Şimdi Ara

norton mu kaspersky mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • norton mu kaspersky mı makinemi daha fazla kasar

Orjinalden alıntı: cemsisman

norton mu kaspersky mı makinemi daha fazla kasar

kesinlikle norton
    norton da performansi mahvediyo..

bu kuru kaka ile sulu kaka arasinda tercih gibi bi$i.. ikiside b*k gibi.

Cooler Master RCT-05 | intel q6600 2.4@3.4 | 4 GB Kingston DDR2 | Asus P5Q Pro | Asus 8800 GT GDDR3 512 | 2 TB WD Sata2 HDD | Samsung SH203 DVD Writer | Akasa | Logitech X 230 2+1 | Logitech G15 | Microsoft Sidewinder Mouse | Asus 22" LCD | Daha sayayım mı :)
  • norton sistem works
  • quote:

Orjinalden alıntı: abduaty

kaspersky makinaya tecavuz ediyo..
    norton da performansi mahvediyo..

bu kuru kaka ile sulu kaka arasinda tercih gibi bi$i.. ikiside b*k gibi.

aslında kaspersky hakkında dediklerin doğru bilmediğin şeyleri silmemelisin yoksa sistemi herna çökertebilir nortonda cpudan çok fazla harcıyor
    Daha Fazla Göster
  • kaspersky çok kötü norton daha iyi bence. bir kere full arama yaptırdığında norton daha hızlı ve fazla kasmıyor bence.
  • ikisi de kasıyor arama yaparken ikisini de denedim
    Sorunun cevabı norton herzaman kaspersky tarama yaparken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 4 Mart 2005, 0:09:10 >
  • 5 6 ay kadar Kaspersky Pro kullandım nalet olsun o programa. tarama yaparken 1 saat rehin alıyodu pcyi resmen! Nerden bileyim bilgilerimi çalmadığını? Şu an Norton System Works 2005 Kullanıyorum Dünya varmıs Diyorum. Kesinlikle Norton.. Kesinlikle Norton System Works 2005

Orjinalden alıntı: honnery

5 6 ay kadar Kaspersky Pro kullandım nalet olsun o programa. tarama yaparken 1 saat rehin alıyodu pcyi resmen! Nerden bileyim bilgilerimi çalmadığını? Şu an Norton System Works 2005 Kullanıyorum Dünya varmıs Diyorum. Kesinlikle Norton.. Kesinlikle Norton System Works 2005

kasper diğerleri gibi yüzeysel tarama yapmıyor bu yüzden uzun sürüyor.. bence kaspersky nortonu 2 ye katlar..
  • Norton kurdum hemen kaldırdım,PC cillin kurdum 1 ay kadar durdu, Bitdefender kurdum o da biraz durdu..En memnun kaldığım ise Kaspersky oldu..Ama tarama yaparken bilgisayarı çok kasıyor gerçekten..
  • valla ben bişey söylüm dün msnden norton 2005 kurulu bi arkadaş resim dosyası gönderdi ve kaspersky hemen tabiri caizse anırdı virüs diye karşıdaki korktu tabi norton 2005 daha yeni güncelledim dedi.benden söylemesi.......

Hiçbir mazeret basarinin yerini tutamaz... M.K. Ataturk
    Gomdugunuz sadece bedenimdir... Ilk Felsefe Sehidi Sokrat...
  • Kapersky diğerlerinin bulamadıgı 30 virus buldu bilgisayarımda. Hadi bunların 20 si virus olmasın, 10 tane virus az değil.
    Biyerlerde okumuştum, nasa da bilgisayarlarında kaspersky tercih etmiş fakat usa yonetimi rus yapımı oldugu için bu programın kullanılmasına izin vermemiş.
    Evet ben de kullandım, tek kötü yanı tüm bilgisayarı taratırken başka program falan kullanamıyorsunuz, sistemi gercekten kasıyor ayrıca cok da uzun suruyor. Bunun da çözümü cok basit, akşam yatarken ya da pc başında olmadıgınız bir zaman taratın tamamdır. Güvenliğe paranoya derecesinde önem verenlerin zaten başka bir tercihi olmaz, normal kullanıcılar için de denenmesi gerektiğine inanıyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.