Şimdi Ara

Nokia'nın 41MP kameralı telefonu 808 PureView nasıl üretildi ? İşte cevabı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
4
Favori
48.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu telefonu 5 yılda yapabildiyseler nokia halen ayakta olduğu için şanslı
    nokia nın bu hallere düşmesini hiç istemezdim ama 41 mp çözünürlükte mükemmel kamera ve 640 480 ekran.
    bu neyin kafası yahu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 23 Mayıs 2012; 17:12:27 >
  • Adamlar bi ilke imza attı
  • bizim türkiyede iyi gider bu telefon :)
  • nokia nın yeni -3 haneli modelleri- güzel olmuş.hele şükür kendilerine geldilerde bi düzgün bişey yaptılar
  • rezerv

  • 414 mp. kamerası olsa ne yazar nokia nın devri bitti yeni kral samsung alkışlayın
  • telefon güzel yakında 100mp optik 10x zoomlu telefonlar çıkmaya başlar xD

  • Çöpün detaylı açıklamasını yapmışlar...

  • Özellikle de birden fazla pixel çekip, içlerinden en iyi olanını seçerek görüntüyü oluşturması gerçekten de harika bir özellik.
  • Ya hayir 41 mp kamerayi biz ne yapacagiz ? Ben hala olayin orasindayim

    Maksimum 12 mp gayet yeterli.

    Bize cpu lazim bize gpu lazim bize ram lazim bize isletim sistemi lazim bize guc lazim fonksiyonerlik lazim bize uygulama lazim

    Anlamadin mi nokia ? 400 mp yapsan me olcak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crauser

    Video bu telefonla çekildiyse beni hiç etkilemedi, amacım karşılaştırmak değil ama önrnek olarak 4S ile çekilmiş bu kısa filmhttp://youtu.be/I-KrhgwtXLg görüldüğü gibi neredeyse günümüz dslr(550d vs.) kalitesinde video kaydı yapabiliyor, ama kamerasıyla bu kadar ön plana çıkan 808 PureView 6 7 yıllık dv kamera gibi video çekmesinin bence olumlu bir tarafı yok.










    ben öyle düşünmüyorum;
    bu videolaradan anladığım sadece görüntüyü değil sesi kaydedişi de çok etkileyici 808'in...

    550d sahibiyim ve bir telefonda bu görüntüyü ve sesi alabiliyor olmak bana verimlilik açısından etkileyici geliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 23 Mayıs 2012; 17:44:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mysterious8

    Megapikselin artması fotoğrafın boyutunu artırır, kalitesini değil. Boşuna demiyoruz eğitim şart diye.

    http://www.youtube.com/watch?v=M30x7TVWDvw

    bi izle istersen ;)

  • Nokia kameradan başka birşey yapmıyor görende cep telefonu değil digital fotoğraf makinesi üretiyor sanıcak ve bunu yazdığımız için - rep basanlar var ama o kdar cahil kişiler varki sırf kamerası 41 mp diye bu telefonu almazlarsa ne oliyim

    daha galaxy 3 te 8 mp kamerayı beyenmiyorlardı alın 41 mp kameralı nokia alın güle güle kullanın.

  • nokia hala cep telefonu yapıyor cumlesi tam uyuyor ya kalıte, işcilik, saglamlık ,batarya ve verimlilik yanında fazlalıktan arınma d90 ı mı yanımda tasımak degılım gibisinden adamlar yapmıs beeaa diyesim geliyor.
    nokia bu konuda sankı ruzgar gibi su an haberlere bakın 2gb ram 2ghz işlemciler androıd ve apple fan boyizimi kavga gurultu ama bu nereye gidicek gibi, sıkıldım. 3 yıl oncekı pc m 2gb onla yaptıgımı samsung yapabiliyormu diye soruyorum yeni telefon olarak one x almayı dusunuyordum ama bazen cep bilgisayarıda nereye kadar gidicek 5 milyar vericez bu gidisle adamlar her ay artık yenisini cıkartıyor.eski n95 im hala htc si lere toz yutturuyor o optık ıle bazen durupta diyorum ulan benım 4 cekırdeklı tegraya ne ıhtıyacım var symbian canavar gibi hala, evet uygulama, cok yaslandı sonra dusunuyorum biraz ulaan nokıa hadi be oglum sunu wp7 yap 1500 lıraya kadar tek cekım alayım hemen n95 im gibi keyifli uzun zaman boyunca kullananayım habibe,ios androıd yok dostum bu rekabet iyi bisey degıl hep geliştirme ama ortaya alın yeni bir ozellık koydum bu yasamısızı daha kalıteli yapacak diyen bi nokıa adamlar 41mp yapmıs birde mutavazi cıkmıs dıyorlar olay mp degıl yazılım mukemmel ya. batma nokıa sen aradıgımız adamsın..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumiphone

    nokia hala cep telefonu yapıyor cumlesi tam uyuyor ya kalıte, işcilik, saglamlık ,batarya ve verimlilik yanında fazlalıktan arınma d90 ı mı yanımda tasımak degılım gibisinden adamlar yapmıs beeaa diyesim geliyor.nokia bu konuda sankı ruzgar gibi su an haberlere bakın 2gb ram 2ghz işlemciler androıd ve apple fan boyizimi kavga gurultu ama bu nereye gidicek gibi, sıkıldım. 3 yıl oncekı pc m 2gb onla yaptıgımı samsung yapabiliyormu diye soruyorum yeni telefon olarak one x almayı dusunuyordum ama bazen cep bilgisayarıda nereye kadar gidicek 5 milyar vericez bu gidisle adamlar her ay artık yenisini cıkartıyor.eski n95 im hala htc si lere toz yutturuyor o optık ıle bazen durupta diyorum ulan benım 4 cekırdeklı tegraya ne ıhtıyacım var symbian canavar gibi hala, evet uygulama, cok yaslandı sonra dusunuyorum biraz ulaan nokıa hadi be oglum sunu wp7 yap 1500 lıraya kadar tek cekım alayım hemen n95 im gibi keyifli uzun zaman boyunca kullananayım habibe,ios androıd yok dostum bu rekabet iyi bisey degıl hep geliştirme ama ortaya alın yeni bir ozellık koydum bu yasamısızı daha kalıteli yapacak diyen bi nokıa adamlar 41mp yapmıs birde mutavazi cıkmıs dıyorlar olay mp degıl yazılım mukemmel ya. batma nokıa sen aradıgımız adamsın..


    Bu kafadaysan donanımhaberde takılma zaten rekabet yeniliktir gelişmedir sürekli ilerlemedir





  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Nokia kameradan başka birşey yapmıyor görende cep telefonu değil digital fotoğraf makinesi üretiyor sanıcak ve bunu yazdığımız için - rep basanlar var ama o kdar cahil kişiler varki sırf kamerası 41 mp diye bu telefonu almazlarsa ne oliyim daha galaxy 3 te 8 mp kamerayı beyenmiyorlardı alın 41 mp kameralı nokia alın güle güle kullanın.

    adamsın

  • bir söz vardır , barda bulduğunu barda kaybedersin :)

  • bence gayet başarılı bir sensör ortaya çıkarmışlar, burada fiyat politikasından yada nokia'nın düşüşte oluşundan bahsetmiyoruz. apple gibi 2000 lira üzerinde bir fiyatla ürün çıkartmıyorlar piyasaya yada 1gün şarjı gidebilen androidler gibi, nokia ürününü gerçekten kaliteli ve sağlam yapıyor, biz burada optik piyasasında üstün bir teknolojiden bahsediyoruz lütfen daha saygılı yorumlar yapın eleştri yorumlarınızı okudugumda kendimi lise çağlarında gibi hissediyorum. Ortada bir emek var böyle boş laf ortaya koyan adamlar haytları boyunca ellerine bir optik cam bile almamış insanlar seviyenizi koyuyorsunuz ve insanları tahrik ediyorsuz yaptıgınız sadece bu...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    bence gayet başarılı bir sensör ortaya çıkarmışlar, burada fiyat politikasından yada nokianın düşüşte oluşundan bahsetmiyoruz. apple gibi 2000 lira üzerinde bir fiyatla ürün çıkartmıyorlar piyasaya yada 1gün şarjı gidebilen androidler gibi, nokia ürününü gerçekten kaliteli ve sağlam yapıyor, biz burada optik piyasasında üstün bir teknolojiden bahsediyoruz lütfen daha saygılı yorumlar yapın eleştri yorumlarınızı okudugumda kendimi lise çağlarında gibi hissediyorum. Ortada bir emek var böyle boş laf ortaya koyan adamlar haytları boyunca ellerine bir optik cam bile almamış insanlar seviyenizi koyuyorsunuz ve insanları tahrik ediyorsuz yaptıgınız sadece bu...


    Daha saygılı yorum yapın demişsin be krdeşim 1 gün dayanamadan android cepler diyorsun alttan alttan iphone reklamıda yapıyorsun

    sana şöyle bir soru sorsam bu nokianın yeni cep telefonuyla sabahtan akşama kadar video resim çekersen şarjı 1 günden fazla dayanabilirmi? cevap hayır.

    o küçümsediğin ndroid cepten örnek veriyim galaxy 3 normal kullanımda 43 sat gidiyor buda 2 gün 1 saat eder.





  • Şimdide nokia fanları çıktı her yoruma eksi basıyorlar peki gerekceniz nedir cep telefonunda akla ilk gelen kameramıdır?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.