Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (1028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.964
Cevap
20
Favori
1.720.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARkadaşlar Versiyon guncellıyecem ama ondan once hard format atıcam versiyonu yukletıkten sonramı atıyım yoksa versiyonu yuklıyım öyle mı atıyım bide versiyon guncellıyecınce Yığın hafızakiler kalıyo mu? Hard Format atıncada kalıyo mu?
  • @gokhanbjk1903 : hocam sakin ol bnce ,10kez yazmanın bi faydası yok kaç alternatifi olabilirki ztn ..ya made in finland tır yani avrupa ulkeleri için orda uretilmiştir yada uzak doğu ulkeleri için çin de uretilmiştir made by nokia dır ..sonuçta hepsi nokia aynı kalitesi bi şüphen olmasın


    @nerovatio : sen bilirsin de hard formatı atmanı gerektirecek ne varki ? hard formatta silinebilir belki ama guncellemede silinmez ..ama bana sorarsan hard format atmak istiyorsan eger yığın hafızaya da format at tam olsn
  • quote:

    Orjinalden alıntı: foldarrad

    Arkadaşlar, zedge .com dan tema yükleyecem tele, download ettim temayı ''nokia application installer'' ile tele yüklerken,telde güvenlik uyarısı çıkıyor, 'bu uygulama telinize zarar verebilir' diye,'' sadece lisanslı tanımlanmış uygulamaları yükleyin ' diyor, ama lisanslı tema yok zaten doğru dürüst olanlarda ücretli, bu site nasıl güvenli midir? acaba devam ediyim mi yüklüyüm mü tele? ne dersiniz?

    walla güvenilir.. ben 2.5 senedir kullanıyorum o siteyi..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: enigmaenergy

    @gokhanbjk1903 : hocam sakin ol bnce ,10kez yazmanın bi faydası yok kaç alternatifi olabilirki ztn ..ya made in finland tır yani avrupa ulkeleri için orda uretilmiştir yada uzak doğu ulkeleri için çin de uretilmiştir made by nokia dır ..sonuçta hepsi nokia aynı kalitesi bi şüphen olmasın


    @nerovatio : sen bilirsin de hard formatı atmanı gerektirecek ne varki ? hard formatta silinebilir belki ama guncellemede silinmez ..ama bana sorarsan hard format atmak istiyorsan eger yığın hafızaya da format at tam olsn

    yok ben sakınimde biraz acelem var babam salı günü singapura gidiyorda ordan aldırmak istiyorum ama orada genellikle made by nokia varmış ereyondan alsam made by nokia çıkarsa singapurdan 200 ytl daha aşşağı geliyor ama ereyonda made in finland ise ereyondan alacam...sizce napıyım?MADE BY NOKİA a finland gibi sağlam olurmu acaba???




  • arkadaşlar bende n 95 8 gb ile aranıza katıldım yanlız soracağım çok şey var öncelikle garmini yükledm ama no maps diyor acaba haritaları yükleyemedimmi kurcalarken bir ara ankara adana vs iller çıktı ama bir araa çıkıyor harita felan gelmiyor neden olabilir?
    birde menüye birtane klasör ekledim ama pc suitle bilgisayara bağlayınca bu eklediğim klasörü göremiyorum telefon videoları resimleri felan mutlaka kendimi videolarıma vs yüklüyor onun haricinde bir klaröre video yükleyemiyormuyum?
  • arkadaşlar malesef başımdan geçen üzücü bir olayı anlatmak istiyorum.. aslında halledildi ama yine de cnm sıkıldı... dün vizem fln vardı, ondan öncede ders çalışmaktan dolayı paylaşamadım ama şimdi yazayım dedim..

    biliyorsunuz pazartesi akşamı Teleses Bahçelievler mağazasından telefonu aldım ve kullanmaya başladım.. salı günü buraya yazmıştım şarj aletim çok ısınıyor diye.. problemi anlamamış ve "sanırım çok küçük bir şarj aleti olmasından kaynaklı ısınıyor" diye düşündüm.. çarşamba gecesi şarja koyarken içinden tıkır tıkır sesler geldiğini farkettim.. aldım elime bi salladım ki şarj aletimin içinde kırık bir şeyler vardı ve ben o şekilde 3 gün kullanmaya devam ettim.. perşembe günü sigorta işini konuşmak için Ankamall'de ki NOKIA SHOP'a gittim.. detaylı bilgi aldıktan sonra Starbucks'da otururken telefonun kasasında tepeden yansıyan ışığın 2 yerden kırıldığını gördüm.. elime alıp baktığımda ekranın çerçevesinin sol tarafında 2 tane çok hafif ezik olduğunu fark ettim..

     ===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===


    şarj aletide tuzu biberi ounca doğruca telefonun kutusunu evden alıp gittim yanlarına.. dedim bakın böyle böyle.. dün sabah telefonu aldılar benden merkeze göndereceklerini ve orada bakılacağını gerekirse de iade edeceklerini söylediler.. şimdi 15-20dk önce aradılar ve telefonun değişeceğini, yeni N95 8GB'ı beklediklerini gelince haber vereceklerini söylediler.. sanırım 2-3 saate kadar gelir..

    aman diyim sizde telefonun sağına soluna bakın.. ben ciddi anlamda tırstım çünkü.. o kadar para veriyoruz birde ayıplı mal satılıyor.. ama burada Teleses'in suçu yok.. çünkü hem ekranın ezilmesi hem de şarj aletinin kırılması için ne gibi bir şey olabilir diye düşünüyorum dünden beri ama hiçbir anlam veremedim.. hadi kargo esnasında kutu yere düştü şarj aletinin içinde bir şeyler kırıldı diye düşündüm ama kasanın durumuna hiç anlam veremedim.. o da sanırım fabrikasyon hatası olsa gerek...

    tabii olay çözüldüğü için artık kafa yormaya gerek yok ama dediğim gibi siz siz olun telefonu alırken her tarafına bakın!!!

    kolay gelsin

    (NAZAR MI DEĞDİ Kİ LEN?)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 12 Nisan 2008; 11:48:36 >




  • Cok güzeL bi telefon şahsen ben şua kuLLanıyorum iLk cıktıgında aLdım paranın hakkını weriyor ..
  • geçmiş olsun c.alkan
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

    geçmiş olsun c.alkan

    saolasın reis
  • nokia n95 8gb ' yaklaşık 15 gündür kullanıyorum.
    bazen telefon disk hatası diye bir hata veriyor , bu nedir acaba ?

    birde bu telefona hangi programları yüklememi tavsiye edersiniz ?
    Harita gps konumlaama vs yapmak için ne yapmam lazım , hangi programı indirmem lazım , bu haritalardan ücretsiz faydalanmanın yolu var mı ? bildiğim kadarı ile nokia harita hizmetini bir paket olarak satıyor galiba , ama ücretsiz bir şey nasıl temin ederiz.

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FBlegend

    nokia n95 8gb ' yaklaşık 15 gündür kullanıyorum.
    bazen telefon disk hatası diye bir hata veriyor , bu nedir acaba ?

    birde bu telefona hangi programları yüklememi tavsiye edersiniz ?
    Harita gps konumlaama vs yapmak için ne yapmam lazım , hangi programı indirmem lazım , bu haritalardan ücretsiz faydalanmanın yolu var mı ? bildiğim kadarı ile nokia harita hizmetini bir paket olarak satıyor galiba , ama ücretsiz bir şey nasıl temin ederiz.

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


    http://forum.donanimhaber.com/m_19054971/mpage_26/key_/tm.htm

    Garmin Mobile XT




  • arkadaşlar evden gps e bağlanmıyormu bu alet en üst katta oturuyorum ekranın sağ altındaki ışıklar gidip geliyor dakikalardır ama bişey olduğu yok açık alanmı lazım işin sırrı nedir niye bağlanmıyor?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pulpa

    arkadaşlar evden gps e bağlanmıyormu bu alet en üst katta oturuyorum ekranın sağ altındaki ışıklar gidip geliyor dakikalardır ama bişey olduğu yok açık alanmı lazım işin sırrı nedir niye bağlanmıyor?

    öncelikle GPS'i açıp uyduya bağlanmasını beklicen.. ondan sonra navigasyon programını açıcan

    artı kapalı mekanlarda çok zor.. yani sokağa çıksan çalışır..
  • c.alkan kardeş büyük geçmiş olsun. Allahtan telafisi mümkün olmuş.
    @ Reisim sana yük olduk farkındayım ama yollamış olduğum PM e yanıt yazarsan sevinicem. Abi kusura bakma vaktim yok dersen de inan anlayışla karşılarım

  • quote:

    Orjinalden alıntı: DERWİS

    c.alkan kardeş büyük geçmiş olsun. Allahtan telafisi mümkün olmuş.
    @ Reisim sana yük olduk farkındayım ama yollamış olduğum PM e yanıt yazarsan sevinicem. Abi kusura bakma vaktim yok dersen de inan anlayışla karşılarım



    eyw derviş..

    reis 1-2 gün sonra anca msj yazabiliyor o kdr çok mesaj atan var ki ona




  • babam salı günü singapura gidiyorda ordan aldırmak istiyorum ama orada genellikle made by nokia varmış ereyondan alsam made by nokia çıkarsa singapurdan 200 ytl daha aşşağı geliyor ama ereyonda made in finland ise ereyondan alacam...sizce napıyım?MADE BY NOKİA a finland gibi sağlam olurmu acaba???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

    babam salı günü singapura gidiyorda ordan aldırmak istiyorum ama orada genellikle made by nokia varmış ereyondan alsam made by nokia çıkarsa singapurdan 200 ytl daha aşşağı geliyor ama ereyonda made in finland ise ereyondan alacam...sizce napıyım?MADE BY NOKİA a finland gibi sağlam olurmu acaba???

    hocam ne gerek var 200-300 YTL için git adam akıllı garantili cihaz al.. bak benim başıma neler geldi.. 6-7 msj üstte yazdım.. dün teleofnu aldılar bugün değiştirecekler.. garantili olmayan grey cihazlarda malesef böyle bir durum söz konusu değil biliyorsun..
  • 200-300 değil...singapurda n95 8gb 900 ytl civarıymış burada 1500 den aşşağı değil...arada 600 ytl fark var...birde ben daha garntinin faydasını görmedim hatta zararını gördüm ...ekran kırılı kullanıcı hataso yok tuşları bozulur kullanıcı hatası derler...hemde 1 ay da anca servisten gelir birde haşatı çıkar telefonun...bunları herkez bilir...KVK ya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

    200-300 değil...singapurda n95 8gb 900 ytl civarıymış burada 1500 den aşşağı değil...arada 600 ytl fark var...birde ben daha garntinin faydasını görmedim hatta zararını gördüm ...ekran kırılı kullanıcı hataso yok tuşları bozulur kullanıcı hatası derler...hemde 1 ay da anca servisten gelir birde haşatı çıkar telefonun...bunları herkez bilir...KVK ya

    iyi de ekranın kırılması kullanıcı hatasıdır.. ben bir cep telefonunun durduk yerde kendi kendine ekranının kırıldığını görmedim.. tuşlarında bozulma şekli tartışılır..

    bundan önce 2-3 telefon önce kullanmış olduğum 6630'un da yazılımı yeniden yüklenmişti.. sadece 1 hafta bekledim.. artık Nokia servislerin yükünü hafifletmek için birazda Nokia Software Update programını yayınladı.. bunun dışında bir problemim olmadı.. üstelik okuduysan yazdığımı dün aldılar 3 gün kullanılmış telefonu bugün sıfır kutuyla değiştirecekler.. telefon bekliyorum şu anda onlardan..

    diyelim gitti baban aldı, yolda kargo esnasında bir şey oldu(inşallah olmaz da).. o zman napıcan?? kimseye hesap soramazsın.. ya da aldın açtın benim problemim gibi bir problemle karşılaştın.. belli olmaz yani bu işler..

    bence garantili almak iyi bir şey.. hem 2 sene boyunca kafan rahat ediyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 12 Nisan 2008; 14:47:55 >




  • arkadaşlar bu yeni version çıktımı şimdi?
    bide benim telefonum yurt dışı geçen versiyonu yüklerken yani v15i cihaz kapandı açılmadı falan genpa nın teknik servisinde yazılım yüklendi cihaza cihaz türkçe geldi ben şimdi yazılım yüklerken yine bu kod değiştirme olayını yapıcakmıyım yoksa serviste yazılım yüklendiği için onlar kodu değiştirmişlermidir?
  • 
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.