Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

sadece ilkini yapsam olur mu soft formatı bu format verileri silmez di mi

Sorunun tam olarak neden kaynaklandığını bilmeden "sadece ilkini yaparsanız olur" diyemem. Soft format teorik olarak rehber, mesajlar vb kişisel verileri silmez ama buna güvenip yedek almadan bu işlemi yapmayın. Siz iki türlü de yedeğinizi alın ve sorununuz çözülene dek adımları tekrarlayın. Tüm adımları tekrarladığınız halde sorununuz çözülmezse tekrar gelin.
  • saol arkadaşım gerek kalmadı aç kapa yaptım geçti
  • arkadaşlar n82 ile görüşme yaparken hoparlörü açıp konuşmaya başladığım zaman karşı taraf sesin çok yankılı geldiğini yani kendi sesini tekrar duyduğunu söylüyor. sizde de böyle bir sorun varmı acaba? bunun çözümü nasıldır?
  • @raskolnikov77 sorunlu bir cihaz mı diye sormuştum bir kaç tane problem okuyunca ama daha fazla sayfa okuyunca öyle olmadığını anladım.Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.

@shamanmuratcan teşekkürler haklısın galibe N82 daha cazip geliyor.

@--Destroyer-- cevabın için teşekkürler söylediklerinde çok haklısın galiba biraz fazla titiz davranıyorum :)Artık alınca da rahatsız ederim sizleri :)
  • Ugur851 ;

Ben de senin gibiydim almadan önce. x) yaklaşık 3 ay boyunca araştırdım. 600 TL'ye alınabilecek en iyi telefondu. N79 kafamı çok karıştırıyordu ancak onu da çok inceledim, bazı kronik sorunlar tespit ettim. Alacağım telefonu da aldığım zaman 2 sene gibi uzun bir süre kullanacağım için kronik veya normal bir sorunu olmaması benim için çok önemliydi.

Bu arada telefonu aldıktan sonra da bekleriz. x)

Reis-i Eagles ;

Verdiğin temalar güzele benziyor denemedim gerçi ama, önerebileceğin siyah bir tema var mı? Yada krem, beyaz karışımı bir tema?
  • n82'ye sensör oyunları yüklenebiliyormu yüklenirse hangileri yükleniyor?
  • Marble Maze vardı sensör oyunu. Sertifika sorunu falan da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 25 Ağustos 2009; 14:36:15 >
  • arkadaşlar ben nokia mapsın yeni sürümünü yüklemeye çalışırken bir hata oluştu ne oldu bilmiyorum şu an nokia mapsı açamıyorum. çalıştırdığımda nokia.com/maps tan yeni sürümü yükleyin diyor. nokia maps updaterden yeni sürümünü yüklemeye çalışıyorum hata veriyor yüklemiyor. nasıl çözebilirim bu olayı?
  • Nokia Maps ile uğraşmayın bence. Ondan kat kat daha iyisi ve bedavası olan garmin varken.

http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html

Şu linkteki denilenleri yapıp kurulumunu yapsanız tamamdır.
  • Uzun zamandır aradığım şeydi sizlerle de paylaşmak istedim... Cep için görüntülü ve ok takipli Kur'an Hatim Seti (avi formatında) indirmek için; http://www.hasenat.net/grppchatim.htm Hayırlı Ramazanlar...
  • Merhaba arkadaşlar
    Günde 200 SMS 3 saat konuşma yapsak bunun yanında 1 saat müzik dinliyip 1 saatte WLAN üzerinden nete girsek şarj kaç gün gider?
  • garmin zaten yüklüde telin orjinal programıda en azından bulunsun diyorum.
  • sorun aynı matematik sorusu gibi olmuş:) sanırım bu işlemleri bitiremeden şarzın biter :)

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Merhaba arkadaşlar
    Günde 200 SMS 3 saat konuşma yapsak bunun yanında 1 saat müzik dinliyip 1 saatte WLAN üzerinden nete girsek şarj kaç gün gider?
  • öncelikle merhabalar n82 nin hafıza kartı kapağı olan varmı elinde veya benim için temin edebilecek bi yardımsever
  • Evolution ;

Dediğin bu şekle çok yakın olarak kullanıyorum telefonumu, bir de ek olarak resim çekiyorum canım sıkıldıkça. 2 gün gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Evolution ;

Dediğin bu şekle çok yakın olarak kullanıyorum telefonumu, bir de ek olarak resim çekiyorum canım sıkıldıkça. 2 gün gidiyor.

3 saat konuşma diyo sadece 3 er saat konuşsan ancak 2 gün gider ! yani o kadar gidiyorsa ultra süper bi başarı n82 için ki hiç zannetmiyorum
  • 3 saat konuşmayı görmedim ben. Hastayım dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın. Düzelteyim, hiç konuşmadan dediklerinizin aynısını yaparak 2 gün idare edebiliyorum.
  • bu telefonu 0 satan nere var bilen varmı.

İnternet için soruyorum.

Kayseride satan dükkanlarda söylenirse daha çok sevinirim :)
  • :) gün mü?

3 saat konuşup 200 sms attığında veya atamadan biter zaten,

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Merhaba arkadaşlar
  • genpatech sitesinde ürün var görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 795796797798799
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.