< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinterzi -- 22 Temmuz 2026; 16:17:31 > |
Bitti. Norton 360 Deluxe 1 yıl ücretsiz. Kartsız üyelik.
-
-
Daha önce paylaşılmıştı ama tekrar hatırlatılması iyi oldu bence, yenilemeyi ve kartı silmeyi unutmayın para çekiyor yoksa, benim kapalı sanal kartımdan çekmişti biraz uğraştırdı. Hayırlı forumlar +rep.
_____________________________ . -
Baktım ama göremedim hocam. Ben teşekkür ederim. Eğer silinmesi gerekiyorsa silinebilir tabi :)
_____________________________ -
konu için teşekkürler emeğinize sağlık
önceki konuyuda ben paylaşmışım 1 yıl olmus nerdeyse görmeyen almak isteyen arkadaşlar sizin konunuzdan takip edebilir
eski konu linki de bu norton 360 deluxe ücretsiz 1 yıllık lisans kampanyası | DonanımHaber Forum
Ben tesekkur ederim hocam sizinde elinize sağlık . Umarım birilerinin işine yarar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kolay gelsin, aldık, idael ile aldık,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Güle güle kullanın hocam.
BOL140699NORTON kodunu kabul etmiyor. Başka kod var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şu an için yok hocam olursa güncelleme yaparım.
10 gün sonra iptal ettiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kaçırdık, vpn si çok iyiydi.
Üyelik mi iptal edildi hocam
norton eski norton değil zaten. avast aldı 2 sene evvel, sonra avast motoruna norton arayüzü giydirdiler.
-
2 senedir ücretli sürümü kullanıyorum 360 olanı fena değil hocam. İş aslında kullanıcıda bitiyor girilen sitelere indirilen programlara dikkat etmek lazım. Ama bazen gözden kaçabiliyor o yüzden yine arka planda azda olsa çalışması iyi oluyor benim açımdan.
Evet hocam şimdi kontrol ettim dediğiniz gibi. Geçen sene böyle yapmamışlardı bu sene herhalde talep çok olunca bu şekilde iptal ettiler.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
iOS
Android