Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (788. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okanb3

N82 için siyah kapak almayı düşünüyorum. Orjinallerinin fiyatı ne kadardır? Birde orjinal olup olmadığını net olarak anlamanın bir yolu var mıdır?

quote:

@http://forum.donanimhaber.com/m_32564352/tm.htm

S: N82'ye siyah kapak takılabiliniyor mu? Oluyorsa ne kadara mal oluyor?
    C: Bu konuda bir kaç ay önce bir araştırma yapmış vehttp://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29942224 adresinde bulgularımı paylaşmıştım, okumanızı öneririm.

Orjinalliği anlamanın tek yolu üretim kalitesini kontrol etmek.

• arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim, fotoğraf çektiğimde görüntüler hafıza kartına kayıt oluyor fakat görüntü ve videolar sekmesi içinde göremiyorum, bunu düzeltmek için ne yapmalıyım?
  • outlet ürünü:

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MeWdqVCtSRE13NFhNd0lqTjI0bk0yWXpNUA==

499 nakit

outlet dediği donanımsal/yazılımsal hatası olmayan kutusu hasarlı vs olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer_06

arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim, fotoğraf çektiğimde görüntüler hafıza kartına kayıt oluyor fakat görüntü ve videolar sekmesi içinde göremiyorum, bunu düzeltmek için ne yapmalıyım?

Lütfen sorunlarınızı yazarken biraz daha fazla bilgi verin, örneğin yazılım sürümünüzü yazın hiç olmazsa.

1. Process'leri görüntüleyebildiğiniz bir program kurun (ActiveFile, mesela) ve aşağıdaki işlemlerin çalışıp çalışmadığını lütfen bildirin:

mpxharvesterserver.exe
    mpxcollectionserver.exe
    mpxplaybackserver.exe

2. Buradaki gibi "Gallery Mod" tabir edilen, galerinin resim video müzik ve ses dosyalarını nerede arayacağına dair değişiklikler yapan yamayı yüklediniz mi?

Dikkat: "Yükleyin" demeye çalışmıyorum, yanlış anlaşılmasın, yükleyip yüklemediğinizi soruyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 17 Ağustos 2009; 18:33:39 >

• Daha kulaklık alacağım. O kadar para da kasaya verirsem olmaz. x) Bayram gelse keşke...xD
  • o yamayı yaparsanız mesaj & zil sesi listesinde mp3ler gözükmez ama.

zil sesini halledersiniz müzik çalardan zil sesi olarak ata deyip ama mesaj sesi ı-ıh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Cihazınızda yazılımsal veya donanımsal bir sorun var gibi gözüküyor. Verilerinizi yedekleyip format atmayı ve sonrasında tekrar denemeyi düşünür müsünüz? Böylece en azından sorununun yazılımsal olup olmadığını anlarız. Bir de yazılım sürümünüz nedir?

Yazılım sürümü v31. Aslında bayağı birşey yüklemiştim telefona ama deneyeceğim format atmayı.

Format sonrası (* + 3 + yes + açma kapama tuşu) yine aynı şey devam ediyor. Yani kulaklık jackini sonuna kadar takınca televizyon zımbırtısı çıkıyor (müzik kulaklığı varsayılan iken).

• quote:

Format sonrası (* + 3 + yes + açma kapama tuşu) yine aynı şey devam ediyor. Yani kulaklık jackini sonuna kadar takınca televizyon zımbırtısı çıkıyor (müzik kulaklığı varsayılan iken).

Aynı sorun yeniden yazılım güncellemesi yaptığınız halde de devam ederse size tavsiyem cihazınızı bir teknik servise götürmeniz olacaktır.
  • quote:

quote:

Aynı sorun yeniden yazılım güncellemesi yaptığınız halde de devam ederse size tavsiyem cihazınızı bir teknik servise götürmeniz olacaktır.

Aslında aklımı karıştıran bir nokta var. Ben format attıktan sonra telefon son sürümde yani v31 de idi. Normalde aldığım zaman v10 idi. Acaba formatı atamadım mı? Nokialara acayip yabancı olduğum için çok basit noktaları kaçırıyor olabilirim, mazur görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 17 Ağustos 2009; 18:38:24 >

• Bu cihazlarda format sonrası yazılım sürümü aynı kalır, merak etmeyin. Hatta üst sürüme geçtiğinizde ne yaparsanız yapın (FBUS metodları hariç) alt sürüme geri dönemezsiniz.

Benim yeniden yazılım güncellemesi yapın dememin amacı aynı sürümü yeniden yükleterek mevcut halinde yazılımsal bir sorun varsa bunun önüne geçmekti.
  • quote:

Bu cihazlarda format sonrası yazılım sürümü aynı kalır, merak etmeyin. Hatta üst sürüme geçtiğinizde ne yaparsanız yapın (FBUS metodları hariç) alt sürüme geri dönemezsiniz.

Benim yeniden yazılım güncellemesi yapın dememin amacı aynı sürümü yeniden yükleterek mevcut halinde yazılımsal bir sorun varsa bunun önüne geçmekti.

Tamamdır. Şimdi yazılımı tekrar yüklüyorum.

Ekleme: Evet sorun aynen devam ediyor. Boş bir zamanımda Genpa'nın yolunu tutacağım sanırım. Hiç de haz etmem böyle şeylerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 17 Ağustos 2009; 18:54:14 >

• ürün hiç kullanılmamıştır dimi?
    nakit 478 tl.
    fiyatı uygun mudur?
    güvenilir midir?
    lütfen yardımcı olur musunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

outlet ürünü:

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MeWdqVCtSRE13NFhNd0lqTjI0bk0yWXpNUA==

499 nakit

outlet dediği donanımsal/yazılımsal hatası olmayan kutusu hasarlı vs olan

• quote:

quote:

Bu cihazlarda format sonrası yazılım sürümü aynı kalır, merak etmeyin. Hatta üst sürüme geçtiğinizde ne yaparsanız yapın (FBUS metodları hariç) alt sürüme geri dönemezsiniz.

Tamamdır. Şimdi yazılımı tekrar yüklüyorum.

Ekleme: Evet sorun aynen devam ediyor. Boş bir zamanımda Genpa'nın yolunu tutacağım sanırım. Hiç de haz etmem böyle şeylerden

Bir ekleme yapayım:

N82'nin orjinal kulaklığı ile philips'in bir kulaklığını (jackinde iki çizgi olan) denedim onlarda bir sorun yok. Acaba bu sadece EP630i'ye özgü birşey olabilir mi? Yani orjinal kulaklığın jacki ile ep630i'nin jackleri %100 aynı olunca aklım karıştı biraz. Acaba gerek var mı servise gitmeye diye.

• quote:

N82'nin orjinal kulaklığı ile philips'in bir kulaklığını (jackinde iki çizgi olan) denedim onlarda bir sorun yok. Acaba bu sadece EP630i'ye özgü birşey olabilir mi? Yani orjinal kulaklığın jacki ile ep630i'nin jackleri %100 aynı olunca aklım karıştı biraz. Acaba gerek var mı servise gitmeye diye.

Bahsettiğiniz EP630 değil EP630i imiş yeni farkettim, kusura bakmayın bi sürü de uğraştırmış oldum

Normal bir kulaklıkta 3 ayrı temas noktası varken, EP630i'de orjinal mikrofonlu kulaklık gibi 4 ayrı temas noktası varsa cihazın kafasının karışmasının sebebi budur.

Özür dilerim dikkatsizliğim sonucu uğraştırdığım için.

• quote:

quote:

Bahsettiğiniz EP630 değil EP630i imiş yeni farkettim, kusura bakmayın bi sürü de uğraştırmış oldum

Normal bir kulaklıkta 3 ayrı temas noktası varken, EP630i'de orjinal mikrofonlu kulaklık gibi 4 ayrı temas noktası varsa cihazın kafasının karışmasının sebebi budur.

Özür dilerim dikkatsizliğim sonucu uğraştırdığım için.

Yok hocam ne uğraştırması. Deneye deneye öğreneceğiz elbet.

Aslında başıma ufak br dert açtınız ama önemli değil (aldığım yedeği geri yükleyince neredeyse hiçbir programı -msn dahil- yükleyemedi. Sanırım hack gittiği için)

• Ep 630 vardı bende giriş jakının ordan bozuldu. simdi ep830 almayı düsünüyorum. sizce hangisi daha iyi ep630 mu ep830 mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Ep 630 vardı bende giriş jakının ordan bozuldu. simdi ep830 almayı düsünüyorum. sizce hangisi daha iyi ep630 mu ep830 mu

http://forum.donanimhaber.com/m_30652055/tm.htm adresinde EP-830 incelemesi mevcut, oradan daha fazla bilgi alabilirsin.
  • _conscript_ ;

Sennheiser de bakabilirsin istersen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Ep 630 vardı bende giriş jakının ordan bozuldu. simdi ep830 almayı düsünüyorum. sizce hangisi daha iyi ep630 mu ep830 mu

http://forum.donanimhaber.com/m_30652055/tm.htm adresinde EP-830 incelemesi mevcut, oradan daha fazla bilgi alabilirsin.

Konuyu incelemiştim zaten de tam detaylı bi karşılaştırma görmedim... kimisi ep830 daha dengeli diyor, kimisi ep 630 daha iyi demis pek karar veremedim açıkcası. n82 de kullanmış arkadaşlar varsa onların yorumları gerçekten çok işime yarar

• Arkadaşlar kolay gelsin,

Benim telefonun versiyonu
    v 20.0.062
    28.02.08
    RM-313

-Son versiyonu yüklemem gerekir mi
    -Acaba eski versiyonla arada fark var mı
    -Son versiyonun sürümü kaç

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.