Şimdi Ara

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
2
Favori
54.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

Orijinalden alıntı: dantedmc

Ya ff oynamak harika bişiydir oyun dan çok bir film bir roman yeni bir hayat keyfi verir bu oyunlar mutlukla bittiğinde çok mutlu olursunuz ancak hüzünlü bittiğinde AĞLARSINIZ FİNAL FANTASY 10 TİDUS SON sahne En sevdiğim FF:1-FFX 2-FFVII 3-FFIX yada FFVIII karar veremedim en rezaleti ise FFXII

FF XII'nin bana göre 2 eksiği vardı sıkıcı hikayesi ve karakter geliştirme sistemi yüzünden tüm karakterlerin birebir aynı olması.Hikaye için çözüm öneremem ama Final Fantasy XII International Zodiac Job System oynamanı tavsiye ederim.İngilizce patch'ide çıkmış.Oyuna eklenen job sistemi sayesinde karakterleri birebir aynı olmaktan kurtarıyor.

FF12 eksikleri bir yana FF serilerinin bir özelliği vardır ki o da ana karakterler yani bizim yönettiğimiz veya partimize katılan karakterler. FF12'de partimizdeki adamların ne görünüş olarak, ne kişilik olarak bi farklılıkları vardı. Hele Vaan yok mu allahım ya rabbim. Ben böyle süzme, unisex bi anakarakter görmedim. FF10'u ele alalım; Tidus dediğimiz adam görünüş olarak da kişilik olarak da karizma bi herif; yeri gelince çakal espriler, yeri gelince bir o kadar da ciddi. Auron desek zaten adam Türkiye'de kaset çıkarsa Auron Baba diye anılır. Lulu; ben böyle karizmatik bir bayan görmedim; Wakka'ya az mı laf soktu. Yani demek istediğim FF10'daki özellikleri sanmıyorum ki bir daha tuttursun Square-Enix. FF12'de bu açıdan serinin diğer oyunlarına kıyasla kötüydü. FF13'ten umutluyuz ancak onu da savaş sistemi bitirecek gibime geliyor. Oynayacaz, görecez. Dileğim S-E' eğer FF15'i yapmayı düşünürse biraz FF10'dan feyz alsın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caladbolg

quote:

quote:

Ya ff oynamak harika bişiydir oyun dan çok bir film bir roman yeni bir hayat keyfi verir bu oyunlar mutlukla bittiğinde çok mutlu olursunuz ancak hüzünlü bittiğinde AĞLARSINIZ FİNAL FANTASY 10 TİDUS SON sahne En sevdiğim FF:1-FFX 2-FFVII 3-FFIX yada FFVIII karar veremedim en rezaleti ise FFXII

FF XII'nin bana göre 2 eksiği vardı sıkıcı hikayesi ve karakter geliştirme sistemi yüzünden tüm karakterlerin birebir aynı olması.Hikaye için çözüm öneremem ama Final Fantasy XII International Zodiac Job System oynamanı tavsiye ederim.İngilizce patch'ide çıkmış.Oyuna eklenen job sistemi sayesinde karakterleri birebir aynı olmaktan kurtarıyor.

FF12 eksikleri bir yana FF serilerinin bir özelliği vardır ki o da ana karakterler yani bizim yönettiğimiz veya partimize katılan karakterler. FF12'de partimizdeki adamların ne görünüş olarak, ne kişilik olarak bi farklılıkları vardı. Hele Vaan yok mu allahım ya rabbim. Ben böyle süzme, unisex bi anakarakter görmedim. FF10'u ele alalım; Tidus dediğimiz adam görünüş olarak da kişilik olarak da karizma bi herif; yeri gelince çakal espriler, yeri gelince bir o kadar da ciddi. Auron desek zaten adam Türkiye'de kaset çıkarsa Auron Baba diye anılır. Lulu; ben böyle karizmatik bir bayan görmedim; Wakka'ya az mı laf soktu. Yani demek istediğim FF10'daki özellikleri sanmıyorum ki bir daha tuttursun Square-Enix. FF12'de bu açıdan serinin diğer oyunlarına kıyasla kötüydü. FF13'ten umutluyuz ancak onu da savaş sistemi bitirecek gibime geliyor. Oynayacaz, görecez. Dileğim S-E' eğer FF15'i yapmayı düşünürse biraz FF10'dan feyz alsın yeter.

Hocam final fantasy X gibi bir oyunun gelmesinin bence artık MÜMKÜNATI yok.Eski squaresoft tayfasını toplamadan bu paragöz enix'ten öyle efsanevi bi senaryo çıkmaz artık.Adamlar X'te destan ayzmışlardı yani.Maester Seymour,Lady Yunalesca bunlar bile yan karakterler olmasına rağmen ff serisindeki birçok karakterden daha çok iz bıraktı bende.XIII için tek söyleyebileceğim bizi grafiksel anlamda kesinlikle tatmin edeceği ama diğer konularda birşey diyemiyorum.

• Hehehehehhe.

Nostalji Final Fantasy Forever ( Final Fantasy Radio Eklenmiştir )

• Gelsin artık Final Fantasy XIII bekle bekle sabır kalmadı
    God of War Ascension
    The Last of Us - Metal Gear Rising
    Resident Evil 6

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

Hehehehehhe.

Süper yapmışlar ya.
    Deviantart'an balık etle tombul arası bir ff XIII çalışması.

• quote:

Neredeyse 1 senedir bekliyorum, 2 ay sonra kavuşuyoruz. Gerçi Japonca versiyonunu istesem şuan oynarım da, hiç bir şey anlamayacağım maalesef. Bekliyorum ben de Martı. Az kaldı az.

Evet az kaldı dostum gelsede yüzümüz gülse

• Deviantart'da süper çalışmalar var ya, bazıları çok komik oluyor.

Ben şöyle, Final Fantasy XIII ve Versus XIII'ün bir arada olduğu bir paket bekliyorum ileride. Kutu resminin bir tarafı şu meşhur Lightning'in beyaz mekan da ki resmi, diğer tarafı Noctis'in karanlık mekanı olacak. Kutuyu falan açtığımız zaman aynen içerik olarak, normal oyunun tarafı aydınlık, Versus'un tarafı karanlık. Tam arşivlik bir şey olur. Belki yapmayı planlıyorlardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 8 Ocak 2010; 1:04:18 >

• Şimdi oldumu dostum bunlar gecenin bu saatinde buraya konurmu şaka bir yana bu resimler beni benden alıyor

Deviantart'da süper çalışmalar var ya, bazıları çok komik oluyor.

Ben şöyle, Final Fantasy XIII ve Versus XIII'ün bir arada olduğu bir paket bekliyorum ileride. Kutu resminin bir tarafı şu meşhur Lightning'in beyaz mekan da ki resmi, diğer tarafı Noctis'in karanlık mekanı olacak. Kutuyu falan açtığımız zaman aynen içerik olarak, normal oyunun tarafı aydınlık, Versus'un tarafı karanlık. Tam arşivlik bir şey olur. Belki yapmayı planlıyorlardır..

X ve X-2'nin ultimate box versiyonu vardı ps2'de.Hoş o sadece japonya'da çıktı ama.Onun gibi birşey yapabilirler bencede.Söylediğin gibi bir tasarım olursa kesinlikle dehşet olur.

• Abi Japonya demeyin bana yav. XIII'ün Japonca versiyonu var arkadaşımda. Salı günü gelecek Türkiye ye, sana vereyim mi oyunu diyor. Öğrenemedik Japoncayı hayır dedim, bekle şimdi Mart'ı.

• Bu aralar FFXIII beklerken diğer FF oyunları ile Nostalji yapan 2 kişimi varız şimdi olmadı buFF oynayın arkadaşlar bırakın siz hepsi birbirinin kopyası adam kesmece oyunlarını FF güzeldir,rahatlatır hatta unutturur stresi oynayın oynamayan arkadaşlarımıza çağrı burdan

Elde platform kalmadı. NextGen her şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 8 Ocak 2010; 3:06:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NextGenCeo

Bu aralar FFXIII beklerken diğer FF oyunları ile Nostalji yapan 2 kişimi varız şimdi olmadı buFF oynayın arkadaşlar bırakın siz hepsi birbirinin kopyası adam kesmece oyunlarını FF güzeldir,rahatlatır hatta unutturur stresi oynayın oynamayan arkadaşlarımıza çağrı burdan

Hocam marta kadar nostaljiye devam tam gaz,durmak yok.Valla ds elimden düşmüyor bugünlerde.Deli gibi echoes of time oynuyorum.İnanılmaz eğlenceli ya.

• Kesinlikle DS"deki FF"lerin her biri kaliteli en iyisini yapıyorsunSolidEye007 abisi PC vardır sende Emülatör olayları falan yani burdan tam açık edemiyorum artık PS diyorum anla bişeyleri FF oynamak iste sen yeter ki burda yol gösteren çok olur
  • Aslında çokta isteyerek bitirmediğim tek oyun serisi KingdomIsınamadım bir türlü,gene bitirdim hepsini ama eh işte yani,zevk renk olayı bana hitap etmedi fazlaBenim aklımda olan bir olay var başlık ile ilgili,sadece ilk sayfayı dolu dolu incelediğimden belkide benim gözümden kaçmıştır.Her FF oyununda bir aşk vardır ve gene her FF oyununda akıllarda kalan inanılmaz anlar vardır,bu aşk"a bağlı ya da oyunun seyrine etki eden.Onlarıda bir ara burda toplayalım eğer başlıkta yoksa tabi varsa ben yazmadım siz okumadınız

• quote:

Aslında çokta isteyerek bitirmediğim tek oyun serisi KingdomIsınamadım bir türlü,gene bitirdim hepsini ama eh işte yani,zevk renk olayı bana hitap etmedi fazlaBenim aklımda olan bir olay var başlık ile ilgili,sadece ilk sayfayı dolu dolu incelediğimden belkide benim gözümden kaçmıştır.Her FF oyununda bir aşk vardır ve gene her FF oyununda akıllarda kalan inanılmaz anlar vardır,bu aşk"a bağlı ya da oyunun seyrine etki eden.Onlarıda bir ara burda toplayalım eğer başlıkta yoksa tabi varsa ben yazmadım siz okumadınız

Hocam kh'nin ff gibi destansı bir senaryosu,efsanevi aşk öyküleri yok kabul ediyorum ama özellikle ikinci oyunda dövüş sistemi ve animasyonalrı aşmıştı tek kelimeyle.Psp'deki ff dissidia'nın dövüş sistemi dikkat ettiysen kh'nin hemen hemen aynısı.Ps3'e çıkacak versus XIII'ü deli gibi beklememin nedeni arkasındaki çoğu ismin kh'yi yapan tayfadan olması.Bence efsanevi bir dövüş sistemi bizleri bekliyor olacak versusta.

• quote:

quote:

Aslında çokta isteyerek bitirmediğim tek oyun serisi KingdomIsınamadım bir türlü,gene bitirdim hepsini ama eh işte yani,zevk renk olayı bana hitap etmedi fazlaBenim aklımda olan bir olay var başlık ile ilgili,sadece ilk sayfayı dolu dolu incelediğimden belkide benim gözümden kaçmıştır.Her FF oyununda bir aşk vardır ve gene her FF oyununda akıllarda kalan inanılmaz anlar vardır,bu aşk"a bağlı ya da oyunun seyrine etki eden.Onlarıda bir ara burda toplayalım eğer başlıkta yoksa tabi varsa ben yazmadım siz okumadınız

Hocam kh'nin ff gibi destansı bir senaryosu,efsanevi aşk öyküleri yok kabul ediyorum ama özellikle ikinci oyunda dövüş sistemi ve animasyonalrı aşmıştı tek kelimeyle.Psp'deki ff dissidia'nın dövüş sistemi dikkat ettiysen kh'nin hemen hemen aynısı.Ps3'e çıkacak versus XIII'ü deli gibi beklememin nedeni arkasındaki çoğu ismin kh'yi yapan tayfadan olması.Bence efsanevi bir dövüş sistemi bizleri bekliyor olacak versusta.

Versus Okadar efsanenin kralı olucak inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caladbolg

quote:

quote:

Hocam final fantasy X gibi bir oyunun gelmesinin bence artık MÜMKÜNATI yok.Eski squaresoft tayfasını toplamadan bu paragöz enix'ten öyle efsanevi bi senaryo çıkmaz artık.Adamlar X'te destan ayzmışlardı yani.Maester Seymour,Lady Yunalesca bunlar bile yan karakterler olmasına rağmen ff serisindeki birçok karakterden daha çok iz bıraktı bende.XIII için tek söyleyebileceğim bizi grafiksel anlamda kesinlikle tatmin edeceği ama diğer konularda birşey diyemiyorum.

o FFX hikayesi bi daha gelsin helal olsun tek diyeceğim o.FFX'de tidus un yunayla yaşadığı aşk ve babası ile yaşadığı sorunlar ve Zanarkandın gizemi.....Zanarkand Faythlerin hayalinden oluşan bir mekan Tidus da ö şekildeydi oyunda o sahneleri izlediğimde aklım çok karışmıştı tidusun verdiği tepkileri vermiştim onun gibi hissediyordum onun ruh haliyle savaşa katılıyordum son savaşta babasına tüm sahip olduğun güçle vur gibi bir şey diyordu sonra aklımda yer etti o onun savaşıydı onun hikayesiydi onun aşkıydı o savaşmalıydı dedim ve tidusu çıkartmamıştım ve yaşadıklarını bize hissettiklerini anlatması çok güzeldi mesela yunanın ilk aeonunda diyordu ya çok şaşırmıştım falan filan diye ya anlatılmaz oynanır ff oynamamış biri gelipde buraya uğrarsa görür artık ve FF10 alır bilinmez benim için ff budur ancak ben o şekilde bir oyun beklemiyorum 13 den vurmalı kırmalı bolca yüksek kalite grafik al sana ff13

NOT:Sizce FF13 versusmu FF13 mü??

Final Fantasy Forever
    Final Fantasy Fun Club

OLD NAME dantedmc

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.