Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engineer_06

arkadaşlar benim N82'de C tuşunun üzerinde bulunan küçük tuşa bastığım zaman galeri- son çekilen görüntüyü aç dediğim zaman sadece welcome demo açılıyor, çektiğim resimler neden açılmıyor acaba?

reis bu sorun neden olabilir acaba, görüntüler içinde görünmüyor çektiğim resimler, bilgisayara bağlayıp atabiliyorum resimleri,telefon kartımı tanımıyor, eskiden böyle bir sıkıntı yoktu yeni oldu, yardımlarınızı bekliyorum...
  • demo'yu tamamla 1 daha çıkmaz sanırım
  • demoyu sonuna kadar izledim, demo telefon hafızasında, çektiğim resimler hafıza kartında, lifeblog ile görüyorum çektiğim resimlerigörüntü ve videolarda welcome demo var, siliyorum onu bakalım ne olcak, görüntü veya video yok diyor cihaz, versiyon mu yükseltsem?
  • arkadaşlar n 82 telime 8 gb toshiba class 4 hafıza kartı aldım ama core playerda film izlerken takılmalar oluyor hafıza kartında 3 gb boş yer var teli formatladım değişmedi 8 gb kullanan arkadaşlarda bu tip sorunlar varmı bu durumu düzeltmek için ne yapmalıyım2 gb lik kartımda hiç böyle sorunlar yoktu 8gb olunca böylemi oluyor sizdede aynımı?
  • Arkadaslar ben dizi atcamda telefonuma yolda izlemek icin, siz hangi formata cevirip atiyorsunz?
  • 320*240 avi yap
  • Hangi programi tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Hangi programi tavsiye edersiniz ?

ben total video converteri tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Hangi programi tavsiye edersiniz ?

ben total video converteri tavsiye ederim

bende severek kullanıyorum
    ...
  • ben de aranıza katıldım dün n82 aldım 750 liraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaGunes

ben de aranıza katıldım dün n82 aldım 750 liraya...

Biraz pahalı almışsın dostum, nerden aldın? Hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaGunes

ben de aranıza katıldım dün n82 aldım 750 liraya...

Biraz pahalı almışsın dostum, nerden aldın? Hayırlı olsun güle güle kullan

saol dostum bizim burdan aldım

piyasası ne kadar?
  • ben elektro world den 599 liraya almıstım piyasası da 600 650 civarlarında
  • Bende dayimdan 600'e almıştım. Babam da diyodu biraz bekleyelim fiyatı düşer diye.. xD
  • Arkadaşlar N82'im için Creative E630i almıştım ama biraz sorun yaşadım.

İlk olarak kulaklığın jackini direkt olarak taktığımda acayip bir cızırtı oluyor (ekranda televizyon işareti çıkıyor). Ama yarım takarsam seçenek sunuyor; müzik kulaklığı, tv çıkış kablosu, vs... Bunlardan müzik kulaklığını seçip, sonuna kadar takınca ise o cızırtı gidiyor. Acaba ilk takışta müzik kulaklığı olarak atamak için bir ayar falan var mıdır?

İkincisi ise sanki kulaklık sesai o kadar çok değil. Okuduğum kadarı ile bir kaç gün son seste müzik dinlemek falan gerekiyormuş. Var mıdır böyle bir gereksinim? Bana biraz ilginç geldi de arabanın motorunu açar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

Arkadaşlar N82'im için Creative E630i almıştım ama biraz sorun yaşadım.

İlk olarak kulaklığın jackini direkt olarak taktığımda acayip bir cızırtı oluyor (ekranda televizyon işareti çıkıyor). Ama yarım takarsam seçenek sunuyor; müzik kulaklığı, tv çıkış kablosu, vs... Bunlardan müzik kulaklığını seçip, sonuna kadar takınca ise o cızırtı gidiyor. Acaba ilk takışta müzik kulaklığı olarak atamak için bir ayar falan var mıdır?

İkincisi ise sanki kulaklık sesai o kadar çok değil. Okuduğum kadarı ile bir kaç gün son seste müzik dinlemek falan gerekiyormuş. Var mıdır böyle bir gereksinim? Bana biraz ilginç geldi de arabanın motorunu açar gibi

1. Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Donanım > Müzik Kulaklığı > Seçenek > Varsayılan Yap yolunu izleyin.

2. Kulaklık sesini kısmen arttırmanın maalesef ekolayzer ayarları ile oynamak dışında yolu yok çünkü AB yüksek sesin sağlığa zarar vermemesi açısından bir takım regülasyonlar uyguluyor ve Nokia da bir AB firması.

Bahsettiğiniz işleme verilen isim burn-in dir ve EP-630'un bildiğim kadarıyla burn-in'e ihtiyacı yoktur (Bu yüzden aldığım iki EP-630'da da yapmadım)

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

Arkadaşlar N82'im için Creative E630i almıştım ama biraz sorun yaşadım.

1. Menü > Araçlar > Ayarlar > Genel > Donanım > Müzik Kulaklığı > Seçenek > Varsayılan Yap yolunu izleyin.

2. Kulaklık sesini kısmen arttırmanın maalesef ekolayzer ayarları ile oynamak dışında yolu yok çünkü AB yüksek sesin sağlığa zarar vermemesi açısından bir takım regülasyonlar uyguluyor ve Nokia da bir AB firması.

Bahsettiğiniz işleme verilen isim burn-in dir ve EP-630'un bildiğim kadarıyla burn-in'e ihtiyacı yoktur (Bu yüzden aldığım iki EP-630'da da yapmadım)

Hocam 1. yolu denedim ama sonuçta değişen birşey olmadı. Sonuna kadar taktığımda yine televizyon işareti çıkıyor. Ama bu sefer yarım takınca seçenek sunmuyor. Acaba takarken önce yarım takıp, ekranda müzik kulaklığı seçildi yazısı görünce sonuna kadar mı takmak lazım?

• Cihazınızda yazılımsal veya donanımsal bir sorun var gibi gözüküyor. Verilerinizi yedekleyip format atmayı ve sonrasında tekrar denemeyi düşünür müsünüz? Böylece en azından sorununun yazılımsal olup olmadığını anlarız. Bir de yazılım sürümünüz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

Cihazınızda yazılımsal veya donanımsal bir sorun var gibi gözüküyor. Verilerinizi yedekleyip format atmayı ve sonrasında tekrar denemeyi düşünür müsünüz? Böylece en azından sorununun yazılımsal olup olmadığını anlarız. Bir de yazılım sürümünüz nedir?

Yazılım sürümü v31. Aslında bayağı birşey yüklemiştim telefona ama deneyeceğim format atmayı.
  • N82 için siyah kapak almayı düşünüyorum. Orjinallerinin fiyatı ne kadardır? Birde orjinal olup olmadığını net olarak anlamanın bir yolu var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.