Şimdi Ara

Normal oyun zaman kaybı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi geliştirmek için normal oyun atıyım diyorum ama bu sefer premade adamlar gelebiliyor karşı tarafa ve oyunu veriyoruz büyük ihtimal.Ranked da en fazla duo premade oluyor sanırım.Puanım 0 a düşerse bir alt kümeye düşer miyim?

• Normal oyunda kendini gelistirip rankeda basla. Ranked oynarkende baktin ustuste kaybediyorsan da ya oyundan cik ya da yapcak baska birseyin yoksa normal veya aram gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisesbimby -- 3 Nisan 2015; 5:52:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim westte dia arkadaşım var kendisi trde de dia. Isınmak ve hero denemek için trde ranked atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal oyun gir bence, ranked girip elonu düşürme hiç boşuna
  • Oyunla iç içe değil, hergün 10 maç falan atmıyorsan normal oyn zaman kaybı değildir. Ben haftada max 10 maç ile kendimi sınırladığım için sezon başladığından beri sadece 2 ranked maçı oynadım.
  • Kim demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra94

Benim westte dia arkadaşım var kendisi trde de dia. Isınmak ve hero denemek için trde ranked atıyor

selam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rank takıntın yoksa değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet zaman kaybı.
  • Degil

• Kesinlikle zaman kaybı değil
  • Normal oyunlar trnin gold seviyesine eşit eğer trde oynuyosan rank oyna derim çekinme botları yenemicek tipler rank atıyo.herkes ciddi oynadığından kendinide geliştirmiş olursun normal oyunda millet ap mid sona adc ahri falan deniyo uzun süre blind pick oynarsan cıvık adamlarla oynaya oynaya kendini geliştirmek bi yana bildiğinide unutursun.

çare rank.

elom bozulur falan diye düşünme herkes hakettiği lige birgün mutlaka çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ionia köylüsü -- 3 Nisan 2015; 19:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

quote:

Benim westte dia arkadaşım var kendisi trde de dia. Isınmak ve hero denemek için trde ranked atıyor

selam

bir süspansiyon karışımda en az kaç faz olabilir ?

ismine bayılıyom knk
  • Çilingir ol knk

• Kendini gelistirmek mi?
    Lol basladi herkes e sporcu olacak..
    Neysr evet normal oyun zaman kaybi.hicbir plat dia gormedim ciddi oynayan.misal bir knkim(kendisi en son plat2 idi simdi noldu bilmiyorum)
    Normal oyunda mid yasuo almisti.adam baya kasti.sonra olanlar
    Benim knki 1 v 5 girip 2 kisiyi alip olup duruyordu.
    Ward almiyordu.(kensisi wardsiz hayatta oynamaz rankedda)
    Ejder kesmiyorlardi.karsi jungle girip buff falan aliyordu.
    SONUC:NORMAL OYUNDA CİDDİ OYNAYAN SAYİSİ COK AZ.VE CİDDİ OYNAYANLAR GENELLİKLE RANKED ATMAMİS İYİ OYNAMAYAN MİSİLER OLUYOR.NORMAL OYUN=XAMAN KAYBİ

• en az gold seviyesinde oynamıyorsan ranked atmak saçmalık.sonra bronzdan çıkılmıyor yaa dersin. o yüzden biraz geliştirmeden kendini rankeda başlama.normal oyunda belli seviyeye gelip rankedda yardır.

yine de normal game de ciddiyet arama.olduğu kadar oyna.takıma troller gelirse sen de trolle misal 4 adc alırlarsa 5. olmaktan korkma. güzel şeyler olabiliyor bazen zaten ranked oynamaya başlayınca sen de normal oyunda aynı ciddiyet olmadığını farkedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

quote:

selam

bir süspansiyon karışımda en az kaç faz olabilir ?

ismine bayılıyom knk

özelden yaz kanka hep konuları kirletiyon
  • Hayır. Ranked modundaki hırs normallerde yok. Normal oyunlardan daha çok zevk alıyorum.
  • Sıralı seçim giriyorum ben. Orada genelde bir tık daha ciddi oluyor.
  • trollemeye giriyolar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.