Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
365.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık çok güzel bir inceleme olmuş.bundada n73'teki gibi tiz olayını abartmışlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

doğubankta hemen her dükkanda n95 görmek mümkün..
    fiyat ise 1900 lira.. kayıtsız tabii ki.. 5 liraya kayıt ettirebiliyorsunuz diolar (yalan) inanmayın
     NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE]

5 lira mı

1o ytl olsun razıyım be!

link çalışmıyo galiba

tesekkurler

• linkin altinda parantez icinde belirttim aradaki - kaldirilmali
  • kardeş artı ve eksilerini yazarak güzel bir sey yazmışsın genelde böyle bir sey alanlar hep i yönlerni yazıyolar objektif olnlar az teşkler..

bence nokianın yeni söğüşleme makinası...çokk paraaaa
  • N95'in yeni versiyonu 11.0.025 çıkmış. Bundan önceki versiyon mart ayında çıkmıştı. Bu kadar sık versiyon çıkarttıklarına göre telefonda düzeltilmesi gereken çok sorun var.

• güzel inceleme olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akreplertimi

eline sağlık çok güzel bir inceleme olmuş.bundada n73'teki gibi tiz olayını abartmışlar mı?

Bana cok tiz gelmedi hoparlorden gelen ses, gayet guzel, muzik dinlerken ekolayzer ayarlari oldukca etkili oluyor. Son ses actigimda oyle seste catlamalar olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marslanoglu

N95'in yeni versiyonu 11.0.025 çıkmış. Bundan önceki versiyon mart ayında çıkmıştı. Bu kadar sık versiyon çıkarttıklarına göre telefonda düzeltilmesi gereken çok sorun var.

/>

http://europe.nokia.com/softwareupdate
    Nokia'nin sitesinde hala gorunmuyor yazilim

• Nokia'nın yayınladığı yazılım güncellemeleri ilk önce Nokia'nın sitesindeki satış bölümünden yetkili servislere veriliyor. Bu arada bu yazılımlar internete yayılır. Nokia'nın güncelleme sitesinde ise yazılımlar genelde en son sırada yer buluyor. Bununla birlikte dünyanın çoğu yerine dağıtılan telefonlaran bazı partidekilerine ise en son versiyon yüklenmiş olarak piyasaya sürülüyor. Bu arada kimi zaman versiyonlar dünyanın her yeri için çıkmıyor. Bazen APAC olarak, bazen EMEA olarak, bazen de sadece EURO olarak çıkıyor. Bu yazılım ile ilgili link bulabilirsem vereceğim.
  • cihazı bende aldım ve GPS için siteden Türkiye haritasını indirdim. Ama hala GPS modülü yok diye bir hata veriyor. Uydu taraması başarısız.. Bi çözümü varmıdır? bu arada Vedat Dalokay Süper çıkmış :)
  • merhaba yurtdışından n95 aldım kargo ile gelecek. kargo ile gelen telefonu nasıl kayıt yaptırabiliyoruz bilen varsa anlatırsa sevinirim teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: originals

cihazı bende aldım ve GPS için siteden Türkiye haritasını indirdim. Ama hala GPS modülü yok diye bir hata veriyor. Uydu taraması başarısız.. Bi çözümü varmıdır? bu arada Vedat Dalokay Süper çıkmış :)

hayırlı olsun en yakın zamanda örnek fotoları beklios
  • Arkadaşlar Çevik Ticaret Dogubank ta fiyat 1000 USD yarın gidicem ve kayıtlı olarak internetten IMEI numarasını görürsem alıcam. Nokianın bu telefonu getırecegı fln yok millet Grey getırıyor ıstedıgı fıyattan satıyor, Nokia hala zaman ertelemekten baska bır işe yaramıyor. belkide bizim bilmediğimiz yeni bir satış politikasıdır ama benım ıcın artık yeter. Yani bekle bekle nereye kadar, cihaz garantılı olmayacak belkı ama zaten Nokia Türkiye bu alet bozulsa hızmet veremez 1 yılda telefonu getıren adamlar, 1 yılda soruna ancak çare bulur.

Bence 1000 USD bu telefon ıcın gırıs fıyatı olarak gercekten cok kabuledılebılır bır fıyat, bunun altında zaten pıyasaya gırmez uzerı ıcınde Nokia Türkiyenin insiyatıfınde bakalım ne yapacaklar cok merak edıyorum .

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagamyanaleks -- 20 Nisan 2007; 18:36:52 >

• 1000 dolar gerçekten iyi fiyat arkadaşım,fiyat gerçekten 1000 dolar ise ve telefon kayıtlı ise al kaçırma
  • 1000 dolar yüksek yaw hemde garantisiz bence bekle bi ay daha adam gibi garantili al
  • arkadaşlar bu n95 ile acaba internetten videoları oynayta bilirmiyiz mesela superonline videoları gibi ben oynatamadım ve mesela telin yer imlerinde: nokia videos links, var burda on iki tane video linki var hepsini açıyorum ama youtube yi açamıyorum. açan arkadaşlar varmı. bende internetten flash player aradım n95 için ama bulamadım sadece adobe flsh ta var oda mail şifre falan gibi bir şey isyiyor. eğer bu cihaz netten vidolarıda varsa süperrr. bu arada 9,1 programlarınıda kullana biliyorsunuz. biginize..
  • youtube için o telefona flashplayer 2 yi yüklemen gerekiyor o zaman açılıyor kardeş 9.1 e uysa bizde kullanıcaktık ama 9.2 için yani n95 , n93 e uyuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

youtube için o telefona flashplayer 2 yi yüklemen gerekiyor o zaman açılıyor kardeş 9.1 e uysa bizde kullanıcaktık ama 9.2 için yani n95 , n93 e uyuyor...

flash player 2 yi nerden yukleriz ben bulamadım.
  • adobe sitesinde sabahtan beri dolasıyorum bulamadım.. n95 var ama indiremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

youtube için o telefona flashplayer 2 yi yüklemen gerekiyor o zaman açılıyor kardeş 9.1 e uysa bizde kullanıcaktık ama 9.2 için yani n95 , n93 e uyuyor...

youtube kendinde var zaten
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.