Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (1030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.726.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: c.alkan

telefonumu aldım.. yeni cihaz verdiler.. sanki bu cihaz daha iyi gibi geldi bana performans açısından.. şarj aletimde değişti haliyle.. artık hiçbir sorunum yok gönül rahatlığıyla kullanabilirim telefonumu..

ha bu arada Garantex adında bir sigorta yaptırttım.. 600€'luk bir sigorta paketi.. 90YTL verdim..

Islanma, çalınma, kırılma,yanma, düşürme gibi tüm kullanıcı hataları sonucu doğabilecek zararları bile karşılıyorlar..

bilgi içinwww.garantex.com.tr

kıyak iş telefon eskiyince at suya gitsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Séi-Chan

Yaw reis kardişim senin bu halin ne olcak..
    14bin küsür mesajın var hala burdasın
    ehue,, kardiş ben gidiom söleim dedim
    şu netim bağlandığında cok eglences senle, öle hissediom, bakalım....

bide konuyla alakalı bişi yazayım bare...

n95 cok büyük yaw, bide ağır.. hiç kullanışlı değil..

eyleniriz abi sen gelde hele başlık açarız adımıza

N95 kullan annarsın

• quote:

Aslında bende seninle aynı düşünceleri paylaşıyordum..Dum diyorum taki N95 8GB hediye gelinceye kadar :D
    Eski telefonum küçük ve ergonomikdi S.E. W850 hatta o bile şişman geliyordu düşün :D
    Sonra N95 8gb doğum günü hediyesi olarak elime ulaşınca ve programdı , gps , wifi ile youtube keyfi , telefonda tadabileceğin ey iyi müzik keyfi...hatta Converter ile istediğin bir filmi telefonuna göre çevirip atınca şahane yol sineması oluyor :D
    Akşamları eve geç gittiğim için tüm dizileri filmlerii kaçırıyorum..Ama sağolsun N95 sayesinde daha bi keyifli oluyo yolda izliyom :D :D

Yani eline alınca aleti büyük ama değermiş diyorsun hatta daha çok şey bekliyor ve beklediğinide sürekli sana veriyor...İllginç bi telefon aslında...Gerçi telefonda denmez canavar abisi canavar :D

• Kendimi uzaklaştırdım uzaklaş butonuyla. Fake ( Neresi fake se ) hesabımla yine birşeyler sorayım... Bu eski koda yeni version ne zaman çıkar?

Bir de dizi vs. diyorsunuz.Kurtlar vadisi vb. dizileri nerden temin ediyorsunuz. PM den lütfen...
  • Umarım hesabın düzelir usta

quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon95

arkadaşlar Cihazımızın Kodunu değiştirmeden yükleyeceğimiz Türkçe son Versiyonu çıkmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 12 Nisan 2008; 23:40:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

arkadaslar çinlilerden sertifikamı aldım siz de alın kurtulun symbiansigned sitesinden

kardeş çinlilerden derken nasıl oluyo yaw, bi anlatırmısın? forumda bahsi geçtimiki nasıl alabiliriz... ?
  • quote:

Umarım hesabın düzelir usta

quote:

arkadaşlar Cihazımızın Kodunu değiştirmeden yükleyeceğimiz Türkçe son Versiyonu çıkmıştır.

yapma ya... büyük karakter kullandım diyemi, küçülteyim hemen
  • quote:

quote:

arkadaslar çinlilerden sertifikamı aldım siz de alın kurtulun symbiansigned sitesinden

kardeş çinlilerden derken nasıl oluyo yaw, bi anlatırmısın? forumda bahsi geçtimiki nasıl alabiliriz... ?

umarın hesabın düzeliri nanometer için yazdım

Anlatım için konu açayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 12 Nisan 2008; 23:50:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

quote:

Aslında bende seninle aynı düşünceleri paylaşıyordum..Dum diyorum taki N95 8GB hediye gelinceye kadar :D
    Eski telefonum küçük ve ergonomikdi S.E. W850 hatta o bile şişman geliyordu düşün :D
    Sonra N95 8gb doğum günü hediyesi olarak elime ulaşınca ve programdı , gps , wifi ile youtube keyfi , telefonda tadabileceğin ey iyi müzik keyfi...hatta Converter ile istediğin bir filmi telefonuna göre çevirip atınca şahane yol sineması oluyor :D
    Akşamları eve geç gittiğim için tüm dizileri filmlerii kaçırıyorum..Ama sağolsun N95 sayesinde daha bi keyifli oluyo yolda izliyom :D :D

Yani eline alınca aleti büyük ama değermiş diyorsun hatta daha çok şey bekliyor ve beklediğinide sürekli sana veriyor...İllginç bi telefon aslında...Gerçi telefonda denmez canavar abisi canavar :D

lem o adam geyik için burda

di mi lem Séi-Chan?

• walla bilmemki, aç tabi, yada kısa birşeyse anlat istersen, değil gibi dimi?

eski kod için yeni versiyonu yüklicem şimdi, yedek alıyorum, reis bu yedek için HAFIZA KARTINDAKİ KULLANICI DOSYALARI vardı, seçtim onuda, %80 oldu şimdi. Bu yedeğe programlarda dahil mi?programların yedeğinidemi alıyor yain...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 12 Nisan 2008; 23:57:51 >
  • Ya problem benden. Forumu bırakayım çok meşgul oluyorum diye 1 hafta uzaklaştırdım kendimi butonla...

Ayrıca nedense v20 görünmüyor hala v15 i görüyor NSU...
  • arkadaşlar format atınca teldeki bütün program görüntü vs hepsi gidyormu birde n95 başlığında soft ve hard format gibi şeylerden bahsedilmiş bunlar tam olarak nedir ne zaman yapılmalıdır?
  • evet pulpa, herşeyi siler... ama iki çeşit var , biri ayarları sıfırlıyor, biri telefonu komple sıfırlıyor, yani herşeyi siliyor. kullanmadığım için bilmiyorum nasıl olduğunu.

Ne zaman yapmalıyım dersen , mesela ben şimdi pc suite ile yedek alıyorum, yeni versiyon için. versiyon attıktan sonra bazı programlar yüklü olduğu halde çalışmıyor, hatta çoğu çalışmıyor. Bende onu sordum biraz önce, acaba pc suite ile yedek alınca programları da alıyor mu... çünkü yedek alırken hafıza kartındaki kullanıcı dosyaları seçeneği de var... o programlarıda yedek alıyormu bilmiyorum. aldım şimdi.... reis ne diyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: foldarrad

Selam arkadaşlar, bu duvar kağıtlarını tam ekran yapamıyor muyuz? yani ekranın altında ve üstünde boşluklar var, heralde ayarı vardır ama ben bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

telefona her özelliği koymuşlar ama böyle ufak ayrıntıları düşünmemişler ya, tema yükleyince ana ekranı ne güzel kaplıyor, gelgelelim duvar kağıtlarında altta ve üstte boşlular kalıyor tam ekran olmuyor, o kadar uğraştım yok, haliyle güzelim duvar kağıtları yakışmıyor ekrana.
  • Arkadaşlar bu garip değil mi?
    İşletim sistemim Vista...
    Hatta şöyle bişey söyliyebilirim bundan önce iki tane ingilizce stup dosyası indiridim NSU in ardından birde türkçe halini indirdim onuda iki kere kurdum hala aynı? Hep aynı hatayı veriyor anlamadım
    ??? BAşına gelen var mı?
  • merhaba arkadaşlar benim N95 8gb ile ilgili bir sorunum vardı onu sormak istiyordum telefona yeni nesil ngage oyunları yuklemek icin gerekli olan programı nokianın sitesinden indirip pc suıt ile kurdum kurmadan once menüde sarı renkte olan ngage game yada oyunlar isimli (tam hatırlamıyorum ismini 2 sinden biriydi)obje bu dosyayı kurduktan sonra yokoldu ve uygulamalar klasorunun içine aynı isimde mor renkli oyunlar objesi geldi.(dosyayı yuklerken bir kısımda hata vermişti.)sonra yeni nesil oyunlardan birini o programla kurarken hata verdi yüklenmedi ve o mor oyunlar objesinde artık telefonun orjinal oyunlarıda yok.belki geri gelir diye uyg. Yoneticisinden o dosyaları sildim ama nafile.bu oyunları nasıl geri getirebilirim???formatla duzelirmi düzelirse nasıl format atabilirim???bunun telefona bir zararı olurmu???simdiden tsk.ler arkadaslar bi ilgilenebilirseniz cok sevinirim....
  • doğru foldarrad, olmuyor... hiç uğraşmasaydın. sana şunu öneririm, theme DIY diye bi program var, onunla çok güzel temanı yapabilirsin. o zaman seçtiğin resim full ekran oluyor. Hem çok basit bi arayüzü var, çok çok az yer kaplıyor, sadece senin resminin boyutuna bağlı. Birde eğer resimi 240x320 boyutunda ayarlarsan ekrana tam oturuyor. diğer boyutlarda sırıtıyor.
  • quote:

walla bilmemki, aç tabi, yada kısa birşeyse anlat istersen, değil gibi dimi?

eski kod için yeni versiyonu yüklicem şimdi, yedek alıyorum, reis bu yedek için HAFIZA KARTINDAKİ KULLANICI DOSYALARI vardı, seçtim onuda, %80 oldu şimdi. Bu yedeğe programlarda dahil mi?programların yedeğinidemi alıyor yain...

almaz programları

resim müzik falan olsa gerenk
  • quote:

Orjinalden alıntı: __OsKi__

merhaba arkadaşlar benim N95 8gb ile ilgili bir sorunum vardı onu sormak istiyordum telefona yeni nesil ngage oyunları yuklemek icin gerekli olan programı nokianın sitesinden indirip pc suıt ile kurdum kurmadan once menüde sarı renkte olan ngage game yada oyunlar isimli (tam hatırlamıyorum ismini 2 sinden biriydi)obje bu dosyayı kurduktan sonra yokoldu ve uygulamalar klasorunun içine aynı isimde mor renkli oyunlar objesi geldi.(dosyayı yuklerken bir kısımda hata vermişti.)sonra yeni nesil oyunlardan birini o programla kurarken hata verdi yüklenmedi ve o mor oyunlar objesinde artık telefonun orjinal oyunlarıda yok.belki geri gelir diye uyg. Yoneticisinden o dosyaları sildim ama nafile.bu oyunları nasıl geri getirebilirim???formatla duzelirmi düzelirse nasıl format atabilirim???bunun telefona bir zararı olurmu???simdiden tsk.ler arkadaslar bi ilgilenebilirseniz cok sevinirim....

oski, herhangi bi hata yok. Evet mor renkli games adında olur n-gage linki. uygulamalara gider, o da doğru. tabiki eski oyunları oynayamazsin. uygulama yöneticisinden sildiysen tamamdır. şimdi yapman gereken o oyunların .ngage uzantılı setuplarını bulman. bulduktan sonra telefonun yığın hafızasında N-GAGE adında bir klasör aç, ".ngage " uzantılı oyun dosyalarını bilgisayara bağlayarak telefonu, o klasöre kaydet. Sonra telefonunda mor renkli "games" i aç, , girince sana sorucaktır zaten, yüklenilsin mi diye, oradan yükliceksin, bu kadar..

• doğru reis, programları kaydetmedi, bu arada arkadaşlar, eski kod ile yeni versiyonu bulamadı bendede, anlamadım ya, çıktı diye duydum, bir sitede
  • 
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.