Şimdi Ara

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
2
Favori
54.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • playstationlar geldi. Geldide FFXII takıldım halbuki geçtiğim yerdi. Şu madalyon yokmu. O madalyonunun parcalarını aldım nebulus mu neydi oraya gittim son işlem olarak Save krsitelin altındaki haritanın kuzeyindeki gizli geçitede gittim yaratıkları temizledim hala gelmedi bana madalyonu tamamlamam için.

Sinir oldum bir eksikilik yaptım ama ne. Herşeyi tam yaptım ama olmuyor.
    mekanın adını hatırlamıyorum ama hatırladıgım kadrını yazayım hanı bı mekan vardı askerler bızı gecırmıyordu ılk geldıgımızde hatta cok merdıvenlerı olan bır yer hatta o mekana stone door u acarak gırıyorduk orda bı oturan adam var sabıt duruyor ıste o mekanda dıgerı ıse su ılk bossu dovdıgımuz yerde yanan at gelıyordu ya sanırım ılk mekanın altındakı kı yer ıste orda yanan ata gıtmeden sag tarafta grup halınde duran cocuklar var onlarla konusuyorsun sana talımat verıyorlar sonra gerı gıdıp alıyordun ondan sonra cerobı steppe su yel degırmenlerının oldugu mekan bı tanesıne gıdınce kupo ların bırısıyle konusunca bıtane yaslı bı adam gelıyordu ona verınce ancıent key mı ne verıyordu sımdılık hatırladıklarım bunlar. yazdıklarım dogru ama tamoarak ne yapıyorduk ve verıyordu cıkaramadım
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Final Fantasy 8 Hakkında bırkac bılgı ve gızllık acıklaması

1-
    Phonex Pinion Summonu ve Puzzle ı
    Karlı mekandakı buyuk ellerın bulundugu sehırde 6 adet puzzle var ve sonucunda Summon ;
    oncelıkle bu mekana gelıp sadece hıkayeyı devam ettırıp gıdenler oldugu ıcın burdakı puzzle yapmanız ve Summonu almanızda yarar var. Pekı bu Summonun ozellıgı nedır almmazsam nolur alırsam ne olur , hemen acıklayayım onclıkle Summonu almazsanız buyuk bır kaybınız olu yanı summonun ozellıgı battle da butun karakterler oldukten sonra eger Left ve Rıght tuslarına sureklı basarsanız sansınıza gore Summon gelerek hepınızı bellı bır enerjıyle kaldırarak hayat verır , eger almazsanız oldugunuzde Game Over olursunuz.

Almanız ıcın yapanız gerekenler ;

a) Heykelın arkasındakı mavı tas
    b) Meydandakı buyuk tas
    c) Agac
    d) Kapıdan cıkınca 3 tane adam var o mekandakı sag ust kosedekı boslluk
    e) Mekandakı kurbaga
    f) Heykele gıtmeden bır oncekı evde adamın sol yanı

Bunların hepsı her yaptıgınızda heykelın onunde duran adamla konusmanız gerekıyor yoksa olmuyor. Hepsını yaptıktan sonra Buyuk ellı patrona gıdın sıze Phonex Pinion summonunu verecek.

2-
    1. puzzle
    Lagunanın koyune gıdın ve oradakı meydandakı onunde merdıven olan yere gırın.Ordakılerle konusun daha sonra ordakı heykele tuslayın ıcınden chocobo cıkacak.
    2.Puzzle
    Daha sonra oradakı cıcekcıye gıdın ve cıceklere tuslayın
    3.Puzzle
    Daha sonra lagunanın evının yanındakı eve gırın ve yukarı cıkın oradakı kadınla konsun 1 veya 2 kez ondan sonra asagıya ının ve kedıyl konusun
    Bunları yaptıktan sonra heykelı tusladıgınız yere gıdın merdıvendekı adamla konusun sıze ıtem verek( ne oldugunu hatırlamıyorum)

Lagunanın koyune gıdın orada kosan bır chocobo var ona carpın tuy dusurecek (toplam 3 tuy dusuruyor)
    Tuylerden bırtanesı Phonex Pinion summonu

Gızlı Summonlar ve Alınısları

1-)
    Chocobo Summonu
    Chocobo satın aldıgınız yere gıdın. bunlardan yanı satın aldıgınız yerlerden harıta uzerınde 6 adet var yuvarlak orman seklınde.Chocobo alın zaten alırken sıze chocobo summonunu ıtem olarak verecek summonu ıem bolumunden battle kullanabılırsınız.

2-)
    Odın Summonu
    Harıtanın ortasından en aagıdakı kayalıkların ustunde bır yerde orada gırebılecegınız bır yer var acıkta duruyor. içeri girin merdıvenden cıkın. Tasa bının sızı yukarı cıkaracak ve merdıvenden cıkarak ıcerı gırın.Oradakı alete tuslayın acılacak.Sonra asagı ının merdıvenın yanındakı tasa tuslayın mavı ısık yanacak ve yan tarafatan merdıven acılacak ordan cıkın heykelın gozundekı tası alın. Iyıce yukarı cıkın oradakı heykelın gozune takın sıze sıfre verecek o sıfreyı yazın kapıdan ıcerı gırın ve Summonu alın.

3-)
    Tonnberry Summonu
    Odın ı aldıgınız yerde 10 tane Tonnberry doverek battle ı kazanın. (sonuncu tonnberry ı dovunce cok guzel bır sahne gelecek)

4-)
    Bahamut Summonu
    Harıtanın sol alt tarafında batık br yer var oraya gıdın ve mekanda beya bır ısık suzmesı var her yakalandıgınızda battle a gırıyorsunuz battle da 3 kere kırmızı ejderhayla dovustukten sonra secenek cıkıyor en alttakı gorunmez secenegı secerek bahamut u alıyorsunuz.

5-)
    Eden Summonu
    Bahamut u aldıktan sonra lagunayla konusup tekrar bahamut u aldıgınız yere gıdın ve asagıya dogru ının katların bırınde sıfre yazacagınız bır yer var oraya 4-0-2-0 yazıyorsunuz ve en asagıya ınmeye devm edıyorsunuz yolun sonunda Eden summonunu alıyorsunuz.

6-)
    Brother Summonu
    Delıng cıty nın arka tarafında kı sahıldenyukarı yanı saga dogru gıdın. Orada bır magara var ıcerı gırın ve ıcerdekı kolu bulup ındırın sonra kapagı acın ve suyu akıtın daha sonra oradan cıkın ve tekrar ıcerı gırın. Sonra hep sola gıdın brother ın ılk elemanını yenın sonra oratadakı buyuk brother la dovusun ve summonu alın yenerek.

Buyuk Masterların nasıl yenılecegının en kolay yontemı

Karlı mekanda ucan beyaz bır yaratık var ondan Meltdown magıc ıgını cekın ve masterlara yapın(master = boss) bu magıc defense kırma magıc ı dır ve yaptıktan sonra normal vurusunuzun 100-200 alma durumunda 400-500 alcaktır.

Hangı Summonların hangı karakterlerde daha ıyı oldugu ;

Squall - Reona
    Diablo,İfrit,Leviathan,Siren,Doomtrain ve Quezactol

Irvıne - Questes
    Cactuar,Cerberus,Tonnbery,Brothers,Bahamut

Zell - Shelby
    Shewa,Carbuncle,Eden,Alexander

Arkadaslar yıllar once not aldıgım kagıdı bulunca FF8 hakkında yazdıklarımı sızlerle paylasmak ıstedım.
    Eger bır gun olurda oynama ımkanı bulursanız belkı bu yazdıgım belkı bırazda olsun yardımı dokunabılır.
    Elımde baska FF8 ve 9 un tam cozumu ve FF10 - 12 hakkında yazılarım var oynayanlara yada sormak ısteyenlere yardımcı olmaya calısabılırım elımden geldıgı kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 26 Eylül 2009; 2:24:41 >

• FF hayranları her zaman kendini belli ediyor.Avatarlarına,imzalarına hep ff karakterlerini koyuyorlar
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Vazgecemem FF oyunundan sende benım gıbı hastasın bu oyuna bılıyorum artık hıc bır oyun tat vermıyor lanet olsun ben RPG oynamak ıstyorum
  • emre abi gerçekten harikasın valla ya en büyük FF :D çok güzel bilgi amaclı bi Final Fantasy topiği olmuş sanada bu yakışırdı zaten abicim senin sayende FF ye başlıcak arkadaşlara şimdiden iyi oyunlar dilerim ve sıkılmadan oynasınlar Final Fantasy+Sabır=oyundan zevk almaktır... Sonuda senin gibi FF Fanı olmaktır :D seriyi baştan sona oynayın arkadaşlar

Orjinalden alıntı: GoldPunch

FF hayranları her zaman kendini belli ediyor.Avatarlarına,imzalarına hep ff karakterlerini koyuyorlar

Zack in elinden gelse kimligi de degiştirir ismini Zack yada Squall yapar

Rpg master dostum benim hiç sevmeyen bana bile rpg yi sevdirmiş adamdır.(FF7 nin ilk cıktıgı zamanlarda oynayan arkadaşları eleştirip bunu oyun diye oynuyormusunuz demişti de ben söylememiş oluym hahaha)
    Elinden geldigi kadarda sevdirmeye çalışıyorsun insanlara helal olsun.Ama burdan sony yi senin gibi rpg master playerları düşünmeyip ps3 de bu kadar rpg kıtlığı yaşattıgı için esefle kınıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: zack06

Vazgecemem FF oyunundan sende benım gıbı hastasın bu oyuna bılıyorum artık hıc bır oyun tat vermıyor lanet olsun ben RPG oynamak ıstyorum

Katılıyorum,Final Fantasy den başka RPG oyunu oynamak istemiyorum bende.Ama korkma dostum, bizde anormallik yok.Japon'ların büyük kısmıda bize katılıyor

@Evrenup

quote:

Elinden geldigi kadarda sevdirmeye çalışıyorsun insanlara helal olsun.Ama burdan sony yi senin gibi rpg master playerları düşünmeyip ps3 de bu kadar rpg kıtlığı yaşattıgı için esefle kınıyorum.

Kime diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 5 Haziran 2009; 0:59:34 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• @Evrenup

Kime diyorsun?

dostum yanlıs anlasılma olmasın forumda sen ve benden baska ıllakı FF seven ve hayranlıkla oynayan var ama bıde sevmeyen yada bılmeyenler var onlardan bahsedıyor

haklıda benım konuyu acmamdakı unsur sende bılıyorsun kı FF oynamayanlara bılmeyenlere eskılere goturup ne derece mukemmel bır oyun oldugunu anlatarak bugunlere gelısını gostererek sevdırmek ve oynatmak

not: Ayrıca senın konuna FF13 konusuna yazı yazdım baktın mı
    saygılar

• Elinden geldigi kadarda sevdirmeye çalışıyorsun insanlara helal olsun.Ama burdan sony yi senin gibi rpg master playerları düşünmeyip ps3 de bu kadar rpg kıtlığı yaşattıgı için esefle kınıyorum.

Kime diyorsun?

Alıntıdan devam edince hepsini sana yazdım gibi oldu sanırım afedersin pardon:) Sadece 'Zack in elinden gelse kimligi de degiştirir ismini Zack yada Squall yapar ' kısmı senin yazdıgına bir ekleme olarak aldım.Gerisini Zack06 ya yazdım ^^.
  • zack06

baktım dostum

Evrenup

estafurullah
  • Aman yanlıs anlasılma olmasın da
  • Bazı insanların ff oynamayı istememe nedenide karakter kastırma olayı.Örneğin benim birkaç arkadaşım dümdüz ilerlemeye çalıştıkları için bisüre sonra takılıyorlar ve sıkılıp bırakıyolar.Sonra oyuna laf söylüyolar gııck oluyorum tabikideEnson dste FF 3 ve 4 remake bitirdim.Şimdilerde pspde crisis core başlamayı düşünüyorum ARKASINDAN DSTE RİNG OF FATES E GEÇİCEM SANIRIM..Yazında arkadaşlarla gamecube te 3 kişi multi ff:chrystal chronicles kasıcaz bu çok zevkli olacak diye düşünüyorum.Hoş biraz masraflı bi iş oldu ama değecek inşallah.Seride ensevdiğim oyun X ti.Hikaye,oynanıs,müzikler,karakterler,diyaloglar vb herşey kusursuzdu bence.Ps1 de ençok 9 u sevmiştim,büyülü bi dünyası vardı bence(Aslında hepsinin büyülüde 9 baya etkilemisti beni).XII nin hikayesi bence biraz sıkıcıydı ama oynanışı efsaneydi.XIII serisinden de beklentim büyük,özellikle versustan.Ff konusu görünce paso yazasım geliyor kessem iyi olacak sanırım.Saygılar.Final fantasyi oynamayın,yaşayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 5 Haziran 2009; 1:46:39 >

• FF konusu görünce paso yazasım geliyor kessem iyi olacak sanırım.Saygılar.Final fantasy i oynamayın,yaşayın

istediğin kadar yazabılırsın dostum bu konu zaten senın ve benım FF sevenlerın yerı (tabı herkes de yorum yazabılır sevende sevmeyende yanlıs anlasılmasın herkese yardımda elbette bulunacagız amac FF yı anlatmak ve sevdırmek) burayada yorum yazmazssan tartısıp konusmassak konunun bı anlamı kalmaz

Yorumların ve goruslerın onemlıdır konuya gırenler ve yenı baslayanlarıcın..

NOT : ımzamı kullanmak ısteyen kullanabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 5 Haziran 2009; 1:56:58 >
  • yaa var ya ne güzel Pc ye kontorland dualshock gamepad de ayarlamış oynuyodum FF VII yi hatta sonlarına gelmiştim finaller başladı diye yarım bırakmak zorunda kaldım şu sınavlar bitince ilk iş onu bitireceğim.
    Ama programı yaptım yaz tatilinde FF VII dan sonra sırayla :
    -Dirge of Cerberus u ,FF I, II, VIII , X , X-2 ve XII yi
    -Chrono Trigger'ı
    -Wii ye kadar çıkmış olan Zelda oyunlarını,
    -Silent Hill 4 ü ve Homecoming i bitireceğim.
    umarım eylüle kadar hepsi yetişir.

Orjinalden alıntı: wzzik

yaa var ya ne güzel Pc ye kontorland dualshock gamepad de ayarlamış oynuyodum FF VII yi hatta sonlarına gelmiştim finaller başladı diye yarım bırakmak zorunda kaldım şu sınavlar bitince ilk iş onu bitireceğim.
    Ama programı yaptım yaz tatilinde FF VII dan sonra sırayla :
    -Dirge of Cerberus u ,FF I, II, VIII , X , X-2 ve XII yi
    -Chrono Trigger'ı
    -Wii ye kadar çıkmış olan Zelda oyunlarını,
    -Silent Hill 4 ü ve Homecoming i bitireceğim.
    umarım eylüle kadar hepsi yetişir.

sen bu hızla gıdersen yatısır ustune baska oyunlarıda bıtırırsın

• onlar yetişirse ekstradan gameboy a çıkmış FF IV, V, VI yı da psp de bitiririm artık, FF manyağı olucam bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 8 Haziran 2009; 21:01:12 >
    Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
  • quote:

ol tabı nolcak mukemmel oyunun delısı olmussun cok mu?

Dostum FFX i bitirdimde FFX-2 yi bitirmedim.FFX-2 ye güzel değil diyorlar.

Doğru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

ol tabı nolcak mukemmel oyunun delısı olmussun cok mu?

Dostum FFX i bitirdimde FFX-2 yi bitirmedim.FFX-2 ye güzel değil diyorlar.

Doğru mu?

ya nasıl anlatayım battlerları cok karmasık halbuki degılde goruntu ıtıbarıyle kımın kıme vurdugunu anlayamıyorsun yerı gelıyor hersey bırbırıne gırıyor

hıkaye cok guzel delı puzzle lar var aynı mekanlar ama extra goruntuler ıllakı var helekı bahamut u gormen gerekıyor bıde son olarak oyun mıssıon mıssıon ılerlıyor bolum gecınce mıssıon completed yazıyor ekranda

FFX-2 de uzundur kısa deıl oynamanı tavsıye ederım kızlardan hoslanıyorsan

ozellık dızımı cok guzel battle da karakterı ıstedıgın sekıle sokabılıyorsun kıyafet degıstırımı olarak
    warrıor-mage-thıef seklınde demo goruntusu gıbı degısıyorlar

denemenı tavsıye edrım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.