Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (832. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonuma maillerime bakmak için kurabileceğim bir program varmı yada mesajlar bölümündeki posta kutusunu nasıl ayarlıyacağım nereye neyi girmem lazım birtürlü bulamadım mail adresin x@mynet.com diyelim buna göre bana posta kutusu ayarlarını söylermisiniz defalarca denedim yapamıyorum
  • Format işe yaradı, teşekkürler....

quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Rehbere girmek istediğimde
    "Rehber: Güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor"
    diye bir uyarı verdi ilk defa.
    Nedenini bilen var mı acaba arkadaşlar?

fakrika ayarlarına geri dönmen işe yarayabilir.olmadı format :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar telefonuma maillerime bakmak için kurabileceğim bir program varmı yada mesajlar bölümündeki posta kutusunu nasıl ayarlıyacağım nereye neyi girmem lazım birtürlü bulamadım mail adresin x@mynet.com diyelim buna göre bana posta kutusu ayarlarını söylermisiniz defalarca denedim yapamıyorum

eger hotmail- gmail- yahoo kullanmakta isen

http://email.nokia.com/account/home.action

buraya kaydol daha sonra cep telefonuna bir link gelecek o link yardımı ile kur telefonuna..

kurdugun programa gir. email şifreni gir..

artık maillerin blackberry gibi otomatik olarak gelecek sana.

• arkadaşlar resim ve müzikleri görmeme sorunundan hafıza kartını biçimlendirerek kurtuldum.
  • Windows Live Messenger v1.5.1229 kullanıyorum yani orjinal messenger
    Oturum açıyorum ama kapattıktan sonra hala bağlantı aktif kalıyor ve kapanmıyor bu yüzden restart atmak zorunda kalıyorum bu sorun programı kurduğumdan beri var hatta kaldırıp tekrar kurdum ama sonuç değişmiyor

Şimdi ise başka bir sorun daha çıktı oturum açılır açılmaz bağlantı kopuyor ve tekrar deneyin diyor ikinci kez denediğimde oturum açılıyor hem wifi hem gprs ile denedim sonuç maalesef aynı

Çin yapımı v5.501.1003 de ise hiç bir problem yok

Orjinal messengerda bu tür sorunlar yaşayanlar var mı?
  • İlk sürümlerinde de olan 1 hata o. Hatsız moda alıp tekrar şebekeye geçmeyi denedin mi?
  • Hocam msn açtım şebeke ile ve açılır açılmaz bağlantı koptu ikinci denememde bağlandı
    Neyse ben oturumu kapattım ve telefonu hatsıza alıp biraz bekledim ama şebeke moduna geçtiğimde tekrar şebekeye bağlandı mecburen restart attım
  • arkadaşlar forumda bulamadım bende n82 kullanıcısı olduğum için buraya sizlere danışayım dedim. Telefon ekranındaki kılcal çizikler var, elbet oluşabiliyor kullanım sırasında ama mide bulandırıyor. Bu çizikleri nasıl giderebiliriz, bilgisi olan varmı? Ben bir aralar sabun köpüğü tatbik edilerek giderildiğini duymuştum ama tam olarak bilgim yok... Başka bir yöntem varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

coded yok işte cihazda aac ile codecleyip açmayı dene

Bu işlemi nasıl yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

Windows Live Messenger v1.5.1229 kullanıyorum yani orjinal messenger
    Oturum açıyorum ama kapattıktan sonra hala bağlantı aktif kalıyor ve kapanmıyor bu yüzden restart atmak zorunda kalıyorum bu sorun programı kurduğumdan beri var hatta kaldırıp tekrar kurdum ama sonuç değişmiyor

Şimdi ise başka bir sorun daha çıktı oturum açılır açılmaz bağlantı kopuyor ve tekrar deneyin diyor ikinci kez denediğimde oturum açılıyor hem wifi hem gprs ile denedim sonuç maalesef aynı

Çin yapımı v5.501.1003 de ise hiç bir problem yok

Orjinal messengerda bu tür sorunlar yaşayanlar var mı?

bu sorun msn ye bağlanırken gelen epostayada bağlanıyor olmasından kaynaklanıyor sanırım.orjinalinde e-postayla ilgili eklerde var çünkü.eğer bağlantı kesilmiyorsa telefonu açıp kapatmak zorunda değilsin bağlantı yöneticisinden bağlantıyı kes demen yeterli

• Hocam cevabınız için tsk bağlantı kesiliyor şimdi ama oda 3 kere üst üste yapınca oluyor :D çünkü bağlantı kesilse bile kendisi otomatik bağlanıyor üçüncü kesişimde bağlanmadı artık :D
    Ama bağlantı kopması sorunundaki cevabınızı tam anlayamadım biraz daha geniş olarak anlatır mısınız
  • PC Suite Artık Windows 7 Destekli: PC Suite v7.1.40.1

İndirmek için:

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_7_1_40_1_tur_web.exe

Bu sürüm sadece Windows 7'ye özel değildir. XP ve Vista kullananlar için de geçerlidir..
  • Arkadaşlar, benim telefon zaman zaman garip şekilde tarihi değiştiriyor. Genelde 2 gün ileri atıyor, nedenini anlayamadım. Aslın da çok sık olmuyor, bir yıl içinde 3-4 kez olmuştur. Yüklediğim bir programdan mı veya virüs olabilir mi? Bilen varsa lütfen söylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arustamov71

Arkadaşlar, benim telefon zaman zaman garip şekilde tarihi değiştiriyor. Genelde 2 gün ileri atıyor, nedenini anlayamadım. Aslın da çok sık olmuyor, bir yıl içinde 3-4 kez olmuştur. Yüklediğim bir programdan mı veya virüs olabilir mi? Bilen varsa lütfen söylesin.

bir kaç defa bendede oldu ancak şuanda normal.
  • N82 SİNİ SATAN İRTİBATA GECSİN
  • Ya benim çok enterasan bir sorunum var...

Creative ep-630 aldım büyük umutlarla. Sesi de harika lafım yok. Ancak TTPod ile müzik dinlerken bi anda telefon kitleniyor. Ses çalmıyor. Kurtaramıyorum da. Mecburen bataryayı çıkartıp takıyorum...

Var mı böyle birşey ile karşılaşan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Ya benim çok enterasan bir sorunum var...

Creative ep-630 aldım büyük umutlarla. Sesi de harika lafım yok. Ancak TTPod ile müzik dinlerken bi anda telefon kitleniyor. Ses çalmıyor. Kurtaramıyorum da. Mecburen bataryayı çıkartıp takıyorum...

Var mı böyle birşey ile karşılaşan?

aynısı bende de oldu ep-630 kullanıyorum müzik dinlerken kitleniyor neden oldgunu bilmiyorum.
  • Maalesef o fiyata orjinal pil olmaz.. çalıntı orjnal pili bile o fiyata vermezler.. sahte olma ihtimalü yüksek.. halledebildinmi?

quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

adam hala orjinal diye idda ediyor deli olacam resimlerde açık olarak aradaki kalite farkı görünüyor ürünü geri almazsa sanırım ikinci el bölümüne sorunlu alışverişlere bir yenisi eklenecek
  • telefonun kendi müzikçalarını açınca yine aynı sorun var mı
    Bu arada kulakligı ne kadara aldınız bende almayı düşünüyorum
  • Kızılay'daki Dost kitap evi'nden 60 liraya aldım. Çok memnunum. Normal müzikçalarda dinliyorum biraz, sorun olmuyor. Ama onun geçişleri vs. yavaş olduğu için sevmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 830831832833834
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.