Şimdi Ara

norton mu kaspersky mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cemsisman

quote:

Orjinalden alıntı: macnair

quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

peki bu özellikleri barındıran KAV ın hangi sürümü onuda yazarsan indirip deneyeceğim
    ve free edition mı?
    buda çok önemli

1 ay sonra başlamasın bana paraa ver
    bana para ver die

kaspersky 5.0
    Full sürümünü bu linkten indirebilirsin..Crack i içinde
    http://www.speed-media.de/personal.rar

crackın içinden virüs çıkmasın denedinmi

hyr virüs falan yok bende buradan indirdiğim programı kullanıyorum ve çok menunum

• ben şimdi indirdim bynun içinde sadece rar dosyası var

''Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.''
  • yalamışım kasperi .. hem yukarda biri önce ÇERNOBİLİ kasper buldu demiş.. ulan sakın virüsü yazan ipne Kaspersky olmasın

en büyük nortoon başka büyük yok..

yayaya şaşaşa norton norton çok yaşa :)))

yahu bidee... norton kasıyor diyosunuz ama... ya sizin bilgisayarlar casio hesap makinesi, yada benim bilgisayar insan icadı değil.. nasıl iş anlamadım.. Agalar norton kasılmazzz.. norton sadece işlem yaparken biraz zorlar oda çok sürmez birkaç saniyee...

siz hala 128 ramle yaşıyosanız.. dil norton, icq bile kasar sizin makineler walla :)))

hatta benden tavsiye makine hiç kasılmasın diyosanız kurmayıverin nolcakmış... ozaman kasılmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alec___ -- 6 Mart 2005, 18:10:22 >

• en iyisi kaspersky...! Norton bi dosyanin icinde virus bulsa dosyayi virusle beraber toptan siliyor.
    ve bu nortonu bilgisayarima yukledim ve bilgisayarda silmek icin makinaya format attirdim,saten bunun kendisi virus

ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 | AMD Ryzen 7 3700X | NZXT Kraken x62 (280mm) AIO Liquid CPU Cooler | G.SKILL Trident Z Neo RGB DDR4-3600Mhz C16 32GB (2x16GB) DUAL | MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO | Samsung 970 EVO 1 TB SSD M.2 | COOLER MASTER MASTERBOX MB520 RGB | FSP HYDRO G PRO 850W
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.