Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugun kurabildim ancak, benim ilettiğim çok güzel bir taskman di ya,ama paralı işte:)

bu arada bende ngage kurulu, ona oyun atmak için hack li mi olması lazım telin?
    şu an sadece asphalt var trial version,

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

enginmxp: jbak taskman var ücretsiz onu dene
  • bir de gecebekçisine sorum olacaktı,

bir ara formda okumuştum, bir uygulama kurduktan sonra 1-2 mb onun logları oluşuyor, onları siliyorum demiştiniz. o logları nerede bulabilirim acaba?
    aslında sormak istediğim bu symbian bakımını nasıl yapıyorsunuz? nereleri temizlemek gerekir, sistemde duran gereksiz dosyalar nelerdir?
    tşkler.
  • ===> DUYURU: OPDA.Net.CN Adresinden Sertifika Alımı Hakkında <===

(Sağolsunlar) 1 çok kişinin uyarısı üzerine OPDA.Net.CN adresinden sertifika alım anlatımını güncelledim. Kayıt bölümünü yenilemişler. Bende anlatımı tekrar güncelledim. Sadece kayıt kısmı değişmiş. Gerisi aynı.

Yeni Sisteme Göre OPDA.Net.CN Adresinden Sertifika Alma Anlatımı:
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/eng-yeni-sisteme-gore-opda-net-cn-adresinden-sertifika-alma-anlatimi-by-reis-i-eagles-t625.html

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Dostum Rom Patcher ve HelloOX i kaldırıp tekrar kurdum farkeden bişey olmadı. Yanlız HelloOX i çalıştırdığımda BİNPDA+OPDA certs install gibi bir uyarı verdi eksik bişeymi var acaba?

Bu durumda size öncelikle yedek alıp format atmayı önermek zorundayım ama merak ettiğim birşey var, "open4all yaması çalışmaz oldu" derken kasıt tam olarak nedir?

quote:

Orijinalden alıntı: Hemre_

Yokmu bir çözümü dostlar ???

Bildiğim veya duyduğum bir çözümü yok (zira manyetik disk değil, EEPROM ve dosya sistemi bilinen bir sistem değil, telefonun yorumlayıcısı tarafından FAT gibi algılatılan bir sistem; o yüzden veriyi kurtarma şansınız çok düşük.

quote:

Orijinalden alıntı: enginmxp

bir de gecebekçisine sorum olacaktı,

bir ara formda okumuştum, bir uygulama kurduktan sonra 1-2 mb onun logları oluşuyor, onları siliyorum demiştiniz. o logları nerede bulabilirim acaba?
    aslında sormak istediğim bu symbian bakımını nasıl yapıyorsunuz? nereleri temizlemek gerekir, sistemde duran gereksiz dosyalar nelerdir?
    tşkler.

Aslında uzun zamandır Symbian dosya sistemini anlatan bir yazı yazmayı planlıyordum, sorunuzu bahane edip neyin nerede durduğunu ve ne işe yaradığı anlatan bir yazı hazırlayayım bu haftasonu hazır boşken. Soru için teşekkür ederim...

• quote:

GeceBekcisi

quote:

tolyo

Dostum Rom Patcher ve HelloOX i kaldırıp tekrar kurdum farkeden bişey olmadı. Yanlız HelloOX i çalıştırdığımda BİNPDA+OPDA certs install gibi bir uyarı verdi eksik bişeymi var acaba?

Bu durumda size öncelikle yedek alıp format atmayı önermek zorundayım ama merak ettiğim birşey var, "open4all yaması çalışmaz oldu" derken kasıt tam olarak nedir?

Daha önceden yani yama çalışırken modo ya girdiğimde normalde görünmeyen disklerde görünüyordu şimdi sayısı düştü C-D-E-Y-Z görünüyor daha önce daha fazlaydı bunlar. Gerçi bunların haricinde görünenlerde bişey yoktu galiba içleri boştu heralde ama yinede patchte hata oluştu bende bir sorayım dedim.
    Şu an sistem dosyaları zaten gönüyor open4all yaması çalışmadığı halde. Bu symbianı ilk defa kullandığım için bende bilmiyorum tam olarak neyse şu an için bir sorun yok sorun çıkarsa o zaman bakarız.
    İlgin için teşekkürler kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Özellik kıyaslaması:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2177&idPhone1=2070
    Fotoğraf Kıyaslaması:http://www.mobileburn.com/story.jsp?Id=3991

Karar sizin

n82 yemiş lg yi

benim sistem dosylarına izin açmam için hangi programı yüklemem gerekiyodu

birde sorum olacaktı bildiğimiz üzre nserisi nokiannın en prestijli serisi ve modellerin tamamı sybian işletim sistemine sahip(N70 ve N97 arası modeller) bundan sonra nokia nserisi modellerde başka bir işletim sistemine geçer mi? bu sorudan tablet serisini kastetmiyorum klasik olan nserisi modelleri kastediyorum

GeceBekcisi özelden artık görüşemicek miyiz:?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 6 Eylül 2009; 12:47:22 >

• arkadaslar benim telde indirme bolumunden yukledıgım msn programı bazen calısıyor bazende hıc calısmıyor tekrar yuklemek durumunda kalıyorum.ayrıca internet radyodada prb var.internet radyo updat yuklımmı dıyor yukle deyıncede oylece kalıyor prg acılamadı dıyor.yazılımı tekrar yukledım sorun aynen dewam edıyor.hafıza kartını degıstırdım yıne aynı.telden sogudum walla napmak lazım bılen arkadaslar yardımcı olurlarsa cok makbule gecer.tesekkurler.
  • Ya beyler ben xplore programı ile herşeyi göremiyorum N82'de. Eskiden N70'te kullanırdım herşeyi görürdüm. Mail dosyası olsun, midlets dosyası olsun aklınıza ne gelirse. Ama ne hikmetse N82'de hangi program olursa olsun ( yani sadece xplore değil diğerleri de dahil.) göremiyorum bahsettiğim dosyaları. Neden olsa ki?
    (gizli dosyaları göster, rom , ram göster ne aklınıza gelirse açık durumda)
  • ayarlardan gizli ve sistem dosyalarını göster.

helloOX yükle open4all yaması aktif olsun.
  • Kamerakalitesi önemli değil ama ses kalitesi ve ses seviyesi çok iyi olan bir telefon(gerek kulaklıkta gerek hoparlörde) ve fiyatı en fazla 700 lira olan dayanıklı,bildiğiniz bir telefon varmı?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    n82 düşünüyordum ses yüksekliği çok kötü dendi.
    Yardımcı olcaklara şimdi den teşekkürler iyi günler:)
    Ses kalitesi en azından SE C510 dan iyi olsun:)
  • Arkadaşlar aşağı yukarı 2 ay önce Hepsiburada' dan N82 telefon aldım ancak 3 haftadır farkettiğim bir sorun oluştu. Önceside olabilir dikkat etmemiştim. Arama yaptığımda eğer karşı tarafın cebi çalarken no ya basarsam telefon hemen bekleme moduna dönüyor. Ancak arama yaparken eğer karşısı meşgule atarsa telefon 30 sn donuyor ekranda hala karşı taraf aranıyormuş gibi gözüküyor. No' ya basmama rağmen düzelmiyor.Yeni yazılım yükledim gene aynı. Farklı hat taktım gene aynı, sizdede varmı böyle bir sorun bir bakarmısınız?
  • yokohamae bende de aynı sorun var benim de son versiyon yüklü. ama neden oldu, çözümü nedir hiç bir fikrim yok. uzun süre çalıp karşı taraf açmayınca da oluyor o sorun.
  • Evet arkadaşlar benim sorunum bir arkadaşta daha var. Lütfen herkes denesin bu sorunun kendi telefonundada var olup olmadığını, varsa bu telefonun genel sorunu sayılır ve nokiada bunun için ya yeni bir güncelleme sunar yada telefonu toplatırır.Ama bendede bu sorun vardı fakat şunu yaptımda çözüldü diyen varsada çözümü sunsun, çünkü cidden sinir bozucu birşey.Özellikle GeceBekçisi ve Reis-i Eagles' ten N82 konusunda profesyonel oldukları için bu sorunun çözümünde bana yardımcı olmalarını isterim.
  • sebebini tam olarak anlayamamıştım ama bende de oldu o donma olayı,
    ve hakkaten çok sinir bozucu, acilen kapatıp başka bir numaradan arayacaksınız örneğin, kitlenip kalıyorsunuz:(
    sanırım her arama yapışta biryerlere bir kayıt atıyor,dediğiniz gibi meşgule düşerse telefon kaydedeyim derken birşeyler takılıyor, işlem kaydı vb. bir program varsa onların kayıt özelliğini kapatıp denemek lazım,

quote:

Orijinalden alıntı: jollyjoker!

yokohamae bende de aynı sorun var benim de son versiyon yüklü. ama neden oldu, çözümü nedir hiç bir fikrim yok. uzun süre çalıp karşı taraf açmayınca da oluyor o sorun.
  • çok sık değil ama arada oluyor bende telefonu aldığım zamanki sürüm yüklü v10 sanırım var şuan.
  • Siyahını hiçbir yerde bulamıyorum. Önerisi olan var mı?
  • Gümüş rengi olanını al..
  • siyaha hala resmi olark yok. unutuldu gitti zaten.
  • arkadaşlar tlf versiyonu v11 tlf v20 güncellemek istiyorum, bunun için phoniex kullanıyormuş bu programı forumda aradım bulamadım. nerden indirilir nasıl kullanılır. ayrıca ben tlf hacklesem mi. bu öneririm misiniz.

birde garmin programını nerden indirebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 803804805806807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.