Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (834. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sertifikanız varsa, Dyna File adlı programı imzalayıp yükleyin. Ardından program manager kısmından o dediğiniz uygulamaların file list'ine bakın. O dosyaları silmeyi deneyin. Şahsen benim başıma böyle bir olay gelse bunu denerdim...
  • _conscript_ senin anlatımın vardı 270. sayfanın en altında ama yapamadım sen nasıl yaptın?

Birtek C:\sys\bin klasörünün içindeki RPautostart.exe adındaki dosyayı bulamadım klasörün içinde böyle bir dosya olduğuna emin misin yada bu isimde değilde başka bir isimde olamaz mı daha sonra o dosyanın isminin ORPAutostart.exe olarak değiştirilmesi gerektiğini yazmışsın ben programı yükledim uygulamalar klasorunde gördüm ama açılmıyor sadece ikonu var orda[\b]
  • Arkadaslar temiz n82 ariyorum.nakit para yada elimdeki nokia e60+para seklinde.satmayi dusunen arkadaslar p.m atabilir.iyi aksamlar
  • Ben bi ara satıp büyük ekranlı bişey alsam diye düşündüm ama 350 gibi rakamları duyunca arabamda gps cihazı olarak kullanırım yine satmam dedim

Bu arada beni de N82 kullanıcılarına eklerseniz sevinirim. 10.07.2008'den beri N82mi zevkle kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 30 Kasım 2009; 22:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

_conscript_ senin anlatımın vardı 270. sayfanın en altında ama yapamadım sen nasıl yaptın?

Birtek C:\sys\bin klasörünün içindeki RPautostart.exe adındaki dosyayı bulamadım klasörün içinde böyle bir dosya olduğuna emin misin yada bu isimde değilde başka bir isimde olamaz mı daha sonra o dosyanın isminin ORPAutostart.exe olarak değiştirilmesi gerektiğini yazmışsın ben programı yükledim uygulamalar klasorunde gördüm ama açılmıyor sadece ikonu var orda[\b]

o RPautostart.exe sanırım rompatcher ın dosyası, rompatcher ı kurdunmu? Benim telefonda var c sys bin klasöründe 2 kere yapmıstım bu işlemi 2 sinde de sorunsuz oldu...
  • bu telefonu cok sevıorum yha ( 5610 dan sonra cok manyk gsl geldı )
  • Evet Rp kuruluydu ama galiba ben bi yerde yanlış yaptım
  • slmlar arkadaşlar,
    benim telefonun ekranının sağ tarafında yukarıdan aşağıya 1 pixel genişliğinde turkuaz renkte bir çizgi oluştu,
    ne oldu ekrana? servise götürsem çözebilirler mi sizce? ne kadr sürede alırım geri ki, böyle bir durumla karşılaşan var mı?
  • Arkadaşlar burada N82 kullanan ve bu işin ehli olan bir sürü insan var. Ama herkes N82' nin diğer tellere göre üstünlüğünden başka pek bişey yazmıyor. Bende N82 kullanıyorum ve bende bu telefonun diğer tellere göre artılarının çok olduğunun farkındayım. Ama daha öncede yazdım bu telefonda arama yaptığınızda karşı taraf cevap vermez yada meşkule atarsa telefon donuyor. Bu sorunda hemen hemen herkeste var ama kimse bu telefonun diğer telefonlara olan üstünlüklerini yazmaktan geri kalıpta bu ve benzer sorunlarını yazmıyor. Mesela Aralık 2008' den beri güncel yazılım çıkmıyor, bana göre buda bir sorun. Diğer tellere ait güncel yazılımlar çıkıyor ama N82' ye ait güncel bir yazılım yok... Bu foruma giren her kullanıcı N82 almış bir kullanıcı değil, almayı düşünenlerde giriyor. Lütfen telefonun artıları yanında eksikliklerinide yazalım ki aydınlatıcı bilgiler vermiş olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokohamae

Arkadaşlar burada N82 kullanan ve bu işin ehli olan bir sürü insan var. Ama herkes N82' nin diğer tellere göre üstünlüğünden başka pek bişey yazmıyor. Bende N82 kullanıyorum ve bende bu telefonun diğer tellere göre artılarının çok olduğunun farkındayım. Ama daha öncede yazdım bu telefonda arama yaptığınızda karşı taraf cevap vermez yada meşkule atarsa telefon donuyor. Bu sorunda hemen hemen herkeste var ama kimse bu telefonun diğer telefonlara olan üstünlüklerini yazmaktan geri kalıpta bu ve benzer sorunlarını yazmıyor. Mesela Aralık 2008' den beri güncel yazılım çıkmıyor, bana göre buda bir sorun. Diğer tellere ait güncel yazılımlar çıkıyor ama N82' ye ait güncel bir yazılım yok... Bu foruma giren her kullanıcı N82 almış bir kullanıcı değil, almayı düşünenlerde giriyor. Lütfen telefonun artıları yanında eksikliklerinide yazalım ki aydınlatıcı bilgiler vermiş olalım.

Bende böyle bir sorun yok, belki sürümün eskidir. Bu şekilde bir sorunla hiç karşılaşmadım. Sorunlar olarak benim yaşadıklarımı sıralayım:
    - Özellikle konuşmayı bitirince ana ekrana dönme birkaç sn. sürüyor ki, bence biraz uzun bir süredir.
    - Nadiren de olsa kendiliğinden tarihi değiştiriyor telefon. Benim başıma birkaç kez geldi.
    - Bir sorun da uzun süre video çekimi yapıldığı zaman kilitlenme oluyor (özellikle tel. ısınırsa) ve çektiğin siliniyor. Yine birkaç kez yaşadım.
    - Son olarak genel bir sorun, şarjı çok az gidiyor. Çok kullanırsan bir gün ancak gidiyor.

Ama telefonun özellikleri ve yaptıkları dikkate alındığında bu sorunlar kolayca gözardı edilir, bence. Zaten mükemmel telefon yoktur, şu veya bu şekilde iyi telefon vardır. N82 de iyi telefon sıralamasında çok rahat ilk on'a girecek bir alet.

Evet, yeni bir güncelleme çıkarsa iyi olur, ama tabi boş bir güncelleme olmayıp telefonun olumsuz yönlerini azaltacak ve diğer özelliklerini geliştirecek bir sürüm olmalı. Bir de Nokia bu telefona uyumlu, ama daha uzun süre dayanacak bir pil üretirse harika olur.

• Yeni garmin haritası çıktı mı?
  • Windows Live Messenger v1.5.1229 kurdum ama sadece ikonu var ve program açılmıyor yani çalışmıyor bu sorunu yaşayan başka kişiler de var mı?
  • bende de aynı version kurulu, çalışıyor ama kapat dediğinde bağlantıyı kesmiyor, zaten boşver onu, fring çok daha başarılı,

quote:

Windows Live Messenger v1.5.1229 kurdum ama sadece ikonu var ve program açılmıyor yani çalışmıyor bu sorunu yaşayan başka kişiler de var mı?
  • quote:

Windows Live Messenger v1.5.1229 kurdum ama sadece ikonu var ve program açılmıyor yani çalışmıyor bu sorunu yaşayan başka kişiler de var mı?

FP1 versiyonunu kuracaksın. Internet Service Support (ISS) Package'ı da yükleyeceksin ilk baş.
  • Herkese merhaba
    ben N82'imle çekilmiş birkaç makro fotoğraf eklemek istiyorum
  • merhaba beyler 1.5 yılı aşkın bir n82 kullanıcısı olarak bu zaman dilimi içerisinde düzeltemedigim tek sorunu sizlere sormak istiyorum. gelen mesajlar olsun giden mesajlar olsun herhangi birini toplu halde sildiğim de telefon afallıyor inanılmaz yavaşlıyor işlem yapamaz hale geliyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor bunu düzeltmek için ne yapabilirim ?
  • forumdan bir arkadastan n82 alarak araniza katilmis bulunuyorum...)yanliz telefonla ilgili bazi sorunlarim var.satan arkadas versyon 31. 0.16 yukselme islemi yapmis ancak bu yukseltme islemi sonucunda tel. sadece nokia marka hafiza kartlarini goruyor.bir diger sorun opera 4.2 olsun bolt olsun gibi programlari indirmeye calistigimda baglanti kesildi diyor.yine baska ilginc bir olay telefonu pc ye veri aktarim modunda bagladigimda telefonu n95 8gb. olarak goruyor.pc suit modunda zaten baglanmıyor.telefon dogrulanamadi gibi biseyler diyor.arkadaslar lutfen yardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
    quote:

FP1 versiyonunu kuracaksın. Internet Service Support (ISS) Package'ı da yükleyeceksin ilk baş.

Hocam cihaza format atmayı düşünüyorum zaten fp1 dosyası vardı bende kontrol ettim ve kurulum dosyasını kurmadan öncede internet dosyasını yükledim ama sonuç maalesef aynı
  • Bende de 31.0.16 yüklü ve imzamdaki hafıa kartını kullanyorum aldığımdan beri. Telefon yurt dışından gelme ise bazı işlemler görmüş olabilir.
  • valla en iyisini yapıp proyla falan uğraşmıyom taş gibi cihaz.bide ekrana kaçan tozları temizleyebilsem
  • 
Sayfa: önceki 832833834835836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.