Şimdi Ara

NOLUR TAÜDE OKUYAN BİRİ BANA ULAŞSIN NOLUR ABİMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇOK SORUM VAR YARDIM EDEBİLECEK BİRİ VAR MI?

• İyte yaz iyte taü ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUYAN YOK MU YA KOCA FORUMDA
  • Bu tıpkı birine mail atarak soru sorabilir miyim demek gibi bir şey. Direkt sorunu neden sormuyorsun ?
  • TAÜ ne Türkiye Arap ünisi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam etiketli arkadaşlar okuyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    hocam sus lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ballers kullanıcısına yanıt
    O zaman daha çok ararsın reis
  • Valla hocam okumuyorum ama soracağın soruyu az çok tahmin edebiliyorum almanyada geçerli olur mu diploma diye soracak olursan , benim bi arkadaşım okuyor çok ayrıntılı bir şekilde Almanca öğrenmen lazımmış hazırlık yılında , öğrensen bile almanyada geçerli olmayabilirmiş yani eğer almanya hayallerin bu üniversitenin diplomasına bağlı olacaksa fazla umutlanma , bende düşünüyordum arkadaşımla konuşunca vazgeçtim yani taüden almanyaya staj için falan gidenlerin sayısı 15 20 kişi kadar azdır.Onlar da hocaların torpiliyle kayırmasıyla falan gidenlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GüneyTekinoğluu -- 1 Ekim 2020; 0:50:54 >
  • TAÜ'de değilim ama tercih döneminde TAÜ'yü düşündüğüm için aday grubuna girmiştim. Telegram kullanıyorsan arama yerine @tauaday yaz grup karşına çıkar.

• arkadaşım okuyor, bu sene kazandı. bilgi verebilir sözel bir bölüm. istersen yanıtlayabilir sorularını kendisi de isterse.

• GüneyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    canım ben okuldayım hazırlıkla alakalı sorum var kitaplar,online-hibrit olayı falan
  • kendisi istiyo mu
  • ballers kullanıcısına yanıt
    instagram fırlat özelden dostum.

• çöp okul
  • GüneyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Etiket geldiği için konuya baktım da bahsettiğiniz geçerlilik dil belgesi için ise okuldan Almanyaya hem çalışmak için hem de yüksek lisansa giden birçok insan var. Staj mevzusu yurtiçindeki Alman firmalarında hallediliyor fakat okunan bölüme bağlı tabii. Özellikle 1 yıllık değişim programıyla oraya gittikten sonra eğitim kısmına partner Alman üniversitesini yazdıktan sonra lisans sonrası için avantajı büyük fakat tabii ki Almanya bileti değil. "Almanya hayali" gibi bir maksat varsa okul fark etmeksizin kişi bunu yapabilir ama burası doğal olarak işleri kolaylaştırır. Hatta en yakın verebileceğim örnek dün TU Berlindeki değişimden dönen arkadaşımın vize uzatmak için yaptığı başvuru sonucu 2023e kadar oturum izni almış olması, bu çocuk bloke hesap vs hiçbir şeye gerek olmadan yüksek lisansa gidecek mesela, isteseydi dönmeyebilirdi dahi fakat 1 sene kalmışken diplomasını almak istedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 1 Ekim 2020; 3:52:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.