Şimdi Ara

Nokia5800XM ve hepsiburada.com (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
22.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız hızlıal.com sizi yanıltmasın. Bazı ürünlerde gerçekten fahiş fiyat uyguluyorlar. Bir dönem kdv indirimi gibi bir kampanya yapmışlardı ( devletin desteklediği değil ) ona rağmen piyasada indirimsiz satılan ürünlerden bile pahalıydı. Şu anda bu ürün piyasada fazla bulunmadığından istedikleri gibi at koşturuyorlar. Bence biraz sabretmekte yarar var.

Bir de bu kasa açıklığı olayı nedir ? Resmi var mı acaba problemli 5800 modelinin ? Ona göre kontrol edip alalım dışarıdan bulabilirsek.

Ek olarak 5530 alacaktım ( 3g olmasada olur ) ama onda da GPS yokmuş. Aslında dokunmatik ekranın yanında GPS olması benim için avantajlı bir seçenekti zira zaten araç için GPS cihazı almaya niyetlenmiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

bende arkadaşa katılıyorum.lakin hizlial.com daki 891 tl lik yeni fiyat benide ürküttü.burdan şunu yani ürünün tekrar ilk çıktıgı zamnlardaki yüksek fiyatıyla stoklara grme olasılıgı oldugunu çıkarabiliriz.böyle düşününce sipariş veripte bekleyen arkadaşların siparişlerini iptal etmemeleri daha mantıklı gözüküyor.eger siperişlerini iptal ettiklerinde cihaz böyle 891 tl lik bir fiyatla stoga grerese vay hallerine bu sefer tamamen elveda demek zorunda kalabilirler 5800 a.

• Arkadaşlar tekrar söylüyorum sipariş vermiş olanlar bence siparişlerini iptal etmesinler sabredin çok az kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Arkadaşlar tekrar söylüyorum sipariş vermiş olanlar bence siparişlerini iptal etmesinler sabredin çok az kaldı...

Çok az kaldı, 1 hafta - 10 gün kadar daha bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 4 Aralık 2009; 1:03:26 >
  • 12.11.2009 ben de mavisinden sipariş verdim, sonra forumu görünce iptal edip etmeme arasında hala gidip geliyorum. İzmirdeki diğer satıcıları dolaştım. Teknosa ve Mediamarkt bu hafta gelebilir diyor. Vatan da da stokda yok. Bu durumda Hepsiburada ya da bu hafta düşebilir. Bu arada Mediamarkt 529 TL civarı 8 GB kart dahil. Vatanda vatan kart varsa worde 5 taksit ve %18 indirim var. 460 TL ye düşüyor. Mesaj göndermişler. Fakat vatanda kafıza kartı vermiyor galiba.
    Hepsiburdayı ne zaman arasam bekleyenler arasında 13. sıradasınız diyor. Bekle bekle bekle... Kimseyle görüşemedim.
    Haa bu arada siz siz olun yanında hediyesi olan bir siparişiniz olursa hepsi burdadan birlikte teslim seçeneğini işaretleyin, yoksa sipariş iptal etmek için hediyesini kullanmadan tekrar geriye kargo yapmanız gerekecektir.
    Teşekkürler.
  • Ben hepsiburda.com'un yerinde olsam, yeni parti ürün getireceksem, kampanya nasıl olsa bitti.. Şu ana kadar olan siparişlerin paralarını iade ederim, son gelen parti telefonları 2 hafta sonra en az 650 den satarım.

kızmayın yaaaa.. şaka, şaka..

iy ki hepsiburda.com'un yerinde değilim demiii..
  • Az önce KVK. Call Center (0216 578 65 55) aradım durumu anlattım kesin bir gün belirtmelerini istedim elimizdeki bildiride en geç yarın stoklarda olacağı yazıyor dedi..
  • 9 kasım mavi 5800 sıparıs verdım.hepsiburada yı bu 4.arayısım.musterı hızmetlerı en gec ayın 1 ınde tel sızde dıyor hala .umarım yukarıdakı arkadas dogrudur ve yarın kargolanır
  • 06.11 de sipariş ettim..bekle allah bekle.. birsürü mesaj attım.Cevaplar sürekli aynı. hatta bazılarında yeni birşey yazma gereği bile duymamışlar. Bir önceki yazdığını copy-paste leyip cevap vermişler. İşte müşteri temsilciği bu. bravo bu arada hiç kimsenin bilmediği birşeyi söyleyeyim o telefon numarası var ya çıkmıyor

Ne yapsam bilemedim. Bilgisi olan var mı? Gelir mi acaba bir umut?

Bu arada KVK Call Center 'ı ben de aradım. Bana şu an kendi stoklarında olmadığını hepsiburada nın stoklarını bilemediklerini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taro_misaki -- 18 Kasım 2009; 11:30:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nastayashiTR

quote:

Orijinalden alıntı: nightseason

quote:

Orijinalden alıntı: hikocan

Valla bu sıkıntılar sadece telefonda değil. Zagg invisible görünmez kılıf aradım sadece HB de olduğu için sipariş verme gafletinde bulundum :) Aslında verirkende 1 haftayı göze almıştım ama 12 gündür tedarik sürecinde :( Hayır telefondakilerde otomatik sanırım. Çıkıyorlar bi sn bekleyin diyorlar dönüp yarın kargoya veririz. Sıktılar yani hergün aynı muhabbet kimseyi umursamıyor bunlar. HB den tekrar alışveriş yaparsam namerdim bitti bu sondu. Bunu da iptal ediyorum şimdi. 1. EREYON onda yoksa 2.HIZLIAL. Gerisine uzak kal...

Ayrıca Hepsiburada iadeleri Aldığınız şekilde taksit taksit iade ediyor soran arkadaşlar için.

Invisible shield'i bende ayın 10dan beri bekliyorum. İptal edeyim bari. HBnın 5800 ve aksesuarlarına alerjisi mi var nedir...

invisible shield bekleyenler bu aralar gelmeyecek ben 2 tane almıştım değişim için geri gönderdim 5 gün boyunca aradım salladılar.tedarikçisini aradım elinde şu an ürün yok yeni parti gelince hepsiburada ancak gönderebilir.siparişi olanlar iptal etsin bence.benim siparişim 6 taksitti iade ettim yeni ürünlerin geleceği tarih belli olmadığı için.6 taksitle almıştım worldcard ile toplam tutarı iade ettiler.işin kötüsü başka bi yerde bulamadım hızlıal da dün hızlı gönderideydi orda da 3 iş günü yazıyor.stokta olan başka hb fiyatına yakın alışveriş sitesi bilen varsa paylaşsın.

Dün tam iptal için mesaj yazmıştım ki, ürün hazır notu düşmüşler. Bugünde kargoya vermişler. Zagg düşünen arkadaşların bilgisine...

• Hepsi Burada yazmış oraya, indirim çin son 9 gün diye, bana kalırsa 9 gün daha bekleyeceğiz, ayrıca bence bu tlefon bu fiyatla çok satacak,sorun olsa diğe byük firmalard sipariş edip beklemez,

bence olay şu nokia nın şu şarj aletleri ile ilgili sorunu doğru, fakat 5800 la ilgili problemi yok bu telefonların şarjı o şarjlardan değil çünkü, nokia kvk genpa her kimse bu şrjlarla uğraşmakta, ve sadece 5800 değil tüm nokiaların siparişlerinde gecikme yaratmakta,

tabi hepsiburada da bunu kullanmakta,ben olsam bende kullanırım,

bence beklemeye değer,ben 1 ay beklerim diye verdim siparişi ,

arkadaş cihaz 500 lira varmı ötesi , yaptığı işlere bakın, kıçı kırık çakma iphone ları 350-400 den garantisiz satıyor millet...

boşverin bilen biliyor beklenir...
  • Vatan'nın websitesinde Vcard ve %12 indirimli ( WorldCard ) 529 TL yazıyor. Acaba mağaza fiyat mı farklı ?

quote:

Orijinalden alıntı: basakmurat

12.11.2009 ben de mavisinden sipariş verdim, sonra forumu görünce iptal edip etmeme arasında hala gidip geliyorum. İzmirdeki diğer satıcıları dolaştım. Teknosa ve Mediamarkt bu hafta gelebilir diyor. Vatan da da stokda yok. Bu durumda Hepsiburada ya da bu hafta düşebilir. Bu arada Mediamarkt 529 TL civarı 8 GB kart dahil. Vatanda vatan kart varsa worde 5 taksit ve %18 indirim var. 460 TL ye düşüyor. Mesaj göndermişler. Fakat vatanda kafıza kartı vermiyor galiba.
    Hepsiburdayı ne zaman arasam bekleyenler arasında 13. sıradasınız diyor. Bekle bekle bekle... Kimseyle görüşemedim.
    Haa bu arada siz siz olun yanında hediyesi olan bir siparişiniz olursa hepsi burdadan birlikte teslim seçeneğini işaretleyin, yoksa sipariş iptal etmek için hediyesini kullanmadan tekrar geriye kargo yapmanız gerekecektir.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ta5cny

evet 5800 red gönderdiler bugün
    ayrıca arkadaşlar 5800 hızlıalda 890 tl gözüküyor hayırdır?

Arkadaşım cihaz eline ulaştımı
  • ben önce nokıa ya sordum 5800 ın bu şarz arızası ile ilgisi yokmuş.sonra hb ya mesaj attım cvb olarak diğerelri ile birlikte 5800 da beklyomuş sözde...gerçi tamda bi cvb verememişler baska bi cvb ın aynısını kopyalamışlar....iptalda etmedim...etsen bi dert etmesn bi dert.domuz gribi aşısına döndü bu iş,olsan bi dert olmasan bi dert:)=:):)
    napıyoz arkadaslar bekleyelim mi...gelir mi acaba bi gün?
  • 9 kasım 5800 mavi.HB sonuna kadar beklemedeyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolson -- 18 Kasım 2009; 18:51:43 >
  • evet arkadaşlar darty ve daha birçok sitenin stoklarına girmiş bulunuyor hepsiburadadan daha ses seda yok bakalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Prens

evet arkadaşlar darty ve daha birçok sitenin stoklarına girmiş bulunuyor hepsiburadadan daha ses seda yok bakalım....

Hocam ben niye göremiyorum darty de vs. yok
  • ARKADAŞLAR ŞUAN ÇOK MUTLUYUM EREYON.COM TELEFONUMU YOLLAMIŞ ŞUAN KARGODAA =)))

• valla çok sevindim hadi hayırlı olsun :)
  • quote:

evet arkadaşlar darty ve daha birçok sitenin stoklarına girmiş bulunuyor hepsiburadadan daha ses seda yok bakalım....

Darty ye şimdi baktım ama 3 rengi de stokta yok.. Siz ne zaman gördünüz acaba?
  • quote:

valla çok sevindim hadi hayırlı olsun :)

eyvallah sağolasın :D sanki dünyanın en nadide telefonu. bu kadar çok sevinince kednme şaşaıyorum :D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.