Bildirim
ANKARA HUKUK BU SENE 2. SINIFI OKUMUŞ BİRİSİ BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
++++++++ -
Hangi şube için soruyorsun? -
hocam şube fark etmez B şubesi olabilir ama kaynak araştırması yapıyorum -
A şubesi için :
Ceza genel : Prof dr. Türkan Yalçın Ceza Hukuku Uygulamalı çalışmalar (kendi kitabı)
Borçlar genel : Fikret Eren + Ahmet kılıçoğlu (her ikisinden de gitti, ben kılıçoğlu kullandım. B.genel için şiddetle tavsiye ederim)
İdare : Hiçbir kitaptan gidilmedi. Yakın dostu Metin Günday hocanın konu sıralamasını baz alarak işledi.
B şubesi için :
Ceza genel : Prof. dr. Muharrem Özen (kendi kitabı)
Borçlar genel : Fikret eren + kılıçoğlu
İdare : Prof. dr. Ali ulusoy (kendi kitabı)
Not : Hiçbir zaman hoca tek bir kaynaktan gitmez. Bu yüzden illa hocanın kitabını almana gerek yok. Hatta hocanın derste anlattığı her şeyi bir öğrenci ses kaydına alıp yazıya döküp kırtasiyeye sattıyor. Derste de hocayı dinlediğinde otomatik olarak onun kitabını öğrenmiş oluyorsun. Bu yüzden konuyu farklı açılardan ''ÖĞRENEBİLMEK'' için hocanın kullanmadığı bir kaynak al ki hem pekişsin hem bakış açısı kazan. Ha yok ezberlicem dersen kendi kitabını al
-
B şubesinde okuyorum bende, ceza genel için arkadaşın dediği gibi hocanın kendi kitabı var ama tavsiye etmem ders notu çok daha faydalı oluyor bu şekilde 108le geçtim dersi. borçlar genel için fikret eren 1300-1400 küsür sayfalık kitap fazla ağır gelir. İdare için kesinlikle hocanın kitabını almalısın ama şuanda satılan güncel değildir, hoca dersler başladıktan sonra kitabını güncelliyor ondan sonra alırsın. -
çok teşekkür ederim çok faydalı oldu verdiğiniz bilgilerquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9162BF8FE
A şubesi için :
Ceza genel : Prof dr. Türkan Yalçın Ceza Hukuku Uygulamalı çalışmalar (kendi kitabı)
Borçlar genel : Fikret Eren + Ahmet kılıçoğlu (her ikisinden de gitti, ben kılıçoğlu kullandım. B.genel için şiddetle tavsiye ederim)
İdare : Hiçbir kitaptan gidilmedi. Yakın dostu Metin Günday hocanın konu sıralamasını baz alarak işledi.
B şubesi için :
Ceza genel : Prof. dr. Muharrem Özen (kendi kitabı)
Borçlar genel : Fikret eren + kılıçoğlu
İdare : Prof. dr. Ali ulusoy (kendi kitabı)
Not : Hiçbir zaman hoca tek bir kaynaktan gitmez. Bu yüzden illa hocanın kitabını almana gerek yok. Hatta hocanın derste anlattığı her şeyi bir öğrenci ses kaydına alıp yazıya döküp kırtasiyeye sattıyor. Derste de hocayı dinlediğinde otomatik olarak onun kitabını öğrenmiş oluyorsun. Bu yüzden konuyu farklı açılardan ''ÖĞRENEBİLMEK'' için hocanın kullanmadığı bir kaynak al ki hem pekişsin hem bakış açısı kazan. Ha yok ezberlicem dersen kendi kitabını al
-
çok teşekkür ederim hocam çok saolunquote:
Orijinalden alıntı: imparator081
B şubesinde okuyorum bende, ceza genel için arkadaşın dediği gibi hocanın kendi kitabı var ama tavsiye etmem ders notu çok daha faydalı oluyor bu şekilde 108le geçtim dersi. borçlar genel için fikret eren 1300-1400 küsür sayfalık kitap fazla ağır gelir. İdare için kesinlikle hocanın kitabını almalısın ama şuanda satılan güncel değildir, hoca dersler başladıktan sonra kitabını güncelliyor ondan sonra alırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X