Şimdi Ara

Nokia5800XM ve hepsiburada.com (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
22.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kara Prens

Şimdi nokia destek hattını aradım şarj ünitelerinde değişim kapsamına 5800 'ın girmediğini ve h.b dan sürekli şikayet geliyormuş ve onlarda 5800'ın bu kapsamda değerlendirilmediğini h.b daya mail atarak bildirmişler.

biraz önce aradım ve ben de senin dediğinin aynısısını duydum nokiadan, yani şarj cihazından dolayı bekletiyoruz cümlesi direk "YALAN"
    tebrikler hepsiburada...
    inanmayanlar için: nokia türkiye: 0212 337 17 17
  • Diyorum işte.. Hepsiburada.com herkese yalan söylüyor beceriksizler..!!!!

şarjın siparişle ilgisi yo kki?

KVK NIN STOĞUNDA 5800 YOKKİ? ŞARJ FALAN BAHANE YA!!

ben ereyondan verdim siparişi. yukarda arkadaşın dediği gibi.. yalan söylemiyorlar. hafta içinde stoklara girmesi bekleniyormuş..

girdiği zaman yollayacaklar.

hepsiburada.com a 2 msj attım cesaret edip cevap bile veremediler...
  • h.b dan almıs oldugum urunu ıptal edıcem fakat
    bende iptal bolumu cıkmıyor arkadaslar sızde'de aynımıdır.
    yoksa bedava gonderdıklerı temızlık urunu, oyunumu bu bekleyen sıparısı ıptal edemıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp86

h.b dan almıs oldugum urunu ıptal edıcem fakat
    yoksa bedava gonderdıklerı temızlık urunu, oyunumu bu bekleyen sıparısı ıptal edemıyorsunuz.

vayy vayy... %90 odur. eğer sipariş kısmına geldiğinde sipariş iptali die bişey çıkmıyorsa sana yoladıkları hediye yüzündendir. eğer öyleyse iade yapıcaksın. yani hediye ürünü geri kargolayacaksın.

ama ilk önce müşteri temsilciyle görüşmen gerekecek. :S yada bekle artık zaten hiç bi yerde yok telefon. bu haftada yollamazlarssa iade edersn..
  • Siparişinizdeki gecikmeden dolayı hesabınıza siparişinizdeki geciken ürünlerin puanı olan 118.503 ekstra puan eklenmiştir.

Kazandığınız puanları 16.12.2009 "den itibaren hediye çekine dönüştürebilir ve siparişlerinizde kullanabilirsiniz.

Siparişinizdeki gecikme nedeniyle tekrar özür dileriz.

HB nin son numarası.118503 puanın TL karsılıgı:1 tl dir.evet yalnızca 1 tl.
  • çok vermişler.. üstüne 10 tl para wer de 11 tl'yle kendilerine elma şekeri alıp yalayıp dursunlar
  • ya bu adamlar varya

1 Tl Lik hediye çeki he
  • Maalesef bende bir hata yaparak forumları kontrol etmeden atladım hemen hepsiburadaya ve 11 inde sipariş geçtim. Ve malumunuz beklemedeyim. Nokia çok yüklenilen modellerini daha çok üretmek yerine diğer modellerin satışını önlememek için galiba üretimi durdurup çekiyor piyasadan. Bunu daha önce bağzı modellerde yaşadık. Acaba 5800 da aynı durumdaki bilgisi olan varmı. Bu durumda stoğa girecek falan hikaye olur. Ama tüm sitelerin stoklarında olmamasına ve tedariğinde sıkıntı olmasına rağmen satışa devam etmeside oldukça ayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDSLinCe

quote:

Orijinalden alıntı: exp86

h.b dan almıs oldugum urunu ıptal edıcem fakat

vayy vayy... %90 odur. eğer sipariş kısmına geldiğinde sipariş iptali die bişey çıkmıyorsa sana yoladıkları hediye yüzündendir. eğer öyleyse iade yapıcaksın. yani hediye ürünü geri kargolayacaksın.

ama ilk önce müşteri temsilciyle görüşmen gerekecek. :S yada bekle artık zaten hiç bi yerde yok telefon. bu haftada yollamazlarssa iade edersn..

müşteri temsilcisiyle görüşmen yeterli anında iptal ediyorlar hediyeyi kargolamana gerek yok yani ben öyle yaptım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: nightseason

quote:

Orijinalden alıntı: hikocan

Valla bu sıkıntılar sadece telefonda değil. Zagg invisible görünmez kılıf aradım sadece HB de olduğu için sipariş verme gafletinde bulundum :) Aslında verirkende 1 haftayı göze almıştım ama 12 gündür tedarik sürecinde :( Hayır telefondakilerde otomatik sanırım. Çıkıyorlar bi sn bekleyin diyorlar dönüp yarın kargoya veririz. Sıktılar yani hergün aynı muhabbet kimseyi umursamıyor bunlar. HB den tekrar alışveriş yaparsam namerdim bitti bu sondu. Bunu da iptal ediyorum şimdi. 1. EREYON onda yoksa 2.HIZLIAL. Gerisine uzak kal...

Ayrıca Hepsiburada iadeleri Aldığınız şekilde taksit taksit iade ediyor soran arkadaşlar için.

Invisible shield'i bende ayın 10dan beri bekliyorum. İptal edeyim bari. HBnın 5800 ve aksesuarlarına alerjisi mi var nedir...

invisible shield bekleyenler bu aralar gelmeyecek ben 2 tane almıştım değişim için geri gönderdim 5 gün boyunca aradım salladılar.tedarikçisini aradım elinde şu an ürün yok yeni parti gelince hepsiburada ancak gönderebilir.siparişi olanlar iptal etsin bence.benim siparişim 6 taksitti iade ettim yeni ürünlerin geleceği tarih belli olmadığı için.6 taksitle almıştım worldcard ile toplam tutarı iade ettiler.işin kötüsü başka bi yerde bulamadım hızlıal da dün hızlı gönderideydi orda da 3 iş günü yazıyor.stokta olan başka hb fiyatına yakın alışveriş sitesi bilen varsa paylaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastayashiTR -- 17 Kasım 2009; 11:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husnu89

arkadaşlar bende hepsiburada.com dan siparişimi iptal ettirdim.Acaba etmesemiydim ya 24.10.2009 da sipariş vermiştim...

nasil yaa?? yani 24 ekimde siparis etttin ve hala gelmedi iptal mi ettirdin??
  • 28 ekimde sipariş vermiştim ama bugün iptal ettim.Önceden gönderilen hediye temizlik seti oldugu için sipariş takibindeki sayfada iptal etme seçeneği yok fakat mail atarak sipariş iptali diye konu açarsanız ilgileniyolar(şahsen ben öyle yaptım ve iptal oldu ) fakat parayı henüz karta yatırmadılar onu bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donmezozan

quote:

Orijinalden alıntı: husnu89

arkadaşlar bende hepsiburada.com dan siparişimi iptal ettirdim.Acaba etmesemiydim ya 24.10.2009 da sipariş vermiştim...

nasil yaa?? yani 24 ekimde siparis etttin ve hala gelmedi iptal mi ettirdin??

Evet aynen arkadaşım siparişi iptal dedim...Gelmedi ürün..
  • 21.10.2009 günü 5800-red siparişi vermiştim hb den. 17.11.2009 tarihinde kargoya vermişler.80 li yıllara döndük. 80 li yıllarda buzdolabı alınır,parası ödenir, 1 sene sonra teslim edilirdi. ama yine de şimdi iyi, en azından 1 ayda teslim ediyorlar.
    tesekkürler hb ve ilgisiz müşteri temsilcileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ta5cny

21.10.2009 günü 5800-red siparişi vermiştim hb den. 17.11.2009 tarihinde kargoya vermişler.80 li yıllara döndük. 80 li yıllarda buzdolabı alınır,parası ödenir, 1 sene sonra teslim edilirdi. ama yine de şimdi iyi, en azından 1 ayda teslim ediyorlar.
    tesekkürler hb ve ilgisiz müşteri temsilcileri...

hayırlı olsun arkadsm ben dayanamaısıtm ve iptal etmiştim bu arada tlfnu gonderdiklerine eminsin dimi yalnızca temizlik setini yolluo olmasınlar?
  • evet 5800 red gönderdiler bugün
    ayrıca arkadaşlar 5800 hızlıalda 890 tl gözüküyor hayırdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ta5cny

evet 5800 red gönderdiler bugün
    ayrıca arkadaşlar 5800 hızlıalda 890 tl gözüküyor hayırdır?

şimdi baktım ve şok oldum!!! yani bu telefonun piyasada olmayışının sebebi bumudur? Fiyatını yukarı çekmekmiydi?

bnce saçma bütün her yerde fiyat düşük. bence bi problem var bu işte :S
  • Hepsiburadadan aldığım çeki arkadaşa sattım ve siparişi iptal ettim.Konya'da 550liraya 10 taksit Nokia 5800 kırmızı rengini aldım.V30'lu sürüm yüklü ve kasa açıklığı yok.Garmini de sorunsuz kurdum.Telefon çok güzel arkadaşlar.Bu fiyata kaçırılmaması gereken bir telefon.
  • Ya arkadaşlar biraz sabretmekte fayda var, telefon gercekten piyasada yok, olanlarda pahalı verıolar. biraz daha bekleyelim sora telefonun fiyatı deişirse pişman olursunuz. Saygılar...
  • bende arkadaşa katılıyorum.lakin hizlial.com daki 891 tl lik yeni fiyat benide ürküttü.burdan şunu yani ürünün tekrar ilk çıktıgı zamnlardaki yüksek fiyatıyla stoklara grme olasılıgı oldugunu çıkarabiliriz.böyle düşününce sipariş veripte bekleyen arkadaşların siparişlerini iptal etmemeleri daha mantıklı gözüküyor.eger siperişlerini iptal ettiklerinde cihaz böyle 891 tl lik bir fiyatla stoga grerese vay hallerine bu sefer tamamen elveda demek zorunda kalabilirler 5800 a.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.