4shared dosyasını indirdim,o dosyayı daha önce almıştım.Benim sorunum http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm linkindeki zip dosyası,flashget ile ilk 5 MB'lık kısım sorunsuz indiriliyor,daha sonra yukleme duruyor.
core player ile tüm dosyalarımı açtım nerdeyse hatta divx filmi direk atıp tv ye bağladım süper oldu. ama ilk başta bulamadım dosyayı. gözat kısmından hafızada yerini bulman gerekiyor önce.
core player ile tüm dosyalarımı açtım nerdeyse hatta divx filmi direk atıp tv ye bağladım süper oldu. ama ilk başta bulamadım dosyayı. gözat kısmından hafızada yerini bulman gerekiyor önce.
arkadaslar bugun n95 8gb aldim.... ilk once 2 sorum olucak
- suan 10. versionu yuklu .nokianin sitesinde 11.li versionu var aranizda yukleyen oldumu....normal n95 teki gibimi?yani duz n95 i fw ettigim pc suite bide nsu ayni isi gorurmu ? - bide tr kodunu bilen varmi ..tr menu yok bende?
arkadaslar bugun n95 8gb aldim.... ilk once 2 sorum olucak
- suan 10. versionu yuklu .nokianin sitesinde 11.li versionu var aranizda yukleyen oldumu....normal n95 teki gibimi?yani duz n95 i fw ettigim pc suite bide nsu ayni isi gorurmu ? - bide tr kodunu bilen varmi ..tr menu yok bende?
kusura bakmayin aslinda arastirmam gerekiyor biraz ...hepimiz hazir bekliyoruz .... zamanim biraz kisitli oldugu icin bide uzun zamandan beri dh yi takip edemiyorum 8gb basliginin oldugunu bile bilmiyorum
ya arkadaşlar şimdi garminin en son versiyonunu kurmuş çalıştırmıştım. formda bakınca 90 mb lık bi haritadan bahsediliyor. ee bizdeki yaklaışık 24 mb lık dı sanırsam. bu 90 mb lık harita ?