Şimdi Ara

norton mu kaspersky mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bide mcafee yi deneyin ne taramada kasıyo ne sistemi yavaşlatıyo ben onu kullanıyorum bayadır virüsten yana dertlenmedim performansımada bi etkisi olmadı

Thread.Start();
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZipiRR

quote:

Orjinalden alıntı: 3ddd

ben norton da kullandım kaspersky de pek bi farkını göremedim. ikiside sistemi çok yavaşlatıyo. nod32 denicem şimdide çok az sistem kullanıyomuş ve baya başarılıymış tabi denemeden göremem.

yapmayın ya nortonla kaspersky yi karsılastırırsan kaspersky daha az kasar normal o kadarida scan da kasar e hangisi scanda kasmazki..

arkadaşım ayrıntıya girim istersen norton genel sistem performansından yerken kaspersky ram den çok fazla yer ayrıca ben scan den bahsetmedim. neyle scan yaparsan yap sistem tabi yavaşlar çünkü harddiske deli gibi abanıyosun. ayrıca kullandığın sistem özelliklerinede bağlı nekadar yavaşlatıığı herkesin makinasında aynı sonuçları alamazsın.

• chip şubat ayı dergisindeki kamu oylaması %40 norton %19 kaspersky olarak gözüküyor!

bence kral McAfEe

kaspersky İKİYE KATLAR HERSEYİ ALTTEKİ RESME TIKLAYIN GORUN ARKADASLAR

• ee peki ne kullanalım şimdi kafam karıştı yaaa ramden yemesin istiyorum taratırken kassın o sorun değil bana panda yı önerdiler ama sizlere sormadan yapmak istemedim
  • panda da kasıyor dediler

şimdi avp free var ve gayet stabil çalışıyor PC

• ben hala kasperskyiyi tavsiye ediyorum ancak bişi farkettim kesinlike raminin 512 olsun çünkü 50 mb bellek harcıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_1890404/mpage_1/key_//tm.htm#1890404
  • Bit defender derim ben..! Nod 32 de olabilir..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBUS -- 5 Mart 2005, 20:47:15 >
  • Daha önce norton kullanmıştım açıkcası pek menun kalmadım . Çünkü bilgisayarı inanılmaz kasıyor . Norton şu an virüs tanımada en iyi yazılımlardan biri . Keşke bu özelliğini silmedede başarabilse :) Kaspersky için internette epey olum düşünce var ama kullanmadığım için birşey diyemem . Bi ara panda titan çok populerdi ama norton gb makinayı kasa kasa bitriyordu resmen ..... Şu an ne kullanıyorum AVAST kullanıyorum . Açıkcası bana yetiyor .. Ne sistemimi kasıyor nede virüsleri es geçiyor.....
    Bilgi Paylaştıkca Çoğalır
  • tabikii kaspersky...

1. Neden KASPERSKY ( AVP ) Kullanmam gerekli, bunun ayrıcalığı nedir? Diyorsanız :

* Ayrıcalığı ortada seçim için, kaspersky genelde ilk çıktığında virüsler hemen yamasını bulur. Norton veya başka programlar genelde Kaspersky'dan sonra yamaları update'e koyarlar. İşte bu yüzden Norton'nun göremediğini KASPERSKY görür, Çernobil virisü vs. gibi, kaspersky yamalarını bulmuş ve norton vs. gibi programlar kasperskydan almıştır bu yamaları ( yasal alış veriş diyelim ).

* NASA'nın bile tercihi olmuş ve kullanmıştır, yeni yönetim RUS yapımı bir program sistemlerimizde olamaz diye kaldırmıştır. Kullanmamalarının sadece sebebi RUS yapımı oldugu içindir.

* Şu anda Kaspersky 100.000 virüs yaması barındırıyor ( dün yapılan update ile birlikte )

* Kaspersky çok hızlı şekilde virüs'ü yakalar, daha dosya bitmeden veya siz daha tıklamadan o klasörde hangi virüs oldugunu gösterir. Hiç bir şekilde Norton veya diğer virüs programları gibi virüs bulaştıgında veya virüs bulduğunda sistemi haps etmez, yani sizin müdahale etmenize olanak sunar. Şu anda en hızlı virüs yakalayan program olarak kabul edilmektedir, bir çok editörün seçimi olmuştur, incelemelerde bir çok programın ve online anti-virüs sitelerinin göremediği kullanıcı ve incelemelerle kanıtlanmıştır.

* Çocuklar için mükemmel bir virüs programıdır, eğer çocugunuz veya acemi kullanıcı kullanıyorsa bilgisayarınızı. Virüs bulduğunda 3 defa uyarır, eğer hala dosyaya ulaşmaya çalışıyorsa veya yanlış bir yol izliyorsa bilgisayara reset atarak sisteminizi bu kullanıcıdan korumaya başlar.

* İkinci işletim sistemi gibi setup yapan ve sonrada kaldırmanız çok zor olan Norton gibi değildir, kendi içinde barındırır dosyaları, her noktaya dosya atmaz ve kaldırmanız sadece 2-3 dakika bile sürmez, sistemden kalktığında kendi dosyalarını atık olarak bırakmaz, böylece başka bir virüs programını veya başka bir versionu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

* Hatta şu anda Norton kullanan arkadaşlar, kullandıkları bir kaç programda belkide virüs oldugundan haberleri yok veya sitelerden. Norton'u kaldırıp kaspersky kurdugum bilgisayarlarda her zaman min. 3-5 virüs bulmuştur ve hatta daha fazlasını bile yakaladığı oldu.

* Çok kolay şekilde arka planda çalışırtırabilirsiniz, hala görevini devam ettirir ve size açılışta veya devamlı sistem konturolünde kesinlikle varlıgını belli ettirmez. Sağa sola ikon vs. bırakmaz hayalet gibi görevini yerine getirir.

Kısaca virüs programım var diye ona güvenerek VİRÜSLERE BİLGİSAYARINIZI LUNAPARK'a çevirmeyin...

Kaspersky'ın Türkiye'de ki referansları ( kullananlar ) :

Bahçeşehir Üniversitesi
    Sabancı Üniversitesi
    Dicle Üniversitesi
    Gaziosmanpaşa Üniversitesi
    Gaziantep Üniversitesi
    Özel İstanbul Çevre Koleji
    Robert College Mezunlar Derneği
    Özel İdeal Koleji
    T.A. Eğitim Hizmetleri
    İnal Ertekin Ana ve İlkokulu
    Türkiye Noterler Birliği
    Damat/Tween
    Ümran Çelik
    Aluform Pekintaş
    Etap Holding
    Dolmabahçe Sarayı
    Çırağan Sarayı
    A4 Ofset
    Ford Bulan Plaza
    Petline Petrol Ürünleri
    Örmaş Örme Mensucat
    Elle Ayakkabı
    Tıpsan A.Ş.
    Koton Tekstil
    Yalteks
    HES Kablo
    Astek Asansör
    Altın Gıda
    Setkom
    Mikrosaray
    Akımsan A.Ş.
    Meteksan Matbaa
    Mastur Turizm
    Samtaş Sigorta
    Ex-SA Eksport
    Orion Shipping
    İktisadi Kalkınma Vakfı
    Tenay Medikal
    Çığla Medikal
    Excon Turizm
    Hacılar Elektrik T.A.Ş.
    Altın Gıda
    Promaks
    Özler Plastik
    Marmara Dış Ticaret
    TEM İnşaat
    Animascope
    Opal Sigorta
    İnci Kundura
    Bellona
    Yataş
    TİKA - Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi
    Erem Sigorta
    Baha Tekstil
    MCD-McDermott
    Ünlü Tekstil
    İzmir İl Özel İdaresi
    Orfe Denizcilik
    Adeko Group Bilişim
    Dönmez Debriyaj
    Mez Motorlu Araçlar
    İstanbul Konfeksiyon
    Alman Hastanesi
    Çamlıca Hayat Hastanesi
    Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hast.
    Acıbadem Hastanesi
    Güven Hastanesi
    Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
    İstanbul Select Hotel
    Rewe Touristik Destination Service AG
    LTU International Airlines
    Ege Seramik
    REM Güvenlik Sistemleri
    Ankara Sanayi Odası
    Med Yapım Televizyonculuk
    Petaş Profesyonel Elektronik Sanayii
    Sun Express Hava Yolları
    Diya Tekstil
    Grillo Dış Ticaret
    PDF Finansal Danışmanlık
    NDT Elektronik Cihazlar
    Köy-Tür Entegre Tavukçuluk
    İpaş Tekstil
    Asya Gıda
    Türk Linux Kullanıcıları Birliği
    ACG İstanbul Chip Kartları
    Linea Dekorasyon
    Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu
    STFA Savronik A.Ş.
    Destek Mali Müşavirlik
    Teknik Emprime
    Link Shipping
    Karınca Uluslararası Taşımacılık
    Makel Elektrik
    Tayteks Tekstil
    Şark Ekspress
    Polinas Plastik Sanayi
    Of / Kıyıcık Belediye Başkanlığı
    Kardalco Ltd.
    Arslan Makine
    Korendon Yapı ve Turizm
    Nurma Hafif Metal
    Açı Otomotiv
    Bursa Nilüfer Belediyesi
    Bursa Patent A.Ş.
    Destek Patent A.Ş.
    Aviteks A.Ş.
    Merkez Çelik
    Letoonia Hotels
    Scrikks
    Yonca Ege Yağ Sanayii A.Ş
    Gisi Giyim
    Sunal Turizm
    Akser Turizm
    Cesur Ambalaj
    Eko Group
    Tesem Teknik
    Güntaş
    İnsat İnşaat
    Sarsılmaz Silah Fabrikası

10 önemli bilgi :

1. Son derece yüksek virüs tanıma ve temizleme seviyesi

Bağımsız bir test kuruluşu olan Virus Bulletin, 1998-2000 yılları arasında sürekli olarak gerçekleştirdiği testlerde KAV, salgın halindeki virüsleri %100 oranında tanıma ve temizleme başarısı göstermiştir.

2. Yeni virüslere karşı anında çözüm mekanizması oluşturma

Hergün ortaya yeni çıkan yeni virüslere karşı KAV kullanıcıları hergün yenilenen virüs veritabanı ile her zaman koruma altındadırlar. Bilgisayarların Flash BIOS ‘una zarar veren CIH.95 (Çernobil) virüsü ilk olarak Temmuz 1998’de ortaya çıktığında Kaspersky Lab sadece 3 saat içerisinde bu yıkıcı virüse karşı temizleme modülünü veritabanına eklemiştir.

3. Yüksek başarı oranına sahip kod analiz teknolojisi

KAV, virüs veritabanında yer almayan yeni ve bilinmeyen virüslere karşı da %92 oranında etkilidir. Bu oran, bağımsız kuruluşlar tarafından KAV ile virüs veribanı aktif olmadan yapılan testlerde elde edilmiştir.

4. Geniş kapsamlı, eksiksiz ve güncel veritabanı

KAV virüs veritabanı, internet üzerinden HERGÜN yapılan güncellemelerle, 50.000’e yakın virüs teşhis edebilmektedir.

5. Yüksek temizleme oranı

Diğer antivirüs yazılımlarının silmenizi önerdiği, değerli bilgiler içeren ancak virüs bulaşmış dosyalarınızı KAV güvenle temizler ve veri kaybına yol açmadan tekrar kullanmanıza olanak tanır.

6. Bilinen tüm popüler e-mail formatlarıyla çalışabilme

Hemen hemen tüm bilgisayar kullanıcılarının vazgeçilmez iletişim aracı olan e-mail kullanımı, aynı zamanda virüs tehlikesine yol açan ve bilgisayarınızın sağlığı için dikkat gerektiren korkulu bir rüya haline gelmiştir. AVP, virüslü e-mail mesajlarını size zarar vermeden bloke eder ve sizi uyarır.

7. Virüs destek hizmeti

Kayıtlı kullanıcılar bilinmeyen bir virüsü rapor ettiklerinde Kaspersky Lab, en geç 48 saat içerisinde özel bir modül geliştirerek kullanıcıya iletir.

8. Bilgisayarınızı yavaşlatmadan maksimum korunma

Birçok antivirüs yazılımının yolaçtığı performans düşüklüğü, KAV’ün akıllı koruma sistemi ile sistem performansını etkilemeden mükemmel performans sağlar. Sistem kaynaklarını minimal düzeyde kullanan KAV, buna rağmen hiçbir virüsü gözden kaçırmaz.

9. Sertifika ve ödüller

KAV, dünya çapında antivirüs testlerinden aldığı başarılı sonuçların yanı sıra, ICSA, CheckMark ve Microsoft sertifikalarına sahiptir. Birçok ülkede “Yılın Antivirüs Yazılımı” seçilen KAV, geçtiğimiz sene PC Magazine Türkiye tarafından da bu ödüle hak kazanmıştır.

10. Teknolojik Liderlik

1992 - Antivirüs veritabanında ilk sanal kod (pseudo code) kullanımı
    1992 - Kodların deşifrasyonu için dünyada ilk kez işlemci emülatörü kullanımı
    1992 - Gömülü özel modüllere sahip ilk harici antivirüs veritabanı kullanımı
    1993 - Arşivlenmiş ve sıkıştırılmış dosyaları tarayabilen ilk antivirüs yazılımı
    1994 - Sezgisel (heuristic) kod analizi prensiplerinin geliştirilmesi
    1997 - Makro virüslerine karşı geliştirilen süper hızlı denetleme kütüphanesi
    1999 - OS/2 işletim sistemi için ilk gerçek zamanlı virüs koruması
    1999 - Linux işletim sistemi için ilk entegre antivirüs yazılımı
    1999 - MS Office 2000 için ilk entegre antivirüs yazılımı
    1999 - NDS ile tam entegre çalışan ilk Novell Netware antivirus yazılımı
    2000 - Script virüslerine karşı benzersiz gerçek zamanlı koruma
    2000 - NTFS alternatif veri yolları (alternate data streams) özelliğini destekleyen ilk antivirüs çözümü

* Üniversitelerden ve Editörlerden alınan ödül sayısı (alıntı turkeyforum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macnair -- 6 Mart 2005, 13:19:17 >

• peki bu özellikleri barındıran KAV ın hangi sürümü onuda yazarsan indirip deneyeceğim
    ve free edition mı?
    buda çok önemli

1 ay sonra başlamasın bana paraa ver
    bana para ver die

• quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

peki bu özellikleri barındıran KAV ın hangi sürümü onuda yazarsan indirip deneyeceğim
    ve free edition mı?
    buda çok önemli

bana para ver die

kaspersky 5.0
    Full sürümünü bu linkten indirebilirsin..Crack i içinde
    http://www.speed-media.de/personal.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macnair -- 6 Mart 2005, 13:33:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: macnair

quote:

peki bu özellikleri barındıran KAV ın hangi sürümü onuda yazarsan indirip deneyeceğim
    ve free edition mı?
    buda çok önemli

bana para ver die

kaspersky 5.0

program zaten 11 mb kasmayacağına eminsiniz dimi PC yi
    boşuna kurup kaldırmayayım AVP yi

p3 650
    128sd ram
    32 mb ekran kartı
    via anakart
    40gb maxtor HDD

nortonda acaip kasılmıştı bilgisyar
    mcafeede rahattı ama

kurimmi KAV

• quote:

quote:

ve free edition mı?
    buda çok önemli

bana para ver die

kaspersky 5.0

crackın içinden virüs çıkmasın denedinmi

• quote:

quote:

quote:

ve free edition mı?
    buda çok önemli

bana para ver die

kaspersky 5.0

program zaten 11 mb kasmayacağına eminsiniz dimi PC yi
    boşuna kurup kaldırmayayım AVP yi

p3 650
    128sd ram
    32 mb ekran kartı
    via anakart
    40gb maxtor HDD

nortonda acaip kasılmıştı bilgisyar
    mcafeede rahattı ama

kurimmi KAV

kur ama virüs taramasından geçirirken kasar..Ama internette dolaşırken hayalet gibi çalışır yavaşlatmaz.Tek yapman gereken virüs taraması yapacağında bilgisayarın başında durma..O tarasın :) Çünkü tarama sırasında kasar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.