Şimdi Ara

iPhone 7 Plus alıcam max 1.5 2 yıl kullanıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlarım forumda yeniyim umarım ilk konumu doğru açmışımdır elimde bir miktar param var şu an 7 plus alabiliyorum 32 gb lik max 1.5 2 yıl kullanıcam oyun oynamam, sadece banka ve borsa uygulamaları kullanıyorum ve klasik sosyal medya uygulamaları iOS kullanıyordum bundan öncede o yüzden androide geçmek istemiyorum sizce beni 1.5 2 yıl civarı götürürmü bu telefon 8 alacaktım ama maalesef arada çok yüksek fark oynuyor, ondan dolayı alamıyorum şimdiden teşekkürler…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Götürür hocam 3 sene daha rahat iş görür 7 plus taş gibi cihaz dediğiniz işlemleri rahatça yapabilirsiniz , evde babam kullanıyor 7 plus ilk cıktıgında almıstık bu zamana kadar hiç teklemedi seri calısıyor kullanımı sizinkine benzer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

4 sene çok rahat gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip6 güncelleme desteği kesileli 3 yıl oldu hala taş gibi kullanılıyor. 7 plus 3 gb ram le her türlü 3 yıldan fazla gider. Apple zaten güvenlik güncellemelerini yine verecek 7 plus’a. Sadece ios 16 alamayacak. Aslında saçma sapan bişey çok rahat ios 16 kaldırabilecek bir telefon 7 plus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.