Şimdi Ara

Nokta atışı TV tavsiyesi lütfen:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk olarak öncelikli kullanacağım özelliklere geçiyorum:
    1. Online veya single PS3 oyun amacım öncelikli
    2. olarak oldukça kaliteli bir şekilde HD / 3D bluray filmleri izlemek istiyorum bu da çok önemli.
    Normal sd yayınlarla veya TVden internette dolaşmakla pek işim olmaz, e ama olsa da kötü olmaz:)
    Bütçem 1700-1800lere kadar çıkabilir. Nokta atışı tavsiyelerde bulunanlara şimdiden teşekkürler:)

• Panasonic 42" ST50 (1500 - 1600 TL civarı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Panasonic 42" ST50 (1500 - 1600 TL civarı)

Dediğiniz ürünü inceledim biraz, yalnız 3d gözlükleri yanında verilmiyormuş genelde, ekstradan almak gerekliymiş, bu da maliyetini önemli bi miktar artıracak tabi.
    Bi de, oyun ve film performansı yeni nesil plazmalarda daha mı iyi oluyor acaba LEDlere göre?
  • konu güncel
  • Arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim :)) 32 lh 3000 LG vardı ekranını benim ufaklık kırdı... Şimdi 3 tane tv arasında kaldım.. 32 ls 570 S 'di sonra 32 LM 611 s ' e geçtim daha sonrası en son 32 LM 660 S te kaldım .. kullanan öneren varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.MMB

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Panasonic 42" ST50 (1500 - 1600 TL civarı)

Dediğiniz ürünü inceledim biraz, yalnız 3d gözlükleri yanında verilmiyormuş genelde, ekstradan almak gerekliymiş, bu da maliyetini önemli bi miktar artıracak tabi.
    Bi de, oyun ve film performansı yeni nesil plazmalarda daha mı iyi oluyor acaba LEDlere göre?

ben bu ürünü aldım kardeşim, media markt bana 2 gözlük ile aldım 1700 tl :D
  • quote:

Direk olarak öncelikli kullanacağım özelliklere geçiyorum:
    2. olarak oldukça kaliteli bir şekilde HD / 3D bluray filmleri izlemek istiyorum bu da çok önemli.
    Normal sd yayınlarla veya TVden internette dolaşmakla pek işim olmaz, e ama olsa da kötü olmaz:)
    Bütçem 1700-1800lere kadar çıkabilir. Nokta atışı tavsiyelerde bulunanlara şimdiden teşekkürler:)

Selam, Panasonic 42 ST33 800hz kullanıyorum, neden bunu aldım dersen, acaip araştırdım,internet,tanıdıklar vs , plazmaya ön yargı var çok net eminim artık.
    Panasonic neoplasma serisi ciddi kaliteli ürünler,öyle lg nin , veya samsung un hatta panasonic in eski nesilleri gibi değil, zaten eski nesilde pioner efsane olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
    Ben geçen sene aldım st30 veya st33 serisi mevcuttu artık st50 serisi çıktı ve "2000"hz yanlış görmüyorsun.

1. PS3 um vardı sattım, fakat bi kaç oyun oynadım,PC oyuncusu olmama rağmen, 3d Killzone bitirdim harikaydı diyebilirim, tenis oynadım internet üzerinden oda çok iyiydi, zaten plasma ile led arasındaki en büyük fark renk kalitesi bana kalırsa
    led daha parlak beyazlara sahip, neoplasma direkt siyah verebiliyor (led deki gibi koyu gri gibi değil).
    2. PS3 esas alma sebebim blu-ray fazla pahalı olduğundan işe yarasın diye almıştım, bir çok bluray izledim, ledlerden üstün (ezmeyeyim şimdi :) )
    3. En basit nokta şu hangisi daha iyi anlaman için LCD ve LED ayrı bir teknoloji değil.Tek fark aydınlatma, yani evdeki ampülünü düşün biri tasarrufu (led ve daha fazla ışık veriyo) diğeri klasik (daha fazla tüketim normal kalite aydınlatma)
    4. Benim tv 'de en takıldığım nokta PC oyunlarında bi olay vardır V-sync diye ekranda bi çizgi beliriyo "lag" gibi ekranın bi kısmı "lag" yapmış gibi diyeyim.Yani tv,görüntünün gelme hızına yetişemiyor gibi. Evde 117 LG lcd de mevcut 200hz F1 özel TV'siymiş sözde
    benim tv 'ye bakan bi daha bakıyo, ben diğer tvye bakınca çamur gibi görüntü geliyo.
    5.Her ne olursa olsun, neyi seçersen seç hepsinin görüntüsüne alışacaksın,15-20 güne, Tavsiyem Neo plasma ya sahip Panasonic.
    GW serisi 3d'siz
    ST serisi 3d'li

Fiyatı: vatan bilgisyar da %25 indirimle şu anda 1589 TL (gözlüksüz) uyumlu gözlük ben indirimle 140TL'ye almıştım modeli TY-EW3D3LE 27gr,başka model bakma çalışmayabilir.
    Maximum 1750 TL aparat da alsan 1800TL 'ye .
    Umarım nokta atışın olur :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Direk olarak öncelikli kullanacağım özelliklere geçiyorum:

vestel 8060 öneririm. Sd yayınla isim olmaz demişsin ama olsa iyi olur demişsin demekki dışarıdan uydu alıcısı takmakla da uğraşmak istemeyeceksin bunun içinde kullanışlı uydusu var tam senlik. 600 hz ve pasif gözlüklü , 1700 e kadar fiyatı olan teknosa ve vatandaki tüm tvlere baktım hepsinden iyi 3d si. Denemesi bedava istersen git vestel bayisinde dene. Fiyatı da bugün vestel bayisinden çok sıkı pazarlıkla 1580 e peşin aldım. Öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün vatanda panasonic neo yu eleman öve öve bitiremedi.5 yıllık plazmam arızalandığı için led tv bakıyordum ancak neoplazma baya hoşuma gitti tek tereddütüm elektrik sarfiyatı.Eski plazmanın sarfiyatı çoktu.Günde ortalama 10 saatte neonun aylık faturaya sizce yansıması neolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tu_Kiu

Bugün vatanda panasonic neo yu eleman öve öve bitiremedi.5 yıllık plazmam arızalandığı için led tv bakıyordum ancak neoplazma baya hoşuma gitti tek tereddütüm elektrik sarfiyatı.Eski plazmanın sarfiyatı çoktu.Günde ortalama 10 saatte neonun aylık faturaya sizce yansıması neolur.

Bende neo plasma kullanıyorum , LG 3d LED vs Panasonic neo-plasma
    Sarfiyat A+ C

İlla bi 5-15 arttırır diyorm mantık yürüterek.

Benzinli arabada fazla harcar ama, daha performanslıdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tu_Kiu

Bugün vatanda panasonic neo yu eleman öve öve bitiremedi.5 yıllık plazmam arızalandığı için led tv bakıyordum ancak neoplazma baya hoşuma gitti tek tereddütüm elektrik sarfiyatı.Eski plazmanın sarfiyatı çoktu.Günde ortalama 10 saatte neonun aylık faturaya sizce yansıması neolur.

50" Plazma tv ortalamada 130W tüketiyorsa, 47" LED aydınlatmalı LCD tv de 65w ise aradaki 65w ile günde 10 saatini tv başından kalkmadan tv ile yaşayan bir ev düşünürsek...

0.065x10x0.3=0,195TL günlüktür; 5,85TL aylıktır; 70,2TL yıllıktır.

Düzeltme: teknik veriler incelenerek net rakamlar ile hesaplar yenilenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 9 Şubat 2013; 18:02:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.