Şimdi Ara

Normal hesabı Silver olup Bronze Boostlaya bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman diyoruz iyi oynuyan bronzeda taşır ve evet gerçekten kolay benim için ama arada zaten kaç lig var.Kolay olmasa sıkıntı olurdu. Her neyse peki 1 lig altını taşıyan var mı? Açıkcası ben Plat 4-5 'te 100 den fazla oyun atmış hesabı çıkartabilceğimi düşünmüyorum.

Va rmı aranızda kendi liginin bir altını taşıyan? Özellikle 2 hesapta 100 maç atmış olucak kendi liginde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna s3 ün bitmesine 5 ay kala başlamama rağmen gold bitirdim bundan önce bir moba tecrübem dota idi.Şuan yine gold1 deyim fazla rank girmiyorum bu aralar fakat çok rahat sılver1-gold1 arasını taşırım
  • Bronze 5 arkadaşla s3 de duo gire gire b1 e çıkardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın sorduğu soruyu okusaydınız bi keşke.

Orijinalden alıntı: gsliyim

Arkadaşın sorduğu soruyu okusaydınız bi keşke.

İşte bunlar hep post kasan gençliğin sonu. Adamlar okumadan yazıyor :)
  • Silver1 acc'ı kardeşime bıraktım. S3'te bronz4 olup MMR'ı yerlerde olan bi acc aldım ilk 10 maçın 3 ünü yapmıştı kalan 7 maçı ben yaptım 7'sini de taşıdım. Bronz3'e attı. Bronze3'te 2 maç daha yaptım onları da taşıdım. Yani kendime göre 9-0'ım şu an. Cevap: Taşınabiliyor.

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Silver1 acc'ı kardeşime bıraktım. S3'te bronz4 olup MMR'ı yerlerde olan bi acc aldım ilk 10 maçın 3 ünü yapmıştı kalan 7 maçı ben yaptım 7'sini de taşıdım. Bronz3'e attı. Bronze3'te 2 maç daha yaptım onları da taşıdım. Yani kendime göre 9-0'ım şu an. Cevap: Taşınabiliyor.

Silver 1 acc'yi daha oynasan büyük ihtimal gold 5 olurdu. Olmasa bile silver 1>bronze 1 olması lazım. Yani gene arada 2 lig var sayılır nerden baksan.
    Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
    eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Silver1 acc'ı kardeşime bıraktım. S3'te bronz4 olup MMR'ı yerlerde olan bi acc aldım ilk 10 maçın 3 ünü yapmıştı kalan 7 maçı ben yaptım 7'sini de taşıdım. Bronz3'e attı. Bronze3'te 2 maç daha yaptım onları da taşıdım. Yani kendime göre 9-0'ım şu an. Cevap: Taşınabiliyor.

Silver 1 acc'yi daha oynasan büyük ihtimal gold 5 olurdu. Olmasa bile silver 1>bronze 1 olması lazım. Yani gene arada 2 lig var sayılır nerden baksan.

Season 3'teki hedefim onu gold yapmaktı zaten ama nedense fazla oynamadım o acc ile. Hele silver 1'e çıktıktan sonra 1-2 ay durmuştur öyle neden oynamadım ben de bilmiyorum 89 puanda kalmıştı zaten Ama hedefim o acc'ı plat bronze olanı da gold yapmak bakalım hayırlısı..

• plat 5im su an ve gold hesabi tasiyabilirim ancak platta 6 7 oyun attim henuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 11 Şubat 2014; 7:30:55 >

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • 2 kez yaptım.Kendi acc'im pasiflikten dolayı bronz 5 e düşmüştü 2 kez çıkardım

west/tr
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.