Şimdi Ara

Norton Internet Security 2013 - $15 (3 PC için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Norton Internet Security 2013 - $15 (3 PC için)

http://www.amazon.com/Norton-Internet-Security-2013-Download/dp/B008SCMUUA/ref=sr_1_4_title_0?s=software&ie=UTF8&qid=1375568149&sr=1-4&keywords=norton+internet+security

Arkadaşlar, NIS 2013 için çok güzel bir fiyat. Satın aldığınız ürün anahtarı 3 pcde aktive edilebiliyor. PC başı 5 dolar... Ben bugün aldım, kullanıyorum. Sorun yok. 366 günlük aktivasyon yaptı.

Norton Internet Security 2013 - $15 (3 PC için)

NOT: Bu arada fiyat gün be gün değişiyor. Dün $14.99 idi mesela... 15-18 dolar arası değişiyor.

• Kaç gün boyunca aktif etmeden saklayabiliyoruz? 1 yıldı en son galiba, hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Kaç gün boyunca aktif etmeden saklayabiliyoruz? 1 yıldı en son galiba, hatırlayamadım.

Geçen sene Norton live chatte sorduğumda, müşteri temsilcisi keylerin süre sınırlaması olmadığını söylemişti. O dönem Norton TR sitesinde 12 liraya satılıyordu. Alıp stok yapayım demiştim ama kampanya bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Geçen sene Norton live chatte sorduğumda, müşteri temsilcisi keylerin süre sınırlaması olmadığını söylemişti. O dönem Norton TR sitesinde 12 liraya satılıyordu. Alıp stok yapayım demiştim ama kampanya bitti.

Ondan ben de aldmıştım ama süre sınırlaması vardı diye hatırlıyorum. Yine de emin olamadım.

Tabi 12 liraya 3'lü paket aldıktan sonra tanesine 10 lira vermek de zor geliyor şimdi. O yüzden pek yanaşamıyorum.
  • Bende çok memnunum nis den.Daha iki ay var bitmesine,almakta yarar var bakalım.
  • 3-5 yıldır norton kullanıyorum. kasıyor dedikoduları çok uzun yıllar öncesine dayanır.
    ben şahsen çok memnunum. kesinlikle kasmıyor. geçen seneki 3 adet bilgisayar 12 tl kampanyasından çevremde dahil 10 adet civarı aldık.
    Şu ana kadar şikayet eden sorun yaşayan olmadı. eş dost ricasını kıramadık hepsini tükettik. son 1 key kendime ayırdım. şimdi kara kara düşünüyorum nereden bulacaz diye. 10 tl pc başına pahalı geliyor ama alınır. bir daha 12 tl olacağını sanmam.
    bu kampanyada tek düşündüren satıcı bizza nortonmu aracı varmı gelen key nerden geliyor
    kullanıcılara selamlar
  • Ortak arayan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keyler maille mi geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer düşünen varsa ortak olarak alabiliriz.sanırım superhead arıyormuş 1 kişi daha bulursak ortak girebiliriz.Ödemeyi kredi kartıyla yapabilirim ben ortak alırsak 10 tl olucak kişi başı.

Saygılar
  • Arkadaş bekledim bekledim iki gün önce MM'tan tanesi 15 liraya iki tane aldım. Bugün bu haber geldi :) Neyse çok zararda değilim.
  • Dikkat:

Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Keyler maille mi geliyor?

Hem maille geliyor hem de Amazon hesabınızdaki Games and Software Library kısmına ekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geek90

Dikkat:

Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

Fatura adresi olarak sallama bir amerikan adresi girmek yeterli.

Örnek:

6th Street
    Miami, FL 33010
    United States
  • Almayı düşünen varsa ortak olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh33p3r

Almayı düşünen varsa ortak olabilirim.

superhead arkadaş gelirse ortak alalım yarın hocam
  • ben de varım 3'lüye girebilirm

not: amazondan daha önce oyun almışlığım var, amerikan adresim falan hazır kayıtlı. 3'lü grubunkini kredi kartımla satın alıp 5'er dolardan bölüşürüz keyleri aramızda sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 26 Ağustos 2013; 0:44:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

ben de varım 3'lüye girebilirm

not: amazondan daha önce oyun almışlığım var, amerikan adresim falan hazır kayıtlı. 3'lü grubunkini kredi kartımla satın alıp 5'er dolardan bölüşürüz keyleri aramızda sorun olmaz

Ben bir tane alabilirim

• biz de 3 lüye ortak girebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

quote:

Orijinalden alıntı: sh33p3r

Almayı düşünen varsa ortak olabilirim.

superhead arkadaş gelirse ortak alalım yarın hocam

Hocam paypal ile odeme kabul ederseniz bende ortak olabilirim. Veyahut misli.com ilede odeme gecebilirim.

edit: ihtiyacım kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 27 Ağustos 2013; 1:57:49 >
  • 17.08 dolar olarak görünüyor şimdi. Bende ortak olmak isterim yalnız amazon deneyimim ve hesabım yok bir arkadaş yardımcı olursa ödeme yaparım. Bir yıldır NIS kullanıyorum, memnunum, bitmesine 7 gün kalmıştı bu kampanya iyi oldu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.