Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
365.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğubankta hemen her dükkanda n95 görmek mümkün..
    fiyat ise 1900 lira.. kayıtsız tabii ki.. 5 liraya kayıt ettirebiliyorsunuz diolar (yalan) inanmayın
     NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE]
  • enteresan yaw 5ytlye kayit ha?
    yiyen varmi acaba
    bi kere kafadan 19ytl aliolar maliyede
  • Yeni fotolarımı ekliyorum

imageshack.us a orijinal boyutunu yükleyemiyorum daha sonra başka siteye koyabilirim.Ayrıca çektiklerim (15-20 tane) fotoğraf arasında en net çıkanları gönderiyorum diğerleri çok kaliteli çıkmamış tabi havanın bulutlu olması ve ışığın yetersiz olması da etkilidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninom1 -- 16 Nisan 2007; 23:47:24 >

• 640x480 çözünürlük yerine 800x600 kullansanız, foto kalitesi daha belli olacaktır.
  • 190ytl olmasin?
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

enteresan yaw 5ytlye kayit ha?
    yiyen varmi acaba
    bi kere kafadan 19ytl aliolar maliyede
  • n95 ilk duyuruldupundan beri alacağım sıradaki telefonun kesinlikle bu olacağını söylüyodum. ancak gerek fiyatı gerek iphone'un çıkacak olması fazlasıyla caydırdı beni. yapmayın yahu, kayıtsız telefona 1900lira istiyolar, 2 ay daha beklerim iphone çekerim altıma. n95 her ne kadar eskiden çok sevidğimbir tel de olsa o fiyatı hayatta vermem. hele iphone videolarını inceledikten sonra. topiği baltalamaya da çalışmıyorum :D o benim ex aşkım
  • bende bu gün izmir çankayada gördüm tabi hemen sordum ne kadar diye 2400 dedi az kalsın ohaaa diyecektim zor tuttum kendimi saf ayağına yattım güzelmiş yenimi çıktı falan dedim bu model (neredeyse 6ay oldu tanışalı ama)tabi adama sordum bilmiyormuş gibi özelliklerini falan oda anlattı bi güzel bende abi sen ne yaptın yaa dedim 2400 az bu kadar özellige 3000 de sen buna dedim adam şaşırdı hen ekledim yeterli para yok olsa hen alırdım dedim güldü sinsi sinsin ş.....z tabi ben o fiata n..... alırım diyorum içimden.....gerçi adamlarda haklı kardeşim hata bizde yeni bişey gördükmü hemen atlıyoz onlarda .......... haa bu arada tel hiç gösterişli dumuyo yav bumuymuş dedim gördügümde çok büyüttük galiba ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 16 Nisan 2007; 23:04:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

640x480 çözünürlük yerine 800x600 kullansanız, foto kalitesi daha belli olacaktır.

ya da orjinal boyutu versen de olurdu link olarak yani ama fotolar gusel
    eyw...
  • Zamanınıza&emeğinize sağlık iyi günlerde kullanın.
  • da fotolari bollastirsak cok ii olur
    videolar gusel
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

arkadaşlar cekilen fotograflar kucuk boyutta cok şahaneler.cidden iyi.
    ama resme orjinal boyutunda baktıgımızda ve az yaklastırdıgımızda baya bi dagınık cekiyor.
    telefonun hayırlı olsun.
    92. kurulu gps olan ses klatiesi dedigine gore iyi wifi ne olursa olsun 5mp carll zeiss kamera kameranın gelişmiş ayarları 16m yuksek cozunurluklu ekran vs vs 4gb hafıza kartı destegi telefon cidden iyi ama bnm gibi ogrenciler için hayal
    gule gule kullanman dilegi ile

tesekkur ederim, bu arada 4gb card destegi demissin ama Nokia'nin sitesinde 2Gb olarak belirtilmis. Daha ust kapasitli kartlar sorunlu calisabilir, bu bilgiyi duzeltmek istedim

• quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

imageshack.us a orijinal boyutunu yükleyemiyorum daha sonra başka siteye koyabilirim.Ayrıca çektiklerim (15-20 tane) fotoğraf arasında en net çıkanları gönderiyorum diğerleri çok kaliteli çıkmamış tabi havanın bulutlu olması ve ışığın yetersiz olması da etkilidir bence.

o kadar acelesi yok zaten yawdaha cikmadi nasolsa
  • Güzel inceleme... Teşekkürler.
  • quote:

quote:

ah Reis-i Eagles ahhh :) Geceleri sana birsey oluyor dun mazotcu bugunde bu :D Yukarida "imageshack.us a orijinal boyutunu yükleyemiyorum ..... " seklinde alinti yaptigin yazi bana ait degil :) Arkadasa soyledim resimlerin orjinal boyutlarini mail atacak bana bende onlari upload edip burada linkini verecegim.

• quote:

quote:

quote:

ah Reis-i Eagles ahhh :) Geceleri sana birsey oluyor dun mazotcu bugunde bu :D Yukarida "imageshack.us a orijinal boyutunu yükleyemiyorum ..... " seklinde alinti yaptigin yazi bana ait degil :) Arkadasa soyledim resimlerin orjinal boyutlarini mail atacak bana bende onlari upload edip burada linkini verecegim.

cok ders calismaktan...
    bide hep sen foto falan koyuyodun ya ondan ben direk seyettim

nese diger arkadasa da cok tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

doğubankta hemen her dükkanda n95 görmek mümkün..
    fiyat ise 1900 lira.. kayıtsız tabii ki.. 5 liraya kayıt ettirebiliyorsunuz diolar (yalan) inanmayın

5 lira mı

• dostum tesekkurler

şu wayfinder yüklemesini biraz detaylı anlatabilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gti206

dostum tesekkurler

şu wayfinder yüklemesini biraz detaylı anlatabilirmisin

http://rapid-share.com/files/26642187/wayfinder_navigator-s60v3-all-eu_complete-6_50-tr.rar

(linkte rapid-share deki - kaldirilacak)

bu adresten download edip kurabilirsin telefonuna, ama daha guncel haritalar istersen lisans ucretini odemen gerekiyor 19euro sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 18 Nisan 2007; 16:26:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

5 lira mı

1o ytl olsun razıyım be!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

5 lira mı

1o ytl olsun razıyım be!

Bunu soyleyen adam biraz geride kalmis sanirim, yada ara verdikten sonra telefon piyasasina geri donmus :) Bundan ne kadar zaman once bu kapanma meseleleri ilk ciktiginda 5 YTL ye kayit oluyordu ya herhalde onu soyluyor hala

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.