Teğmen
04 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 11 (Bu ay: 0)
Gönderileri
2007 MODEL ESSENTİA DİZEL BENZİNLİ ARabanın özellliklerii bilen var mı?pİYASASI ne kadardır bu arabaların?
kullanan var mı.?
Kültür Merkezine açılacak Bilim merkezine içinde merkez olmayan bir isim bulabilir misin? şimdiden teşekkür ederim...
yüksek seste bu takı takır sesini duyyorum... sizce problem ne olabilir? yardmcı olabilir misiniz?
LİGİN ADI DEĞİŞTİ SON DAKİKA!!!!
Neteller kartı bir tür ön önemeli bir e-cüzdan.. dünyanın her yerinde geçerli bir sistem.. kart bavurusu yaptım ve adıma kart gönderdiler..betsonda para çekimlerinde ve para yatrımılarınsa nettller kartı kullanılır... ben daha önce **** ile yatryordum... bu kart ile para hiç ytrdmadm kullannaann var mı varsa yardımcı olabilrir mi? saygılar
Arkadaşlar ben neteller için belgelerimi ikametgah adresimi gönderdim ve hesabım onaylandı kart başvurusu yapmayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı yardımcı olursa çok sevinirim...
Dünya futbolu için hangi uydu ya da digital platform tavsiye edersiniz?
Eskiden thor uydusunda birçok maçı izleyebiliyodum ama şifreye geçtiler.. şmdi futbol maçlarını izleyebilmem için hangi uyduyu tavsiye edersiniz?
alman bashis sitesinden oynayan var mı?
Hakkında
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: futbol.müzik
Forum İmzası:
Bu memleket tarihte Türk'tü, halen Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Mustafa K. ATATÜRK
Forum İkinci El İmzası:
Bu memleket tarihte Türktü, halen Türktür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Mustafa K. ATATÜRK

DH ÜNİDER
Hakkımda:
Bu memleket tarihte Türk'tü, halen Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Mustafa K. ATATÜRK

DH ÜNİDER
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 577
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 128.950 (Bu ay: 241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.