Şimdi Ara

Norvec hakkinda sormak istediginiz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
8
Favori
31.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathCore.

Metalurji ve malzeme müh. okuyorum acaba yüksek lisans için ideal olabilirmi bu konuda iş alanı nasıldır üniversite masrafları diğer ülkelere göre nasıl (amerika ve kanada da çok yüksek fransada ücretsiz vs...)

metalurjı almanyada en degerlı 4.meslek olarak gecıyor.ucret konusunu arastır
  • Orada üniversite okumak için neler gerekli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gümbette çalışıyorum ama norveçli kılar yok. İngilizlerin alayı sahtekar.. Türkiye de nereye gidiyor bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila-HUN

quote:

Orjinalden alıntı: muteber

quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Tamam kiz resmi yok.

Evet arkadaslar, sormak istedikleriniz varsa buyurun. Ben uzun zamandir Norvecdeyim, merak ettiyiniz seyler varsa sorun.

Göçmen programı falan varsa onlar hakkında bilgin var mı ?
    yani burda iyi eiğitim görmüş biri ben Norveçte çalışmak istiyorum derse ne yapacak ?
    Ayrıca Norveçin dili nedir ?
    Kaç milyon insan yaşıyor ?
    Başkentte trafik var mı ?
    Sağlık ve eğitim sistemi beleş mi ?
    Halkın % kaçı üniversite mezunu ?
    Finlandiya ve İşveç'ten ne farkı var, avantajları var mı *

ha bi de sakıncası yoksa sen kaç yaşındasın ve neyle meşgulsun (öğrenci, çalışıyor vs...)

şimdilik bunlara sen bi cevapla hele, daha var sorularım...
    şimdiden teşekkürlar...

Gocmen programi gecmiste vardi, bizde oyle geldik zaten.

Simdi siyasi olmalisin direk kabul edinmek icin veya savasin oldugu bir ulkeden olmalisin. Ama oylesinede kabul olabilirsin, sans meselesi.

Ha eyitimin varsa o baska, mutlaka kabul olursun. Norvecin yetenekli beyinlere ihtiyaci var.

Norvecin dili Norvec'ce, Kuzey Cermen dil grubundan, kendi dillerine Norsk diyorlar.

4 le 5 milyon arasi insan yasiyor.

Hayir, genellikle trafik olmaz, bazi yerler haric oda Turkiye gibi deyil tabiki.

Saglik beles, eyitimde beles.

Valla orasini bilmiyorum.

Isvecle Finlandiya arasinda fark var.

Yasam standarti daha iyi ve en onemlisi insanlar. Insanlar cok sicak kanlilar, yani ben Isvec ve Finlandiyada 1 ay bile yasiyamam, gercekten insanlari cok sicak kanli Norvecin ve irkcilik cok dusuk.

Ben universitedeyim suan ve calisiyorumda.

Ben tesekkur ederim.

abi ağzımın suyu aktı bunları okurken.zaten isveç yada norveçe yerleşmek istiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

Az önceki Norveç konusu neden uçtu yaw

Hiç bir şeyde yoktu sadece Masumane bi resim vardı

Masamune yazdın sandım

• Şu ülkeden bir şekilde kaçıp kurtulmak lazım artık yazdan yaza geliriz ziyarete Bakalım şu üniversite işi hallolsun kovalarız peşini artık neresi olursa Norveç, yeni zelanda bunlar listemin başında yer alıyor.
  • bravo, tam zamanında hort

burada yüksek lisans yapıp 2 sene çalışacağım. artık kısa vadede norveç ya da avustralya yalan oldu ama bu iki ülke yine hedefime girebilir.

inşaat mühendisi açığı var mıdır bilmiyorum, ama inşallah vardır.

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&rurl=translate.google.com&sl=no&tl=tr&twu=1&u=http://www.finn.no/reise/pakkereiser/result%3FareaId%3D%26ORIGIN_AREAID%3D%26countryAreaId%3D%26DURATION%3D%26FIRST_DEPARTURE_DATE%3D%26LAST_DEPARTURE_DATE%3D%26keyword%3D%26WT.ac%3DER_CMS_artikkel_Reise&usg=ALkJrhjUh39ZyZY3ZrwLlWDqZdPN90YfCQ

adamlar tatile Türkiye'ye akıyor arkadaş, oradan biri gelsin buraya, ben de oraya gideyim ne iyi olur, mühendis lazımsa dönseler ya la bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Norveç'te yaşanır mı be?
    Buz gibi ülke..
    Norveçlilerde para var ama ülkemizdeki gibi doğaları yok.Çünkü norveçte doğa denen bir olgu yok.
    Bizim doğamıza trilyon dolarlar verseler sahip olamazlar.

+ isveç, norveç ,slovakya,rus,belarus vs.. hepsi aynı..Topu sex objesi..
    1 gram alım,endam,şöyle bakınca'' oha lan aşık oldum'' olayı yok onlarda..

Dünyanın en güzel kızları çek ve macar kızlarıdır.Sırp ve eski yugoslavya kızları yani kısaca güneydoğu avrupa-balkan kızlarıdır.

Ben marmariste çok uzun süre kaldım, sürekli norveç isveç rus gelip geçerdi, ama kuşadası'nda güneydoğu avrupa kızlarını görünce **işte hatun budur** dedim.

4 yıllık mesaj bu ama olsun. Şu "Doğası olmayan Norveç"ten birkaç resim paylaşalım.

Norvec hakkinda sormak istediginiz?

• norveç dedinde ...ben altalyada esnafım ,gerçek şu en iyi alışveren yapan norveç,danimarka ,fillandiya inanırmısın diger ülkeler çok açlar deli pazarlık yapıyorlar ve sinirlerimizi geriyorlar...güzel yerdesin kıymetini bil kardeşim
  • Gençler valla avrupalı kızlara özenmeyin, kızla çıkıyoruz önüne geleni dudakta öpüyor. Ben bir şey deyince "o arkadaşım" biz buna gelemeyiz.
  • Norveçte emeklilik falan nasıl oluyor. kimse bahsetmemiş.
    Şimdi diyelim hadi gittik kaç sene çalısanlar emekli oluyor yaş bekleme var mı dalan filan. emekli olunce türkiyeye dönsek sıkıntı olur mu uuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • şu konuyu biraz daha aydınlatın hele yaw
  • bilgisayar mühendisi iş yapar mı orada
  • Norveçli balıkçılar hangi kremi kullanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Gençler valla avrupalı kızlara özenmeyin, kızla çıkıyoruz önüne geleni dudakta öpüyor. Ben bir şey deyince "o arkadaşım" biz buna gelemeyiz.

önce güldüm, sonra ağladım :(
  • Hocam norveç yani iskandinav ülkelerin hepsi erasmus kabul ediyordur inşaallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 18 Ekim 2014; 22:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Gençler valla avrupalı kızlara özenmeyin, kızla çıkıyoruz önüne geleni dudakta öpüyor. Ben bir şey deyince "o arkadaşım" biz buna gelemeyiz.

önce güldüm, sonra ağladım :(

Aman Allah korusun ben duygusal adamım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• norveç te yaşıyan varmı forumda
  • Bi gitsem 2 ay kaldam orada...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.