Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (833. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cıbırcan

N82 SİNİ SATAN İRTİBATA GECSİN

dostum :D 1 hafda once sattım 240 tl ye telefoncuya sende 280 den fazlaya alma derım arkadaşıma sordurdum aynı telefncu telefonuma 350 ıstıuor elden bulmaya bk
  • quote:

MR.Ş@HIS

dostum :D 1 hafda once sattım 240 tl ye telefoncuya sende 280 den fazlaya alma derım arkadaşıma sordurdum aynı telefncu telefonuma 350 ıstıuor elden bulmaya bk

Çok ucuza satmışsın kardeş piyasayı düşürüyosun yani insan şöyle 330-350 ye satar hiç olmazsa...
  • baya ucuza vermişsiniz.

halihazırda 1000 liralık cihazların bile hala N82'nin yaptığını yapamadığını göz önüne bulundurulduğunda daha da ucuza vermişsiniz.
  • yahu ben şunu anlamıyorum N95 8GB tı adamlar 500 tl den alıyolar 800 tl ve yukarısına satıyorlar N82 ile N95 8GB arasında ne fark var niye bu kadar uçuk bi fiyat farkı var

bütün yazılımsal özellikleri aynı
  • quote:

şugar_klavyeci

yahu ben şunu anlamıyorum N95 8GB tı adamlar 500 tl den alıyolar 800 tl ve yukarısına satıyorlar N82 ile N95 8GB arasında ne fark var niye bu kadar uçuk bi fiyat farkı var

bütün yazılımsal özellikleri aynı

Çoğu telefoncu teknik detayları bilmediğinden olsa gerek. Malum N95 te tip olarak daha bi caf caflı olduğu için daha iyi sanıyolar heralde.
  • zaten telefondan hiç çakmayan adamların bu işle uğraşmasına sinir oluyorum fiyatı düşmesinin en büyük nedeni bu

n82 nin özellik olarak çok altında olupta n82 den daha pahalı olan telefonları gördükçe şaşırıyorum hakiaten

kvk da n82 fiyat bakımından n97 ve n95 8gb tın ardından üçüncü sırada yerini almış şuan itibariyle n96 dan daha pahalı

n82 nin hakettği fiyatıda sanırım bir tek kvk veriyor
  • n82 her zaman içimde bi ukte olcak ama n86 alıyorum kısmet olursa yarın
  • Satıcılardan ziyade kullanıcılar da bilmiyorki bazı cihazları. N82'yi bilen çok az adam var. Daha önce hiç görmedim diyen var.
    "Sende N95 vardı, niye sattın da bunu aldın ki?" sorusunu 8934 kez cevaplamışımdır.
  • Yaw ben bozuk Samsung u600ü 50 liraya satmıştım :)

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

quote:

Orijinalden alıntı: cıbırcan

N82 SİNİ SATAN İRTİBATA GECSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: EmpireZede

arkadaşlar forumda bulamadım bende n82 kullanıcısı olduğum için buraya sizlere danışayım dedim. Telefon ekranındaki kılcal çizikler var, elbet oluşabiliyor kullanım sırasında ama mide bulandırıyor. Bu çizikleri nasıl giderebiliriz, bilgisi olan varmı? Ben bir aralar sabun köpüğü tatbik edilerek giderildiğini duymuştum ama tam olarak bilgim yok... Başka bir yöntem varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler şimdiden
  • Haklısın N82 telefoncular arasında bile bilinmiyor tam olarak ben birisinde N95 görünce o kişinin çok bilgili bir kişi olduğunu zannetmiyorum çünkü N95 i sırf adı ve karizması var diye alıp kullanan o kadar çok kişi var ki adamda N95 var ama wifi yi bilmiyor ya gps ten bihaber zaten bizzat şahit oldum buna :D

sadece kamerasını biliyor 5mp dedi video çözünürlüğü kaç piksel diye sordum bilmiyorum dedi işletim sistemini sordum abi bu son sistem dedi yarıldım :D

Ama N82 kullanan birini görünce o kişinin bilinçli kullanıcı olduğunu hemen anlıyorum

Reis bu sitede anket açabilir misin acaba?Nokia bölümünde telefonlar için kendine ait sitende gördüm hangi marka telefonu kullanıyorsunuz diye bir anket yapmışsın aynısını burdada açabilir misin hem Nokialar arasındada iyi bir veri olur hangi modelin en çok tercih edilen model olduğunu öğrenmiş oluruz
    [\b]

• Yetkim yok anket açmaya.
  • n82 ana ekranı yan yatırmak için gerekli dosyalar:

http:/rapid *** share.com/files/312550554/rotate_n82.rar.html

aradaki yıldızları silin
  • okur yazar oranı çok düşük olduğundan n95 birinci olur:), neyin reklamı yapılıyorsa insanlar ona gidiyor bizde,
    n82 sonuncu bile olabilir,

quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

hangi modelin en çok tercih edilen model olduğunu öğrenmiş oluruz
  • Telefona birkaç tane jar uzantılı oyun attım, atmaz olaydım. Artık jar uzantılı program ya da oyun yükleyemiyorum. (yükleme tam bitecekken "yüklenemiyor" diyor).. Bunları silmeye kalktım; silinmiyorlar da. c ye basıyorum yok, seçenek>kaldır diyorum yine tık yok. Uygulama yöneticisine baktım orda da gözükmüyorlar. Soft reset attım düzelmedi. 1 ay önce yedek almıştım onu geri yükledim. Yine düzelmedi. [oyunları hafıza kartına yüklemiştim.Ve hafıza kartını çıkardıktan sonra yaptığım bir denemede yüklenmeyen bir oyun yüklendi.(deneme için telefonun kendi hafızasına yüklediğim bu oyun da şimdi silinmiyor. Kafayı yiyeceğim şimdi.)]

Bu tür telefona yapışan uygulamaları nasıl silebilirim, yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_truck -- 27 Kasım 2009; 16:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yetkim yok anket açmaya.

peki yetkili olan biri açsa olmaz mı?bence çok iyi ve yararlı bi anket olur diye düşünüyorum

ha bu arada n82 nin ilk sayfasında düzenlemeler yapılmış galiba revolver'in incelemsi alınmış çok da iyi olmuş ama n82 kullanıcılarını okudum benim isimim yazmıyor orda ismimin yazılmasını rica ediyorum bende N82 kullanıyorum kardeşim

_conscript_ dostum çok tşk ederim uzun zamandan beri bekliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Kasım 2009; 16:48:07 >

• hard_truck ;

Telefonunuz hackli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

hard_truck ;

Telefonunuz hackli mi?

Hayır, değil. (V31) Ayrıca şunu da ekleyeyim; .sis uzantılı uygulamalarda sorun yok sadece .jar lar yüklenmiyor.
  • Müzik Çalar a girince "Genel: Sistem Hatası" şeklinde hata veriyor...Çalışmıyor...

Çözümü ya da fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yetkim yok anket açmaya.

peki yetkili olan biri açsa olmaz mı?bence çok iyi ve yararlı bi anket olur diye düşünüyorum

ha bu arada n82 nin ilk sayfasında düzenlemeler yapılmış galiba revolver'in incelemsi alınmış çok da iyi olmuş ama n82 kullanıcılarını okudum benim isimim yazmıyor orda ismimin yazılmasını rica ediyorum bende N82 kullanıyorum kardeşim

_conscript_ dostum çok tşk ederim uzun zamandan beri bekliyordum

Rica ederim

• 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.