteği ne derece doğru bilmiyorum.
Bir çıksında tadına bakalım oyunun. Sindire sindire oynuyacam.
FFF_____________________________
-
Bende sabırsızlıkla beklıyorum ve herdedıgıne katılıyorum
FFF_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Bu konuyu okuyorum FF oynuyasım geliyor. Bugün oynamıyacaktım konuyu okuyunca hevesleniyorum kaldığım yerden devam ediyorum. playstationda resimleri kaydediceğimiz bir yöntem yok galiba. Neden sordum çok iyi bir Tam çözüm yapacağım 7den 12 e kadar 9 11 yok ama 9 u bir sevemedim :). Sadece Çözüm olucak şöyle bir yöntem uygulayacağım bol resimli ve nasıl yapıcağınızı anlatan bir çalışma. Mesela tam çözüm var internet üzerinde ama yeterli değil . Tabi zamana olucak .
7 i bir bitireyim başlıacam yavaştan. Çüğnkü unutmuşum çoğu gizi yeri oynadıkça hatırlıyorum. Heygidi günler. Keşke çocuk kalsak ne güzeldi o günler. Battaniyenin içine girer buz gibi havada oyun oynardık. Ne sarardı. TAbi sorumluluk yok çocuğuz tek düşüncemiz oyunu oynamak çözmek. O zamnaları tadı bir ayrı.
Birde PS2 de FF7 varmış oynamadım onu. İndirdim biraz önce orjinaline baktım satan yoktu. Bulursam orjinalini alıcam. Şu anda elimde orjinal olmuyan 2 seri oldu 9 ve FF7 ps2 için. Grafikler iyi gibi duruyor. Bu oyun hakkında bilgin varmı arkadaşım. FF7 nin farklı bir versiyonu FF7 deki kırmızı pelerinli adam baş rolde. FF7 DIRGE OF CERBERUS tam ismi._____________________________
-
dırge of cerberus aslında guzel oyun rpg deıl ama aksıyon tarzında sevebılırsın. sabırsızlıkla beklıyorum valla.sımdıden kolay gelsın sana sormak ıstedıgın yer olursa yardımcı olurum hatırladıgım kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Mart 2009; 16:25:03 >_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
1ses1 Makınan geldımı? _____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı