arkadaşlar n86 mı alsam n82 mi alsam. hangisini tavsiye edersiniz. hangisinin fotoğraf ve vdeo kalitesi daha iyi.
Yardım edermısınız.Telefonumu 10 gun once 0 aldım.Daha 1 saat onceye kadar hafıza kartında delı gıbı hızlı gezınıyordu sonra bı ovi.com mu dur nedır ordan 4 5 program ındırdım.Sonra yenıden baslatırken kıtlendı kaldı.Sonra hard format attım hafıza kartındakı ovıden gelenlerı sıldım telefon kurtuldu calıstı ama bu sefer de hangı hafıza kartını takarsam takayım cok yavas ıslem yapıyor takılıyo fotografları 2 yada 3 resım cektıgımde bıle ıcı bombosken kartın 5 6 sanıyede acıyor sızce ne yapmalıyım servıse mı goturuyum?
Darty.com dan alabılırsın
quote:
Orijinalden alıntı: kickergls
bu telefonu 0 satan nere var bilen varmı.
İnternet için soruyorum.
Kayseride satan dükkanlarda söylenirse daha çok sevinirim :)
arkadaşlar n86 mı alsam n82 mi alsam. hangisini tavsiye edersiniz. hangisinin fotoğraf ve vdeo kalitesi daha iyi. bir daha yazdım ama kusura bakmayın. sağolun.
arkadaşlar phoenic böyle bir hata veriyor yardımcı olursanız memnun olurum
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84012282 (-2080300414)
Flash: Critical error while erasing APE data. Flashing operation aborted.
objektif olamamakla birlikte n82 diyorum, bende ilk başta n86 ya bakıyordum, karşılaştırdığımda n82 daha ucuz ve daha fazla özellikli gelmişti, n86 nın sadece tipini sevmiştim, sonuçta ben n82 aldım, 3G,GPS ve wi-fi özelliğini kullanıyorum sadece, şarj süresi dışında çok memnunum,,,
quote:
Orijinalden alıntı: ali282
arkadaşlar n86 mı alsam n82 mi alsam. hangisini tavsiye edersiniz. hangisinin fotoğraf ve vdeo kalitesi daha iyi. bir daha yazdım ama kusura bakmayın. sağolun.
quote:
Orijinalden alıntı: youngstar06
Yardım edermısınız.Telefonumu 10 gun once 0 aldım.Daha 1 saat onceye kadar hafıza kartında delı gıbı hızlı gezınıyordu sonra bı ovi.com mu dur nedır ordan 4 5 program ındırdım.Sonra yenıden baslatırken kıtlendı kaldı.Sonra hard format attım hafıza kartındakı ovıden gelenlerı sıldım telefon kurtuldu calıstı ama bu sefer de hangı hafıza kartını takarsam takayım cok yavas ıslem yapıyor takılıyo fotografları 2 yada 3 resım cektıgımde bıle ıcı bombosken kartın 5 6 sanıyede acıyor sızce ne yapmalıyım servıse mı goturuyum?
Hafıza kartındaki önemli verileri yedekledikten sonra cihaza hafıza kartını takıp hafıza kartına cihazın kendisinden format atmayı deneyin ve sonucu bize de iletin.
quote:
N86'nın fotoğraf ve video kalitesi N82'den gece çekimleri hariç daha iyidir ancak fiyat/performans açısından N82 çok daha üstündür.
quote:
Orijinalden alıntı: assault79
merhaba arkadaslar bende yeni aldım teknosa dan aldım 699tl bluetooth kulaklık hediye verdiler nokia nın bh-102
telefona tvc den cevirdiğim videolardan atıyorum açmıyor neden ???
bana birde yararlı programlar verırmısınız oyun felan
Arkadaşlar N82 nin Kamerasının Karanlık bir yerde kullandığınızda Ekrana Dikkatlice Baktığınzda Sapıtmış Pixeller le karşılaşıyormusunuz. Ben Genpatech ten 2 Adet N82 Aldım 2sindede aynı sorun vardı, sadece Kamerayı açtığımda ekranı siyah yaptığımda karanlıkta kullanarak yada kamerayı parmağımla kapattığımda bozuk pixeller mevcuttu geri verdim seri üretiminde sorun olduğunu düşünüyorum, sizlerdeki n82 lerdede böyle ufak pixel sorunları varmı acaba herkesin yorumunu bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: :SworD:
Arkadaşlar N82 nin Kamerasının Karanlık bir yerde kullandığınızda Ekrana Dikkatlice Baktığınzda Sapıtmış Pixeller le karşılaşıyormusunuz. Ben Genpatech ten 2 Adet N82 Aldım 2sindede aynı sorun vardı, sadece Kamerayı açtığımda ekranı siyah yaptığımda karanlıkta kullanarak yada kamerayı parmağımla kapattığımda bozuk pixeller mevcuttu geri verdim seri üretiminde sorun olduğunu düşünüyorum, sizlerdeki n82 lerdede böyle ufak pixel sorunları varmı acaba herkesin yorumunu bekliyorum
Benim telefonumda öyle birşey yok.
Arkadaşlar en hızlı okuma/yazma hızına sahip 8 gb micro sd kart hangisi? bana link verebilirmisiniz.
tesekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: :SworD:
evet var bendede internetten indirdiğim örnek videolarda da vardı gündüz farketmek imkansıza yakın gece de pek kolay değil farketmek yani herkes farkedemez pek sorun yaratmıyor hatta hiç yaratmıyor desek yeridir.yakınlasınca o noktalar büyüyebilio ve her telefonda farklı yerlerde olabilio ama dediğim gibi çok zor farkediliyor.sadece n82 de değil n95 başlığındada (birzamnlar okumusdum) bu durum bahsedilmişdi.
quote:
Orijinalden alıntı: lincoln075
merhaba arkadaslar bende yeni aldım teknosa dan aldım 699tl bluetooth kulaklık hediye verdiler nokia nın bh-102
uygun codec ve uzantıda çevirmiş olmayabilirsin.
arkadaşlar şu anda fiyatı en uygun N82 nerede olduğunu bilen varsa internet veya şehir olarak da ankara da oturuyorum teşekkürler darty de baktım 600 lira idi daha uygunu varmı acaba
çok almak istediğim bir telefon modeli, özellikleri çok güzel, ancak beni kendisinden uzaklaştıran tek yanı SAR değeri. standartlarda olsa da, şahsımca 1,00 ın üzeri sar değerli tellerden uzak durulması gerekli.
quote:
lincoln075
Telefonun hayırlı olsun kardeş. N82 de sorunsuz bir şekilde video izlemek için (TV de tam ekran olarak) video uzantısını mp4 yap diğer bit değerlerini filan orjinal halinde tut. Çevirdiğin videoda sorun yoksa N82 de sorun çıkarmaz zaten. Sana Total video converter i tavsiye ederim buyur burdan indirebilirsin serial i ve Türkçe yaması içinde.
nokia pc suite ile atarsan o telefonun anlayacağı formata çeviriyor,
panzehirtr ;
N82'nin SAR değeri 1,40'tır. Ancak bildiğiniz gibi SAR değerleri telefonların radyasyon yayabilecek her türlü özelliği açık olarak hesaplanıyor. Yani bu değer sadece mesajlaşırken yada konuşurkenki SAR değeri değil. Aynı anda hem görüşme hem mesaj hem wifi hem gprs hem gps hem wifi... O yüzden 1,40 gibi bir değer çok zararsız bir hal alıyor. Umarım anlatabildim.
quote:
Orijinalden alıntı: GeceBekcisi
quote:
Orijinalden alıntı: youngstar06
Hafıza kartındaki önemli verileri yedekledikten sonra cihaza hafıza kartını takıp hafıza kartına cihazın kendisinden format atmayı deneyin ve sonucu bize de iletin.
quote:
N86'nın fotoğraf ve video kalitesi N82'den gece çekimleri hariç daha iyidir ancak fiyat/performans açısından N82 çok daha üstündür.
quote:
Orijinalden alıntı: assault79
Denedım olmadı bugun servıse verdım bakalım ne yapacaklar
genpatech kampanyası vardı..
quote:
Orijinalden alıntı: femrebbbb
arkadaşlar şu anda fiyatı en uygun N82 nerede olduğunu bilen varsa internet veya şehir olarak da ankara da oturuyorum teşekkürler darty de baktım 600 lira idi daha uygunu varmı acaba