Şimdi Ara

Norton 360 5.0 3 kullanıcılı 1 yıl Hakkında !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar biz arkadaşlarla Norton 360 5.0 3 kullanıcılı 1 yıllık virüs programı aldık 2 sorum var

    1)şimdi kendim 1 tanesini bilgisayarıma yükleyeceğim ama kafama takılan bir soru var ileriki zamanlarda bilgisayarıma format atıp ondan sonra tekrar nortonu yüklediğimde elimdeki keyi girince kaldığı güm sayısındanmı devam eder yoksa bir daha kullanamazmıyım ?

    2)1 tane keyi hemen bugün bilgisayarıma yükleyecem süresi başlayacaz diğer arkadaşlar 4 5 gün sonra yükleyecekler ben ilk keyi giridğim zaman o kalan 2 kullanıcınında süreleri başlıyormu?

    bu 2 sorumada cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.



  • Benim bildiğim aynı anda 3 bilgisayar kullanabilir.
  • internet bağlantısı varsa ilk yuklediğinizde kayıt yapıyor siz ve gün saymaya başlıyor format atsanızda aynı günden devam ediyor diğer kullanıcılar nezaman yuklerse yuklesin zaman devam ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: attila24

    internet bağlantısı varsa ilk yuklediğinizde kayıt yapıyor siz ve gün saymaya başlıyor format atsanızda aynı günden devam ediyor diğer kullanıcılar nezaman yuklerse yuklesin zaman devam ediyor.


    teşekkürler. peki ben başta bilgisayara yüklerken kayıt olmuştum nortona diğer 2 arkadaşta bilgisayarlarına yükleyince kayıt olması gereklimi yoksa direk yükleseler nortonu sıkıntı çıkmaz değilmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechete -- 15 Mayıs 2011; 20:14:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechete
    teşekkürler. peki ben başta bilgisayara yüklerken kayıt olmuştum nortona diğer 2 arkadaşta bilgisayarlarına yükleyince kayıt olması gereklimi yoksa direk yükleseler nortonu sıkıntı çıkmaz değilmi?

    Her bilgisayara ayrı ayrı kayıt yaptıracaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 16 Mayıs 2011; 0:45:24 >
  • bende de 360 sürüm 5.0 var 3 kullanıcılı 3 ay kadar önce almıştım tek bana yüklüydü geçen gün bi arkadaşıma yükleyeyim dedim gün sayısı benim ilk yükleme tarihinden devam ediyor, bide aklınızda olsun nortona kayıt oldunuz ya süresi bitimce ordan yenileyin hem indirim oluyo hemde indirme sigortası dedikleri bi hizmet var + 11 tl gibi bi fiyata alıyorsunuz istediğiniz zaman kolayca yükleme yapabiliyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.