Şimdi Ara

Norvec hakkinda sormak istediginiz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
8
Favori
31.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba hocam ben isvec vatandasiyim balikci tekneleri hakkinda bilgi verebilirmisin. is bulunabiliyormu bulunuyorsa ne gibi bir sartlari var? dil gerektirmiyor heralde zannedersem isvecce ve ingilizce var yeterlimi google`da arastirdim ama pek tatmin edici bir cevap bulamadim yardimin icin simdiden tessekurler ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red Fox

Norveçlilerin en sevdiğim icadı Black Metal hala kilise yakma olayları falan varmı ?

Norvec hakkinda sormak istediginiz?

İlk resimde kırmızılının elindeki ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: PolaR6

quote:

Norveçlilerin en sevdiğim icadı Black Metal hala kilise yakma olayları falan varmı ?

Aynen bende onu cözmeye çalışıyorum

Aha Buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 2 Ocak 2009; 10:43:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

quote:

Orjinalden alıntı: PolaR6

quote:

Aynen bende onu cözmeye çalışıyorum

Aha Buldum

Nasıl buldun?

• Akşam olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Siren falan mı çalınıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilinc6

merhaba hocam ben isvec vatandasiyim balikci tekneleri hakkinda bilgi verebilirmisin. is bulunabiliyormu bulunuyorsa ne gibi bir sartlari var? dil gerektirmiyor heralde zannedersem isvecce ve ingilizce var yeterlimi google`da arastirdim ama pek tatmin edici bir cevap bulamadim yardimin icin simdiden tessekurler ..

hala soruma cevap bulamadim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

norveç ab üyesi değil mi???? şok oldum.maceristan bulgaristan bunlar bile üye oldular ki köy bu ülkeler.

zaten sorun da orada...Köy olan ülkelerin arasına niye girip seviyelerini düşürsünler...
  • Selamlar, bir kaç sorum olacak Norveç'te oturan veya oranın koşullarını bilen abilerime.
    Bu sene itibariyle Lise sona geçmiş bulunmaktayım ve Lojistik (Ulaştırma hizmetleri) okuyorum ve üniversite bittikten sonra Norveç'e gitmeyi düşünüyorum. Okul bittikten sonra Lojistik Mühendisi diye anılacağız hayırlısıyla . Türkiye'de daha çok yeni bir bölüm ve merak ettiğim bu diplomamla Norveç'e hangi yollarla gidip orada iş bulabilirim. İngilizce ileri düzeyde ve üniversite boyunca Norveç'çe kursda almayı düşünüyorum. Kime nereye nasıl başvuracağım hakkında bir bilgi verebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrKsTyLe

Selamlar, bir kaç sorum olacak Norveç'te oturan veya oranın koşullarını bilen abilerime.
    Bu sene itibariyle Lise sona geçmiş bulunmaktayım ve Lojistik (Ulaştırma hizmetleri) okuyorum ve üniversite bittikten sonra Norveç'e gitmeyi düşünüyorum. Okul bittikten sonra Lojistik Mühendisi diye anılacağız hayırlısıyla . Türkiye'de daha çok yeni bir bölüm ve merak ettiğim bu diplomamla Norveç'e hangi yollarla gidip orada iş bulabilirim. İngilizce ileri düzeyde ve üniversite boyunca Norveç'çe kursda almayı düşünüyorum. Kime nereye nasıl başvuracağım hakkında bir bilgi verebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Up!

• quote:

Orijinalden alıntı: (Coldplay)

quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Bence diplomani al sonra.

tabi canım diplamayı alacaz. 4 senem var mezun olmam için.

İyide diyelim diplomayı aldı ee sonra gidince ne olacak?? gel burada çalışmı diyecekler daha Norveççe konuşamayan adama?Biraz açarsan iyi olur.
  • Norveç sux :)
  • Cevap verecek kimse yok herhalde
  • Bunu;

"Burada 13 yasindan buyuk bakire kiz bulamazsin",

ve

bunu.

" Norveç'te kızlar zorla.. "

biraz açıklar mısın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Bunu;

"Burada 13 yasindan buyuk bakire kiz bulamazsin",

ve

bunu.

" Norveç'te kızlar zorla.. "

biraz açıklar mısın....

bende merak ettim
  • Yabancı ülkelerde yaşayan Türklerden duyduğum birşey de oradaki kadınlara o...u gözüyle bakıldığından artık oradaki Türklerden kaçıyormuş insanlar.
  • Şöyle bir metin buldum;

"ADETA BİR HAMİLELER CENNETİ.

Hükümet, nüfusu gençleştirmek için çocuk başına yüklü bir para ödüyor. Hem anne hem de baba, doğumdan önce ve sonrayı kapsayan bir yıl boyunca bebeğe bakabilmek için izin alabiliyorlar. Maaşları eksiksiz ödeniyor kendilerine. Dolayısıyla çevre hamile kadın doluydu. Eğer bizde böyle bir destek verilmeye kalkışılsaydı, kısa sürede nüfus ibresi yüz milyonu vurabilirdi. Buna rağmen 4.5 milyonluk nüfus bir türlü atrmıyor."

Ne kadar doğrudur bilemiyorum.
  • quote:

Şöyle bir metin buldum;

Hükümet, nüfusu gençleştirmek için çocuk başına yüklü bir para ödüyor. Hem anne hem de baba, doğumdan önce ve sonrayı kapsayan bir yıl boyunca bebeğe bakabilmek için izin alabiliyorlar. Maaşları eksiksiz ödeniyor kendilerine. Dolayısıyla çevre hamile kadın doluydu. Eğer bizde böyle bir destek verilmeye kalkışılsaydı, kısa sürede nüfus ibresi yüz milyonu vurabilirdi. Buna rağmen 4.5 milyonluk nüfus bir türlü atrmıyor."

Türk göçmen kabul etseler yeterdi aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: pirate_1905

quote:

Şöyle bir metin buldum;

Türk göçmen kabul etseler yeterdi aslında

• Yorumlara bak.
  • Ben 3 çocuk garantisi veriyorum gerisi verecekleri paraya bakar arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.