Şimdi Ara

Üniversiteli arkadaşlar bi' bakar mısınız(edit: hocadan cevap geldi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocanın teki hiç geçirmiyor. Her sene böyle yapıyormuş. Adamın dersine sürekli gittim ve kitap sunumu dahi yaptım. Sınava girerken de kitabı yalayıp yuttum ama 40 vermiş. Sınıf ortalaması 26. Bütünlemeye kaldım. Ne yapabilirim bu adama karşı veya ne yapsam bu ders için? Varsa tecrübeliler yardım ederlerse sevinirim.

Hocaya bu maili atmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Hocam merhabalar,
    Finalden 40 almışım. Vizeye de finale de çalışmama rağmen iki sınavdır düşük alıyorum ve bütünleme sınavına kaldım. Yanlışlarım muhakkak olmuştur oluyordur fakat bu yanlışlarımın bana bu kadar pahalıya mal olmasına anlam veremiyorum. Bu dersi geçip ileriye bakmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerektiğini sizden öğrenmek istiyorum. Her dersinize katıldım, her söylediğinizi kulağıma küpe yaptım ve derse kitaptan da çalıştım fakat birşey eksik ki düşük alıyorum. Dersi önemsiyorum ve geçmek istiyorum bunun için verebileceğiniz öneri var mıdır?

Bu naili hocaya attım ve şöyle dedi aynen kopyalarinin yapistir yapıyorum:

Butunlemeye gir. Kitabi dikkatlice bir kere daha oku. Bu yeter

Böyle dedi. Ne diyorsunuz geçirecek mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkuazımsı -- 18 Haziran 2015; 19:21:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocanin insafina kalmis seni gecirmek veya geçirmemek. Cogu universite de vardir bu tarz hocalar

• Birlik olup rektöre şikayet edin

•  Üniversiteli arkadaşlar bi' bakar mısınız(edit: hocadan cevap geldi )

ramazan günü koymak istemezdim de malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benden Öte Ben Var

Birlik olup rektöre şikayet edin

Hocam şikayet işe yaramayacaktır 2008'den beri bu dersi gecemeyenler var.

• Nedir bu üniversite hocalarındaki tripler anlamak zor . Şikayet edilecek yerlere edin

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Hocanin insafina kalmis seni gecirmek veya geçirmemek. Cogu universite de vardir bu tarz hocalar

Napıyım yani çalışmıyayım mı? Valla deli oldum ya nolacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkuazımsı

quote:

Rektöre şikayet ederseniz ve edince paşa paşa yola geliyor çoğu. Başka şansı yok. 2008 demissin, bu güzel işte sizin için. Edin.

• quote:

quote:

quote:

Rektöre şikayet ederseniz ve edince paşa paşa yola geliyor çoğu. Başka şansı yok. 2008 demissin, bu güzel işte sizin için. Edin.

Eger gercekten kagitlarda bir problem yoksa yani öğrenci gercekten gecemiyorsa bu sefer hoca daha da takar.

• quote:

quote:

quote:

Kimse şikayete yanaşmıyor herkes alışmış koyun gibi yaşamaya üstelik hepsi de hukukçu güya. Tek başıma şikayete giderim gitmesine ama sonuç çıkmazsa ve adam bunu şikayet ettiğimi öğrenirse artık 2020lere kadar kalırım okulda diye düşünüyorum. Ayrıca ne diye şikayet edecem ki? Adam kendini her şekilde hakkı gösterecek en ufak yerlerden puan kıracak tam yazmamış der ayrıca yorum sorusu sorduğu için istediğim gibi yorumlarim yorumu yanlış gibisinden kacislarda bulunabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kimse şikayete yanaşmıyor herkes alışmış koyun gibi yaşamaya üstelik hepsi de hukukçu güya. Tek başıma şikayete giderim gitmesine ama sonuç çıkmazsa ve adam bunu şikayet ettiğimi öğrenirse artık 2020lere kadar kalırım okulda diye düşünüyorum. Ayrıca ne diye şikayet edecem ki? Adam kendini her şekilde hakkı gösterecek en ufak yerlerden puan kıracak tam yazmamış der ayrıca yorum sorusu sorduğu için istediğim gibi yorumlarim yorumu yanlış gibisinden kacislarda bulunabilir.

Hocanın yanına git ve hatalarımı bilmek istiyorum de, konuş bu konu hakkında sınavda bakış açın değişir ve geçebilirsin o zaman belki

• Bir de hukuk mu okuyosunuz? Dostum sınıftaki herkesi çağır herkes kağıdına ne yazdığını söylesin eğer çoğu kişinin 40'ı geçmesi gerektiğini düşünüyosanız rektöre gidin. 2008 dediğimiz yıl 7 yıl öncesi mübarek. 7 yıldır geçilmeyen ders ne demek? Şikayet edin mümkünse.

İnşallah böyle hocalar denk gelmez

• Abi sağlam bir hukukçu olman için hocandan bile korkmaman gerekir eğer haksızlık yapıyorsa ne kadar iyi hukukçu olduğunu göster ona, yanılmıyorsam zaten sınavda başarısız oluyorsun yani kaybedecek bir şeyin yok puan kırsa bile
    2.yol köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı diyeceksin ama öncelikle hocaya yanaşman lazım ilgi alan larını bul kendini sevdir o zaman da puanını şişirir tercih sana kalmış.
  • Mail atmayı düşünüyorum ne diyorsunuz

• Niye bu tür konular ilgi görmüyor

• valla önce bir kağıdını görmek istediğini söylemen lazım , hocalar böyle mailleri pek sallamazlar açıkçası. Bizim ilk senemizde bir zombi gibi sosyoloji dersi veren ölü vardı, o kadar belliydi ki okumadığı, sınıfın 20 si 20 , 20 si 30,20 si 40 falan almıştı en yüksek not 40 tı, birde güzel bölmüş numara sırasında göre notları yazmış geçmiş, işte böyle hoca olduklarını zannedenlerde var ne yazık ki,

Biz bu hocayı önce bölüm başkanına söyledik, daha sonra incelendi ve zombi final sınavını okudu ve çan yaptı, bir sonraki sene başkası geldi, tabi olan bizim döneme oldu ortalamalar düştü.

Bir başka derstede aynısı oldu bu sefer fizyoloji, zaten ders zor lan. Birde kendi hoca diye sınıfı ezen bir ezik kadın denk geldi, bu da dışarıdan gelmişti, sınıfa girdiği gibi sizi bırakıcam, yine size ders anlatmak zorundayım öff püfff yapıyordu, hemde sınıf hocayı tanımıyordu yani ezik kadına ne onu rahatsız edecek söz söylendi nede sınıfta çok ses oldu, hiçbir şey yokken kadın atarlandı atarlandı, aynı şekilde şikayeti önce danışmanımıza daha sonra bölüm başkanına yaptık, sonuç yine zar zor geçtik, diğer yıl başka biri anlattı dersi ve yine bizim ortalamalar düştü.

Önce şikayetinizi bölüm başkanı hocanıza yapın o eğer anlayışlıysa hemen konuşur. Maille falan olmaz çok kötü gösterirsin kendini, mail yerine çıkıp yüz yüze konuş kağıdını incele, sonra tartış hocanla soruları, ne cavap istediğini sor, zaten hoca belli eder kendini yani isteyerek düşük not verdiyse kelime oyunları yapmaya başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

valla önce bir kağıdını görmek istediğini söylemen lazım , hocalar böyle mailleri pek sallamazlar açıkçası. Bizim ilk senemizde bir zombi gibi sosyoloji dersi veren ölü vardı, o kadar belliydi ki okumadığı, sınıfın 20 si 20 , 20 si 30,20 si 40 falan almıştı en yüksek not 40 tı, birde güzel bölmüş numara sırasında göre notları yazmış geçmiş, işte böyle hoca olduklarını zannedenlerde var ne yazık ki,

Biz bu hocayı önce bölüm başkanına söyledik, daha sonra incelendi ve zombi final sınavını okudu ve çan yaptı, bir sonraki sene başkası geldi, tabi olan bizim döneme oldu ortalamalar düştü.

Bir başka derstede aynısı oldu bu sefer fizyoloji, zaten ders zor lan. Birde kendi hoca diye sınıfı ezen bir ezik kadın denk geldi, bu da dışarıdan gelmişti, sınıfa girdiği gibi sizi bırakıcam, yine size ders anlatmak zorundayım öff püfff yapıyordu, hemde sınıf hocayı tanımıyordu yani ezik kadına ne onu rahatsız edecek söz söylendi nede sınıfta çok ses oldu, hiçbir şey yokken kadın atarlandı atarlandı, aynı şekilde şikayeti önce danışmanımıza daha sonra bölüm başkanına yaptık, sonuç yine zar zor geçtik, diğer yıl başka biri anlattı dersi ve yine bizim ortalamalar düştü.

Önce şikayetinizi bölüm başkanı hocanıza yapın o eğer anlayışlıysa hemen konuşur. Maille falan olmaz çok kötü gösterirsin kendini, mail yerine çıkıp yüz yüze konuş kağıdını incele, sonra tartış hocanla soruları, ne cavap istediğini sor, zaten hoca belli eder kendini yani isteyerek düşük not verdiyse kelime oyunları yapmaya başlar.

Hoca ankarada kalıyor yüzyüze buluşmamız imkansız yani. Anca bütünleme sınavının olduğu gün görebilirim kendisini. Daha önce birkaç konu içim mail atmıştım cevap vermişti. Yüzyüze konuşma olanağım yok. Mail atsam olmaz mı?

• Edit

• quote:

Orijinalden alıntı: Memed Ali

Sana geçircek.

Pardon pardon , seni geçircek.

Blok. Şikayet edildi. Mesajı değiştirmekle de uğraşma ss de alındı.

• Bir kız tribine bir de üniversite hocalarının tribine anlam veremem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.