v11 hackli iken v31 geçmiştim daha sonra formatlayınca hackin gittiğini tekrar hacklemek gerektğini ama imei ile mümkün olduğunu söylemişti bende imei vermedim tabiki neyse coreplayer v1.3.2 buldum telefona yükledim çalışıyor şuan kuzenim n73 kullanıyor programı ona yüklemeye çalıştığımda serfitika hatası verdi o zaman bu coreplayerin serfitikasız bir program olduğunumu gösteriyor acaba yada şöyle sorayım ben yüklediğime göre benim telfon hackli mi sayılıyor yani v31 formatlansa bile hack gitmiyor anlamına mı geliyor bu?
installserver.exe dosyan varsa anlayamazsın sertifikalı olup olmadığını (eğer dosyada signed yazmıyorsa - ki ilaçlıysa signed değildir. resmi siteden indirilmişse signed'tır.)
installserver.exe dosyan varsa anlayamazsın sertifikalı olup olmadığını (eğer dosyada signed yazmıyorsa - ki ilaçlıysa signed değildir. resmi siteden indirilmişse signed'tır.)
c:/sys/ klasörü var sadece sys kalsörünün içinde bişey yok installserver.exe dosyası yok ama programı yükledi hiçbişe anlamadım neden n73 yüklemedi o zaman
arkadaşlar bu telefonu 0 almak mantıklımı güncelliğini yitirmiş bir model ama.0 ınıda 600 liraya buldum garantili
600lira verilirmi bu ürüne.
Tr piyasasına ne zaman geldi bu ürün haberiniz varmı
kickergls;
Ben 600 TL'ye aldım. 1 ay önce. Çok memnunum. Alıp da N82'mden hiç memnun değilim diyen de görmedim. Babam telefonu almama karşıyken aldıktan sonra o da ver bakim bir bakayım dedi düşün artık. xD
c:/sys/ klasörü var sadece sys kalsörünün içinde bişey yok installserver.exe dosyası yok ama programı yükledi hiçbişe anlamadım neden n73 yüklemedi o zaman
sistem dosyalarına erişimin açık ve gizli&sistem dosyalarını da gösterme açık olması lazım
1. si yoksa da zaten hack'in yok demektir ama aktif ettiğinden emin olman da gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: okanb3
kickergls;
Ben 600 TL'ye aldım. 1 ay önce. Çok memnunum. Alıp da N82'mden hiç memnun değilim diyen de görmedim. Babam telefonu almama karşıyken aldıktan sonra o da ver bakim bir bakayım dedi düşün artık. xD
sağol peki kolaylıkla siyahını bulabilirmiyim
Türkiye'de siyah yok diye biliyorum. Ama aldıktan sonra iyi bir araştırmayla siyah kasasını bulup taktırabilirsiniz. GeceBekçisi adlı kullanıcının yaptığı gibi.
quote:
GeceBekçisi
S: N82'ye siyah kapak takılabiliniyor mu? Oluyorsa ne kadara mal oluyor? C: Bu konuda bir kaç ay önce bir araştırma yapmış vehttp://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29942224 adresinde bulgularımı paylaşmıştım, okumanızı öneririm.
arkadaşlar n 82 telime 8 gb toshiba class 4 hafıza kartı aldım ama core playerda film izlerken takılmalar oluyor hafıza kartında 3 gb boş yer var teli formatladım değişmedi 8 gb kullanan arkadaşlarda bu tip sorunlar varmı bu durumu düzeltmek için ne yapmalıyım2 gb lik kartımda hiç böyle sorunlar yoktu 8gb olunca böylemi oluyor sizdede aynımı?
Hafıza kartını telefonda biçimlendirmeyi deneyebilirsiniz isterseniz. Ayrıca kullandığınız Core Player eski sürüm de olabilir. O yüzden güncellemenizi tavsiye ederim.
Arkadaşlar Transcend 8 gb sdhc nasıldır kullanan varmı? 10 liralık bi fark var sandisk le arasında eğer tavsiye ederseniz alcam da
Merhaba herkese, geçen hafta telefonumum servisden geldi (sorunu yazmıştım, jack girişi içe gözmüştü, saolsun servis hem yaklaşık iki haftada halletti(!) ayrıca kasayı, ön tuş paneli ve ekran hariç kapağı hariç, değiştirmişler, belki de jack girişiyle entegre olduğu için [ben de şaşırdım:D])
Bugün sabah da ablama 5800 aldık, fakat sorun şu ki, N82'imde görüntülü görüşme yaparken (3.5G seviyesi yaklaşık yarıdan fazlaydı, yani az çekme durumu yokdu) benim gönderilen görüntüm 5800'da zaman zaman bulanık gözüküyodu (yani ben n82 den, 5800'a arama yaptım görüntülü)... Bununla ilgili deneyimi olanlardan ricam, bunun nedeni; acaba ön kamera ve ya çekilen görüntünün iyi iletilemesi mi; yoksa altyapısı henüz yeterli olmayan turkcell mi? (yani n82'im de mi sorun var, yoksa turkcell'de mi; çünkü 5800 dan gelen görüntü benim ekranımda nispeten daha netdi(kısmi bozulmalara rağmen))
(*) Görüntü webcam lerde yaşanan karelenme, bozulma sorununu andırıyordu (**) Ön kameramla video da çektim bu tip karelenme, bozulma olmadı.
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: pulpa
arkadaşlar n 82 telime 8 gb toshiba class 4 hafıza kartı aldım ama core playerda film izlerken takılmalar oluyor hafıza kartında 3 gb boş yer var teli formatladım değişmedi 8 gb kullanan arkadaşlarda bu tip sorunlar varmı bu durumu düzeltmek için ne yapmalıyım2 gb lik kartımda hiç böyle sorunlar yoktu 8gb olunca böylemi oluyor sizdede aynımı?
Muhtemelen kartın hızından kaynaklanıyor. Ben class 6 Aidata 4 GB kart almıştım on da bile takılma oldu. Daha sonra 8 GB Class 2 Sandisk kart aldım çatır çatır çalışıyor. Bence Sandisten şaşmayın. Sorunsuz
arkadaşlar n82ime open4 all dosyasını atamıyorum n82 meşgul deyip bekliyor ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Daha görüntülü konuşma yapmak kısmet olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: SilverBullet
Merhaba herkese, geçen hafta telefonumum servisden geldi (sorunu yazmıştım, jack girişi içe gözmüştü, saolsun servis hem yaklaşık iki haftada halletti(!) ayrıca kasayı, ön tuş paneli ve ekran hariç kapağı hariç, değiştirmişler, belki de jack girişiyle entegre olduğu için [ben de şaşırdım:D])
Bugün sabah da ablama 5800 aldık, fakat sorun şu ki, N82'imde görüntülü görüşme yaparken (3.5G seviyesi yaklaşık yarıdan fazlaydı, yani az çekme durumu yokdu) benim gönderilen görüntüm 5800'da zaman zaman bulanık gözüküyodu (yani ben n82 den, 5800'a arama yaptım görüntülü)... Bununla ilgili deneyimi olanlardan ricam, bunun nedeni; acaba ön kamera ve ya çekilen görüntünün iyi iletilemesi mi; yoksa altyapısı henüz yeterli olmayan turkcell mi? (yani n82'im de mi sorun var, yoksa turkcell'de mi; çünkü 5800 dan gelen görüntü benim ekranımda nispeten daha netdi(kısmi bozulmalara rağmen))
(*) Görüntü webcam lerde yaşanan karelenme, bozulma sorununu andırıyordu (**) Ön kameramla video da çektim bu tip karelenme, bozulma olmadı.
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: cepkurdu
arkadaşlar n82ime open4 all dosyasını atamıyorum n82 meşgul deyip bekliyor ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
helloOX olayını yap otomatik yükler rompatcher'ı da open4all'u da
yaptım resi abi sağol bu ekran döndürme olayında
Klasörden çıkanWSini path.rmp dosyasını rompatcher'ın patches klasörüne kopyalayın ve rompatcher dan patchı yükleyin. diyo o bölümü bulamadım
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.garmin ücretsiz değilmiydi??? ben her girişimde 2 kontörüm gidiyor.nedeni ne olabilir bunun??? ...
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.garmin ücretsiz değilmiydi??? ben her girişimde 2 kontörüm gidiyor.nedeni ne olabilir bunun??? ...
Seçenekler-ayarlar-genel-konumla dan sadece tümleşik gps işaretli kalsın.Ayrıca bağlantı ayarlarından turkcell ınterneti kısalt ınt. yap.
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.garmin ücretsiz değilmiydi??? ben her girişimde 2 kontörüm gidiyor.nedeni ne olabilir bunun???
"Garmin Online" a erişim otomatik olarak açıksa kapatın ve ayrıca:
S: GPS'e her eriştiğimde cihaz internete giriyor ve kontörlerim gidiyor, bunu nasıl engelleriz? C: Cihazınız GPS'e bağlanma süresini kısaltmak için A-GPS metodları kullandığı sırada bu olur. Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Konumlama > Konumlama Yöntemleri yolu ile erişebileceğiniz menüde yalnızca Tümleşik GPS seçili olursa kontörünüz gitmez. Konu ile ilgili detaylı bilgiyihttp://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=28596756adresinde okuyabilirsiniz.