Şimdi Ara

Norvec'i merak ediyor musunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
14
Favori
8.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kazanç farkı ve sosyal statü farkı yok demişsin orası ütopyamı hayaller ülkesimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motorhane_norvec kullanıcısına yanıt
    Zaten zenginsin demek bende izmirde yaşıyorum param yetmedi yaşar'da okumya.

• Hocam şu anda Makine mühendisliği okuyorum. Bitirdikten sonra orada çalışabilmem için ne yapmam gerekir. Bir de oralarda arazi alıp dağ evi yapmak mümkün müdür? Çok istiyorum öyle bir şey yapmayı da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Zaten zenginsin demek bende izmirde yaşıyorum param yetmedi yaşar'da okumya.

yok, zaten zengin degilim, zar zor denkleyip yatiriyorduk universite ucretini. ve orada benim gibi zar zor denkleyen cok fazla ailenin cocugu vardi. zengin ailelerin cocuklari da vardi elbet ama "ozel universitede okuyan herkes zengindir" diyerek genelleyecek kadar degildi sayilari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostsword

Hocam şu anda Makine mühendisliği okuyorum. Bitirdikten sonra orada çalışabilmem için ne yapmam gerekir. Bir de oralarda arazi alıp dağ evi yapmak mümkün müdür? Çok istiyorum öyle bir şey yapmayı da

burada her yerde oyle dag evi bulabilirsin. adina fjellhus veya hytte denir. ve turkler icin yazlik ne ise norvecliler icin bu evler odur.
    bitirdikten sonra buraya gelebilmen icin bir vize sebebin olmasi lazim.
    evlilik, master, onceden buldugun is uzerinden vs...
  • Motorhane_norvec kullanıcısına yanıt
    Devlette iyi biryerde çalışan ailem olmasına rahmen para yetmiyordu orda okumaya şahsen,siz denkleştirebildiğinize göre zenginmişiniz.
    şuan ki fiyatlarla fabrikatör olmam lazım yaşarda okuman için.

• Kanal daha çok motor tanıtım ve inceleme yapan bir kanal gibi duruyor, norveç arka planda kalmış gibi (video ları izlemedim görünüşü yorumladım)

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Devlette iyi biryerde çalışan ailem olmasına rahmen para yetmiyordu orda okumaya şahsen,siz denkleştirebildiğinize göre zenginmişiniz.
    şuan ki fiyatlarla fabrikatör olmam lazım yaşarda okuman için.

izmirde kucuk bir poliklinigimiz vardi. annemin tek basina islettigi bu poliklinikten ayda 2bin giriyordu belki eve. birde annemin emekli maasi vardi. zengin oldugumuzu sanmiyorum, biz kendimizi o kategoriye koymuyorduk.
    bir de kime gore neye gore zenginlik :) elbet bizden daha kotu ekonomiye sahip aileler oldugu gibi bizden cok daha iyileri vardi. dolayisiyla orta sinif sayiliriz diyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biezard jer

Kanal daha çok motor tanıtım ve inceleme yapan bir kanal gibi duruyor, norveç arka planda kalmış gibi (video ları izlemedim görünüşü yorumladım)

bir cok videoyu motosiklet uzerinde cektim, motosiklet uzerine olan konular yavas yavas bitti. norvecten bahsettigim bir suru video var ve o videolari da motosiklet uzerinde gezerken anlattim.
    dolayisi ile hem etrafi gorup hem de beni dinlerken norvece dair hem gorsel hem de teorik seyler ogrenmek mumkun...
  • Bu ne kardeş motorsiklet dışında bir şey yok git bi norveç marketlerine fiyat karşılaştırması yap Türkiyeyle kendi aldığın maaşı söyle geçim zor mu kolay mı vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Bu ne kardeş motorsiklet dışında bir şey yok git bi norveç marketlerine fiyat karşılaştırması yap Türkiyeyle kendi aldığın maaşı söyle geçim zor mu kolay mı vs vs

"surelim Gezelim" norveci motosikletle gezerken dogal guzellikleri, tarihi mekanlari gorebildigin, norvec hakkinda fikir edindigin bir seri.
    "xmas kutlamalari" norvecte christmas nasil kutlanir, neler yenir, ne yapiliri gorebilecegin video
    "yilbasi kutlamalari" norvecte yilbasinda ne yapilir vs.
    "iphonex almak" iphone x in fiyatindan, alimindan ve kullanici goruslerinden bahsedilir
    "norvece kis geldi" kis aylarinda yapilan aktiviteler
    "ceza yedim" norvecte trafik cezasi, odemesi ve ceza puanlarindan bahsedilir
    "0 km otomobil fiyatlari" adindan da anlasilabilir ne icerdigi
    "norvecte universite, alisveris ve restorant" buna da aciklama yazayim mi?
    "norvecte uzun yol sohbetleri" kendi belirledigim 1-2 gunluk kisa rotalarda gezinti yaparken norvec ile ilgili bir suru degisik konudan bahsedilir
    "norvecte benzin almak" norvecte kredi karti veya banka karti ile benzin nasil alini ve benzin fiyatlari uzerine
    "isvecte alisveris" norveclilerin ozellikle isvece yakin bolumlerinde yasayanlarin sene icinde en az bir kez gidip toplu alisveris yapmalari uzerine
    "norvecte balik tutmak" norvecli balikcilar ve neutrogena
    "Osloya gidelim" oy kullanmak icin osloya gittigimde cektigim videolar
    "atlantik okyanus parki" norvecin en buyuk akvaryumunu gezdigim video
    "nordkapp, asgari ucret, ev fiyatlari" aciklama yazmama gerek yok sanirim tekrar
    "Al sana norvec" iceriginde turkiye ve norvec karsilastirmalari bulunan bir seri videolar
    "norvecte yasam evreleri" norvecte dgumdan olume kadar insanlar neler yapar, yasam evreleri nelerdir konularini icerir
    "yalan evlilikler" norvece yalan evlilik yaparak gelenler ve sonlari
    "buram buram ålesund" kendi yasadigim ålesund sehrini gezip gosterdigim video
    "adim adim alnes" ålesund bolgesinin okyanusa en yakin ucundaki turistik ve tarihi deniz fenerini gezme
    "bir dag turu" norveclilerin ata sporu olan dagda yuruyus
    "norvecte ehliyet ve vize" vize alma cesitleri ve ehliyet gecerliligi

sence sadece motosikletten mi bahsetmisim kanalda?`!

• Bir makine mühendisi için iş olanakları nedir hocam? Ayrıca internet üzerinden iş başvurusu yapabileceğim yerler ve norveç'te bildiğiniz düzgün kurumsal şirketleri yazabilirmisiniz?

Er6f ten beri takipçinizim bu arada

• Bana bir kız bulsanız da bende gelsem Norveç e Tahsilimiz iyi ama sevmiyorum işimi. Orada olayım tuvalet bile temizlerim fark etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Bir makine mühendisi için iş olanakları nedir hocam? Ayrıca internet üzerinden iş başvurusu yapabileceğim yerler ve norveç'te bildiğiniz düzgün kurumsal şirketleri yazabilirmisiniz?

Er6f ten beri takipçinizim bu arada

makine muhendisi icin oldukca yaygin bir pazar var. bir cok sirkette, tersanede vs calisabilirsin. is basvurulari nav.no ve finn.no uzerinden yuruyor daha cok. bir de headhunter veya buna benzer internet siteleri uzerinden yuruyor diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

Bana bir kız bulsanız da bende gelsem Norveç e Tahsilimiz iyi ama sevmiyorum işimi. Orada olayım tuvalet bile temizlerim fark etmez

nasil desem, benim hic oyle bir niyetim yoktu. hatta 96´da annem babam ayrildi ve babam 96dan beri isvec´te yasiyor olmasina ragmen "beni de gotur" demedim hic, oyle bir niyetim/istegim de olmadi. ama esimle tanisip birbirimizi cok sevince, daha sonra iki kez norvec'e onu ziyarete gelince "ben burada yasarim, cocuklarim da daha guzel yasar" diye dusunup tasinma karari aldim. pisman degilim :) yine olsa yine yaparim :)
    ama bana kiz bulsana diye gelen 1329uncu kisisin :) bu isin sonu benim meslek degistirmeme neden olacak sonunda :)

• Mrrfhaba hocam daha önce denk gelmiştim sana Zero falan inceledin hatta takibe başlayalım hemen.

• Abone oldum hepsini izlicem ama fon müziği değişmelisin, fena kafa yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 11 Ocak 2018; 20:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Abone oldum hepsini izlicem ama fon müziği değişmelisin, fena kafa yaptı

hepsi apple garageband uzerinde kendi duzenledigim sarkilar. 5-6 tane degisik duzenleme yaptim. onlari kullaniyorum. hangi videodaki fon muzigini begenmedin?
  • Hocam tebrik ederim gerçekten çok güzel videolarım var muhabbetinde güzel abone oldum hemen.

• Karinla tavla oynayip, yenildigin sahnede tebessum ettim. Cok neseli bir insana benziyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.