Bildirim
North America serverı nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ping olayı yüksek diye duydum ama Euw dan çok daha iyi şu an. Her yerde Euw cennet dedikçe ne kadar oyunda flamer annem şokolla sürdü diyen eleman varsa oraya gitti ayrıyetten fransız ruslar ve almanlarda Euwda. _____________________________ -
200 civarı ping var ama kaliteli server
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
@exiledFromBadmen _____________________________ -
WTFast kullanılarak az da olsa halledilir o zaman. Sağolun arkadaşlar. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam
WTFast kullanılarak az da olsa halledilir o zaman. Sağolun arkadaşlar.
wtfast ile zaten 180-220 ping seviyelerine düşüyor.
Wtfast ten na serverlarına ping testi yaparsan daha iyi anlarsın._____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
Uzunca bir süredir NA'de oynuyorum (bir yıl olmak üzere). Ping 215-250 arasında oynuyor.
Edit: Yanlışlıkla 150 yazmışım 250 olacak o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 29 Ocak 2015; 15:45:27 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen
Uzunca bir süredir NA'de oynuyorum (bir yıl olmak üzere). Ping 215-150 arasında oynuyor.
Bu durumdan rahatszi degilmisin? 150 cok fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
200 pingle oynuyorum 150 benim icin cennet
Pinge bir zaman sonra alışıyorsun ama ben na'dan sonra TR'ye geçtim oynayışta oh be dünya varmış dedim _____________________________ -
wtfast işe yaramaz na serverı los angeles'ta. 200'den düşük ping almak için iyi internetiniz olması lazım ama 200'de bile oynanmaz _____________________________ Coach @ Dark Passage -
AMERİKADA YAŞAYANLAR için açılmış bi server. Orada yaşayanlar euw girip 200 ping almasın diye yani siz gidip orda oynayın diye değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Katılım zamanı: 30 Eylül 2006 -
Manyak mısınız arkadaş 200 pingle oynanır mı bu oyun. _____________________________ 
-
Kardeş ben anlamıyorum sizi ya.. Ya bu oyunu zevk için oynuyosun neden 60 pingle trde oynamak varken gidip na'de hiç tanımadığın, kültürünü bilmediğin, dilini bilmediğin insanlarla oynayasın ki? "trde herkes flamer, tr kötü, tr şöyle,tr böyle" vb vb bahaneleri bırakın artık.Rahatsız oluyorsan kapat chati oyunda ping sistemi var gayet yeterli oluyor. Çok değişiklik yapmak istiyosan defol git euw oyna zaten 1 ay sonra sıkılıp geri geliceksin... şöyle antin kuntin konular açmayın deli oluyorum
_____________________________ -
Ben 50 pingde rahatsiz olurken millet 200 de oynuyor vay be
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy
Kardeş ben anlamıyorum sizi ya.. Ya bu oyunu zevk için oynuyosun neden 60 pingle trde oynamak varken gidip na'de hiç tanımadığın, kültürünü bilmediğin, dilini bilmediğin insanlarla oynayasın ki? "trde herkes flamer, tr kötü, tr şöyle,tr böyle" vb vb bahaneleri bırakın artık.Rahatsız oluyorsan kapat chati oyunda ping sistemi var gayet yeterli oluyor. Çok değişiklik yapmak istiyosan defol git euw oyna zaten 1 ay sonra sıkılıp geri geliceksin... şöyle antin kuntin konular açmayın deli oluyorum
Dünyanın hiçbir serverında trip atıp küsen jungler göremezsin ama o kültürünü bildiğin sokuklarla oynarken görebilirsin._____________________________ 
-
euw ve trden iyi
yoo neden görmeyesin hatta oranınkiler daha sinir bozucu oluyor? bir saniyeliğine kendini diğer türk oyuncularından üstün görmekten vazgeçersen aslında o kadar kötü olmadıklarını görürsün
_____________________________ -
Tr'de kısaca gold1 civarı eloda gördüklerim ve hemen hemen her oyun yaşadıklarım:
-kill çaldı ben afk(ciddi ciddi)
-sup farm alıyor ben afk(skill atarken bir iki tane almıştır)
-anan..........,....... ...... Ve........ İstisnasız. Muhteşem oyna, ananın..... Neler fırlatmış yahu.
Normal oyunlar;
Hemen hemen 2 oyundan birinde ya çift üst koridor yada çift mid görürsün. 4 pre girip direk 'sen şurda oynayacaksın istemiyorsan report' diyenler... İnsanların inançlarına küfür edenler... Karşı tarafa ezilince feedxd'ler.. Velhasıl tam bir çöplük tr serverı ama oyun şahane eğlenceli. Ya bu oyunu bırakacaksın yada başka serverda oynayacaksın.
Neden arayış içinde olduğunu soranlara.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ League of Legends : Teyr -
Onların yaptığı şeyleri yapmadığım sürece kendimi onlardan üstün görmeye devam edeceğim ''
''
- riot games boykot mu
- pre ne demek
- lol skin changer
- riot mmorpg
- afk nedir
- ping nasıl düşürülür
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt