Galatasaray'ın golcü futbolcusu Shabani Nonda şok bir kararla takımdan ayrılmaya karar verdi. Teknik direktör Feldkamp ile ciddi sorunlarının olduğunu, bunu yönetime bildirip gitmek istediğini söylediği belirtildi.
Nisan 1
yüreyime iniyordu.
Güzel şaka.Ben de sevinmiştim.
Zaten oynamıyo adam
vallahi korktum
neyden korkuyonuz adam oynamıyoki zaten gitse ne olur
Ne zaman form tutsa sakatlandi toplamda 3 sakatlik iyi bir oyuncu ama malesef Hakan oldugu sürece takimda sorunlar devam edicek iyide oynasa kötüde oynasa antipati ve sorun yaratiyor yasina bakarak zaman icinde bazi oyunculara abilik ederken bazilarini engelliyor bu yasat 4 5 de 60 da ciksa yerini biraksa daha faydali olucak ama cikartildigi her macta hareketleriyle sorun yaratti. Arti takim hala Hakan cikinca o varmis gibi oynamaya kalkiyor buda kötü nonda ve ümit gibi oyuncun varsa top sisrmezsin ya kontra oynarsin yada yanlardan beslersin ama yapilmiyor.
bu şakayı licolne yapsaydın daha çok tutardı...:) ama yne de sperdi tebrikler...
delikanlı adammış.gerçekleri direkt söylemiş.
quote:
Orjinalden alıntı: Indigo
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Shabani Nonda şok bir kararla takımdan ayrılmaya karar verdi. Teknik direktör Feldkamp ile ciddi sorunlarının olduğunu, bunu yönetime bildirip gitmek istediğini söylediği belirtildi.
Nisan 1
Keşke gerçekten gitse... Kaliteli birini alsalar onun yerine ,Ondan iyisini ,Avrupalı Santa Cruz du mesela,Saviolaydı mesela vss Çok zor ama boyle transfferlerle avrupada başarılı olunur.Ve Gs Fenerbahçe kadar da para harcıyor trasnsfere 4-5 futbolcu alıyor hepsı 2 m€ dan fener alıyor 1 oyuncu 10 M€ dan.
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
Zaten oynamıyo adam
37 yaşında süper bir forvetimiz var ya. Niye oynasın Nonda.
son haftada yapılan çirkinlikle bu adam gelecek yil zor durur bizde kallinin ve hakanin bir an önce gitmesi gerek
Kalli gidiyor, umarım Hakan'da tadında bırakmaya niyetlenir. Şuan ortam yüzünden oynamadıkları aşikar olan Nonda ve Lincoln'ün gerçek performanslarını verecekleri bir ortam yakalamamız dileğimdir.
Valla şaka mı gerçek mi tartışılır,
1-2 gün sonra Nonda gidiyor diye başlıklar görürseniz şaşırmayın,
İyi topçu, kıymetini bilmiyorsunuz
Valla şunu diyim her maçta direkt oynayan bir nonda 20 golün altına düşmez ama bizde Hakan Şükür denen adam varken nonda bu takımdan sene sonu giderYazdığın şaka değil kesinlikle gerçek,nonda zaten gidici ilk geldiğinde oynayan nondaya bakın şimdikine bakın farkı anlarsınız.Kalli onuda küstürdü bu haftada ilk onbire sokacakmış,keseceği adam belli Ümit Karan.Hakanı zaten kimse kesemez bence hakan şükür başkan olmalıydı o zaman kurtulurduk kendisinden Birde şuna güldüm Antep maçından sonra kalliye soruyorlar''Hakan 1 sene daha oynamak istiyor ne diyor kendileri''diye Kallinin cevabı''Bundan güzel haber olamaz'' Bencede olamaz
quote:
Orjinalden alıntı: gamerr
Valla şunu diyim her maçta direkt oynayan bir nonda 20 golün altına düşmez ama bizde Hakan Şükür denen adam varken nonda bu takımdan sene sonu giderYazdığın şaka değil kesinlikle gerçek,nonda zaten gidici ilk geldiğinde oynayan nondaya bakın şimdikine bakın farkı anlarsınız.Kalli onuda küstürdü bu haftada ilk onbire sokacakmış,keseceği adam belli Ümit Karan.Hakanı zaten kimse kesemez bence hakan şükür başkan olmalıydı o zaman kurtulurduk kendisinden Birde şuna güldüm Antep maçından sonra kalliye soruyorlar''Hakan 1 sene daha oynamak istiyor ne diyor kendileri''diye Kallinin cevabı''Bundan güzel haber olamaz'' Bencede olamaz
o kalli varya ben ..........................
girerken normal diyordum ne de olsa tüm yararlı yabancıları gs elinde tutamıyor..bir de gs ye adı var,prestiji için geldi oluyor adı duyulmuş biri gelince..
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
girerken normal diyordum ne de olsa tüm yararlı yabancıları gs elinde tutamıyor..bir de gs ye adı var,prestiji için geldi oluyor adı duyulmuş biri gelince..
Red direkt şikayetmi edeyim,yoksa kaşınmaman konusunda senimi uyarayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme