Şimdi Ara

non system disk or disk error COZULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hdd yi baska labtoba taktigimda sorunsuz calisiyor
    Lakin kendi labtobumda bu hatayi veriyor
    İsin diger yani usb den boot da olmuyor ayni usb baska bilgisayarda boot oluyor bir ek bilhi daha bu usb ile gecen aylarda labtobumu formatlamistim bugun ise ne hdd den basliyor nede boot ediliyor
    Ama boot menusunde disk ve usb gorunuyor
    Ne yapmaliyim sorun nedir
    Labtob modeli hp620

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son üye -- 5 Eylül 2018; 18:7:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyah ekranda ne yaziyor okunmuyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolobaby

Siyah ekranda ne yaziyor okunmuyor da
    Baslikta yazdigim yaziyor non system disk or disk error please insert disk and press a key

• anlamadığım nokta siz sisteme format atmak için iso dosyalı hdd mi takıyorsunuz yoksa sistemi hdd den mi başlatmak istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolobaby

anlamadığım nokta siz sisteme format atmak için iso dosyalı hdd mi takıyorsunuz yoksa sistemi hdd den mi başlatmak istiyorsunuz?
    Hdd labtobun hdd si

Sabah bi acayim labtobu dedim bu hatayi verdi

Bari format atayim dedim format usbsini taktim gordu ama boot etmedi

Yani bilgisayar herseyi goruyor ama hicbirinden baslangic yapmiyor

• aklıma pek bir şey gelmiyor. Diğer bilgisayarlarda çalışıyorsalar bilgisayarınızda bir sorun var. cd ile format atmayı denediniz mi? Ha bir de belki bios'unuzun ayarlarıyla oynamışsınızdır, bios ayarlarını varsayılanlara geri yükleyin. hiçbir şey olmuyorsa servise yollayın derim.
  • BIOS ayarlarını default yapıp Windows'u açmaya çalış. Boot menüsünde görüneni ciddiye almanı tavsiye etmem. Önemli olan BIOS'ta HDD'in görünüp görünmemesi. Bozulmuşsa (S.M.A.R.T bile algılamıyorsa) BIOS'ta da görünmeyebilir. Bir de düşük ihtimal ama USB ve diğer girişlerde takılı çevre birimlerini (Ethernet kablosu, VGA, HDMI vs.) söküp dene. IRQ çakışması olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hard disk 1 Fault !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biosdan legacy boot ayarlarında değişiklik yapman gerek tam olarak hatırlamıyorum
  • Shen nickli arkadasa tesekkurler

Labtobun sd kart yerine format dosyasi yukledigim sd karti taktim ve direk boot etti format attim acildi

Benim anlamadigim neden usb girislerinden boot etmedi?

• son üye S kullanıcısına yanıt
    Her USB flash disk boot için uygun olmayabiliyor. Özellikle 2 yaşından eski olanlar. Onlar olabilir belki.

Rica ederim. Sorunun çözüldüğüne sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.