Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (791. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediklerinizi yaptım işe yaradı.çok teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar n 82 de video çekerken seçili hafıza, hafıza kartı iken çekim esnasında 2-3 saniyede bir donma oluyor. Çektiğim videoyu izlerken de aynı sorunla karşılaşıyorum. Fakat telefon hafızası seçili iken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Hafıza kartım da kötü değil (toshiba micro sd hc 4gb class 4) Bunun bir çözümü var mı?
    teşekkürler
  • SilverBullet ;

Ben abimle e63 telefonuyla 3G görüşmesi yaptım. Benim görüntüm gayet netti. Yalnız ben AVEA kullanıyorum. Ha bir de görüntülü konuşma yaparken seçeneklerden bir yerden tam hatırlamıyorum şu anda videonun net yada bulanık olmasını ayarlıyabiliyorsunuz. Sorununuz bundan da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepkurdu

yaptım resi abi sağol bu ekran döndürme olayında

Klasörden çıkanWSini path.rmp dosyasını rompatcher'ın patches klasörüne kopyalayın ve rompatcher dan patchı yükleyin. diyo o bölümü bulamadım

bahsi geçen yamayı patches klasörünün içine at. sonra rompatcher'dan aktifleştir diyor.
  • arkadaşlar daha yeni n82mi güncelledim v31e ama şöyle bi durum oldu. ilk başta dosyaları indiriyor program 123 mb yazdı sanırım başladı indirmeye 10 mb oldu hata verdi yaklaşık 15dk dedi bekledim 15dkyı geçti telefonun ekranı gitti bende sinir oldum bağlantıyı kopardım açılmadı doğal olarak sonra taktım program devam uyarısı verdi devam dedim telin ekranında test mode yazdı kalan süre 15dk dedi ama 5 6 dk içerisinde yükledi açtı teli.baktım güncellenmiş.eksik güncellenmiş olabilirmi.zaten öncedende bu güncelleme konusunda sabıkalı.tekrar güncellememe gerek varmı.
    birde v31de yenilikler ne.onlara bakmak isterim eskiye göre.birde yeni modellerde ekranda ovi diye bişey var o n82de de çıkmıyor mu aceba.
    teşekkürler saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasaprap -- 19 Ağustos 2009; 15:19:42 >
  • Ana sayfada çevrimiçi paylaşım yazması lazım.. v20den sonra geldi galiba o..
  • @okanb3

Teşekkür ederim ayarlar için yüksek netlik seviyesinde ayarladım, ön kameramda(ve ya anlık olarak çektiği görüntümü ilettiği zamanda) bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sanırım 3G çekme(me) kalitesinden kaynaklanıyor. Yoksa başka türlü, olsa böyle bir sıkıntı olmaz sanıyorum, hem kendi ekranımdaki görüntümde netim, fakat karşıdaki telefonda (5800) net değildim ki, arada da düzeltmeler-bozulmalar şeklinde olması bu çekim problemi yüzünden sanırım.
  • Arkadaşlar bir numaranın bana sms atmasını ve aramasını engelleyebilceğim program varmı? blacklistte smsleri blocklamıyo. o numaranın sms atmasını ve arama yapmasını engellemem lazım cok rahatsız ediyor..
    bi fikri olan varsa yardım etsin plsss
  • sms'i engelleyemezsin de aramayı sürekli meşgul gösterebilirsin.

arama engelleme demek daha çalmadan zank diye meşgule bırakmak demek

bunu sms'de yapamazsın sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Arkadaşlar bir numaranın bana sms atmasını ve aramasını engelleyebilceğim program varmı? blacklistte smsleri blocklamıyo. o numaranın sms atmasını ve arama yapmasını engellemem lazım cok rahatsız ediyor..
    bi fikri olan varsa yardım etsin plsss

- SymbianOn Private Call And Sms Guard
    - BlackBaller Call & SMS filter
    - WebGate Advanced Blocker

hızlı önerilerim..
  • bunlar iletim raporu alan 1inde "iletilmedi" yazmaya yarıyor mu? valla bilmediğimden soruyom

iletildi yazıyosa manası yok çünkü
  • Onu yapmanın tek yolu şebeke üzerinden çağrı engellemek, Reis-i Eagles.

_conscript_ ya operatörünü arayıp onlardan yardım talep edeceksin, ya da bu programlardan işine yarayanı kurup gelen mesajları hiç görmemekle (geldikleri gibi silineceklerdir) yetineceksin.
  • ilk mesajda bahsettiğim üzere yapılamıyor yani

zaten arama meşgule bırakmadan yapılabilseydi bunun da 1 çözümü olurdu
  • arkadaşlar arkadaşın teli v31.0.016 signed programlar bile yüklenmiyor telefona tam olarak ne yapmalıyım.çocuğa hallederim dedim rezil olmayalım.
  • Merhaba arkadaşlar, telefonu açtığımda bir dosya yüklenmeye çalışıyor ancak yükleme başarısız, dosya yöneticisine bakınaz diye uyarı çıkıyor. Ancak dosya yöneticisine baktığımda yüklenmemiş dosya yok. Xplore'dan e:\system\install'da 277 Kb bir reg dosyası var. Sorun ondan mı kaynaklanıyor acaba?
  • GeceBekcisi ve Reis ilginiz icin tesekkür ederim. Verdiğin programları deniyeceğim simdi. Aslında mesaj iletilemedi dese 10 numara olurdu da neyse
    Olmadı trckcell i arıyacam artık care yok..
  • Selam arkadaşlar..Ya bu telefonu almak bir türlü nasip olmadı hep direkten dönüyorum.
    şarj süresinden korkuyorum neden bu kadar az gidiyor (1-2 gün) ? N95 , N79 ve N81
    kullandığım günleri hatırlıyorum 4 günü buluyordu ama n82 de daha küçük ekran olmasına
    rağmen neden şarj süresi kısa ?

letsgomobile sitesinin N82 incelemesine bakıyorumda bu cihaza editör puanı %73 olarak
    değerlendirmiş.

Bayağıdır konuya bakamıyorum n82 de kronik olan sorunlar bulunuyormu ? varsa bunlar
    nedir.Birde telefonu alırsam 8gb hafıza kartı almayı düşünyorum ama sandiskin class 6
    kartlarından göremedim

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=1100011&Productid=bd53106

Bu verdiğim adresteki fiyat makül görünüyor ama ürünün resmi sitesine baktığımda class6
    modelini göremiyorum nerde yanlışlık var anlamadım.

• ÇöÇan ;

Şarj süresinin kısa olmasının tek sebebi pil'in mAh değerinin düşük olması. Benimki 3 gün gidiyor, arada msne giriyorum wireless üzerinden ve geceleri de müzik dinliyorum yarım saat civarı. Bu telefonu alırken uzun süre araştırdım. 2 yıl gibi bir süre kullanacağım için kronik sorunu olmaması benim için en büyük artısıydı. N82 ile 8 gb kart kullananlar var yalnız hangi kartı ve class kaç olduğu konusunda bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

arkadaşlar arkadaşın teli v31.0.016 signed programlar bile yüklenmiyor telefona tam olarak ne yapmalıyım.çocuğa hallederim dedim rezil olmayalım.

Hangi signed programları denediniz? Nasıl bir hata veriyor yüklenmezken?

quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

Merhaba arkadaşlar, telefonu açtığımda bir dosya yüklenmeye çalışıyor ancak yükleme başarısız, dosya yöneticisine bakınaz diye uyarı çıkıyor. Ancak dosya yöneticisine baktığımda yüklenmemiş dosya yok. Xplore'dan e:\system\install'da 277 Kb bir reg dosyası var. Sorun ondan mı kaynaklanıyor acaba?

C:\Private\10202dce ve E:\Private\10202dce klasörlerinin içini boşaltın

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

GeceBekcisi ve Reis ilginiz icin tesekkür ederim. Verdiğin programları deniyeceğim simdi. Aslında mesaj iletilemedi dese 10 numara olurdu da neyse
    Olmadı trckcell i arıyacam artık care yok..

Turkcell'in yardımcı olacağını zannetmiyorum ama denemeye değer.

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

Selam arkadaşlar..Ya bu telefonu almak bir türlü nasip olmadı hep direkten dönüyorum.
    şarj süresinden korkuyorum neden bu kadar az gidiyor (1-2 gün) ? N95 , N79 ve N81
    kullandığım günleri hatırlıyorum 4 günü buluyordu ama n82 de daha küçük ekran olmasına
    rağmen neden şarj süresi kısa ?

letsgomobile sitesinin N82 incelemesine bakıyorumda bu cihaza editör puanı %73 olarak
    değerlendirmiş.

Bayağıdır konuya bakamıyorum n82 de kronik olan sorunlar bulunuyormu ? varsa bunlar
    nedir.Birde telefonu alırsam 8gb hafıza kartı almayı düşünyorum ama sandiskin class 6
    kartlarından göremedim

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=1100011&Productid=bd53106

Bu verdiğim adresteki fiyat makül görünüyor ama ürünün resmi sitesine baktığımda class6
    modelini göremiyorum nerde yanlışlık var anlamadım.

- Düz N95 ile 4 günü buluyorsan bununla haydi haydi bulursun çünkü aynı telefonlar.
    - Şarjın az gitmesinin iki sebebi var, biri diğerlerinden farklı olan işlemci diğeri de Xenon flash.
    - N82'de benim bildiğim bir kronik sorun yok kısa şarj ömrü hariç.
    - MicroSD kart alacaksanız önce mutlakahttp://forum.donanimhaber.com/m_29174737/tm.htm adresindeki başlığı inceleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

Merhaba arkadaşlar, telefonu açtığımda bir dosya yüklenmeye çalışıyor ancak yükleme başarısız, dosya yöneticisine bakınaz diye uyarı çıkıyor. Ancak dosya yöneticisine baktığımda yüklenmemiş dosya yok. Xplore'dan e:\system\install'da 277 Kb bir reg dosyası var. Sorun ondan mı kaynaklanıyor acaba?

C:\Private\10202dce ve E:\Private\10202dce klasörlerinin içini boşaltın

Tamam hocam hallettim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 19 Ağustos 2009; 23:59:10 >
  • 
Sayfa: önceki 789790791792793
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.