Şimdi Ara

Normal Ö. mü İkinci Ö.mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum şu üniversitede yaşam açısından hangisi daha iyidir ikinci öğretim geceye kalma vs. olduğundan derslerin verimliliği nasıldır

• updullah
  • gideceğin okul ve şehir çok önemli biz istanbul ünide dersten 8-9 gibi çıkıyoruz çıkışta makara kikiri eğlene eğlene takılıyoruz bazen istiklale bile gittiğimiz oluyor geç saatlerde,insanlar biraz daha rahat oluyor çalışmak için de çok faydalı,metrobüs tramvay elimizin altında ama sen gidip de yozgatta ikinci öğretim okursam akşam 8 okuldan çıkıp koşa koşa eve gidersin herhalde (yozgatlılar alınmasın örnek verdim )

büyük kalabalık şehirlerde okunur

edit:ders verimliğini de şöyle diyim devamsızlık zorunluluğu olmayan derslere kimse gelmiyor çok az kişi geliyor,diğerlerinde sorun yok şehir efsanesi vardır akşam 8 de doçent gelip ders mi anlatır diye gayet de gelip anlatıyor ki sen para veriyorsun bu yönden bakınca örgünlere göre biraz daha töleranslılar ikinci öğretimlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 14 Temmuz 2013; 16:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

gideceğin okul ve şehir çok önemli biz istanbul ünide dersten 8-9 gibi çıkıyoruz çıkışta makara kikiri eğlene eğlene takılıyoruz bazen istiklale bile gittiğimiz oluyor geç saatlerde,insanlar biraz daha rahat oluyor çalışmak için de çok faydalı,metrobüs tramvay elimizin altında ama sen gidip de yozgatta ikinci öğretim okursam akşam 8 okuldan çıkıp koşa koşa eve gidersin herhalde (yozgatlılar alınmasın örnek verdim )

büyük kalabalık şehirlerde okunur

edit:ders verimliğini de şöyle diyim devamsızlık zorunluluğu olmayan derslere kimse gelmiyor çok az kişi geliyor,diğerlerinde sorun yok şehir efsanesi vardır akşam 8 de doçent gelip ders mi anlatır diye gayet de gelip anlatıyor ki sen para veriyorsun bu yönden bakınca örgünlere göre biraz daha töleranslılar ikinci öğretimlere

eyvallah hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.