Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
902.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım Vodafonun bu hizmetini bu programla ücretsiz kullanabilecekmiyim ?

hyr dostum vodafone da live ayarı yapıp girebilioruz da ancak öyle bedava oluormuş ve kendi programını kurman gerekli.ah anlatcak bi ark. detaylarıyla......
  • kargom gelmiş.şuan dağıtıma çıkmışlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: zewzek

dostum bnm telefon eskidi snnki gelcek inş. bende şu vodafone messengeri bi çözemedim
  • oo super sevındım snn adına
  • sağolasın.sen wi-fi problemini hallettin mi?
    quote:

oo super sevındım snn adına

• Dün gece N82 yi şarja koydum, dolduktan sonra çıkardım yatmadan önce oyun oynadım sonra telefonu açık bir şekilde masanın üstüne koyup yattım. Sabah kalktığımda telefonum kapanmış bir vaziyetteydi, hiç bir şeklilde açılmıyor. Alalı 1 ay bile olmamışken durduk yere niye böyle bir şey oldu anlamadım. Ne yapabilirim? (Telefon Hackli)

edit: Telefonun şarjı bitmiş hönkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoNeST -- 17 Haziran 2009; 14:27:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoNeST

Dün gece N82 yi şarja koydum, dolduktan sonra çıkardım yatmadan önce oyun oynadım sonra telefonu açık bir şekilde masanın üstüne koyup yattım. Sabah kalktığımda telefonum kapanmış bir vaziyetteydi, hiç bir şeklilde açılmıyor. Alalı 1 ay bile olmamışken durduk yere niye böyle bir şey oldu anlamadım. Ne yapabilirim? (Telefon Hackli)

edit: Telefonun şarjı bitmiş hönkk

Geçmiş olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

sağolasın.sen wi-fi problemini hallettin mi?
    quote:

oo super sevındım snn adına

evdeki modeme bağlanamadıktan sonra, dışarı çıktım sokaktakileri denedim şifresiz olanlara bağlandım.sora eve geldim kendime uyuz olaraktan

modem ayarlarına girdim ilk önce modemin kablosuz adını değiştirdim girdi böyle sora gene girmemeye başladı 3 çeşit güvenlik birimi var biri wpa biri wpa2 dieride wpa1/wp2 bende wpa2 seçiliydi wpa1 yaptım girdi.

bide modemi şifresiz girmeyi denedim telefon şifresiz girmeme izin vermedi neden anlamadım dışardaki şifresiz modemlere bağlanmıştı ama.

• bataryayı çıkar telefona tekrar tak.yeniden başlat ..şarj alıyorsa sorun yok.olmazsa yazda yardım edelim
  • Bu N82'ye 8 GB class 6 kart takıp bu karta da tanesi 200 MB olmak üzere 10-15 film atsam çok kasar mı? N70 tek filmde kasıyor da. 1 dk 'ya anca açıyorum filmi galeriden.
  • ben 800 mb lık film attım data kablosuyla 20 dk da attı açarken direk açıyor. team 8 gb class 6 kart var.
  • quote:

ben 800 mb lık film attım data kablosuyla 20 dk da attı açarken direk açıyor. team 8 gb class 6 kart var.

Helal olsun N82'ye
  • arkadaşlar ben ayın 25 i gibi telefon alacam ve 3d hızlandırıcı için n82 yi seçtim.
    tuşları nasıl n82 nin??? hızlı mesaj yazmaya çok engel oluyormu???
    oyunlarda nasıl???
    telefona tema program falan kolay bulunuyormu???
    n82yi boşver n79 al diyeniniz varmı??? telefonun beğenmediğiniz yönleri neler???

biliyorum bu konular çok açıldı,bu sorular çok soruldu ama habire telefon alacak maddi durum yok.bu telefon zaten ultra lüks bi harcama olacak.
    şimdiden teşekkürler...
  • bende ilk başta çok tereddüt etmiştim. ilk başta garipsedim. sonra yazdıkça yazdıkça artık tırnağımla bastığımı fark ettim yani tırnakla et arasına sıkışıor tuşlar öyle yazıormuşum yeni fark ettim. 2 gün olmasına ramen hemen alıştım tel. e. alışamadığım tek şey yazılım yüklemek daha hiç bi yazılım yükliyemedim tabi oda benden kaynaklanıyor. ilk defa böyle bi telefona sahip oldum zamanla öğrenicez artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

arkadaşlar ben ayın 25 i gibi telefon alacam ve 3d hızlandırıcı için n82 yi seçtim.
    tuşları nasıl n82 nin??? hızlı mesaj yazmaya çok engel oluyormu???
    oyunlarda nasıl???
    telefona tema program falan kolay bulunuyormu???
    n82yi boşver n79 al diyeniniz varmı??? telefonun beğenmediğiniz yönleri neler???

biliyorum bu konular çok açıldı,bu sorular çok soruldu ama habire telefon alacak maddi durum yok.bu telefon zaten ultra lüks bi harcama olacak.
    şimdiden teşekkürler...

Makineli Tüfek gibi hızlı iseniz engelleyeceğini düşünüyorum. Ama normal ya da normalin biraz üstü kullanıcı için sorun olmaz. Zamanla alışılır.
    Telefonun tuşlarının engel olduğu tek şey bence telefonda futbol oyunu oynamaktır. Ya da ben beceremedim. Ama genel anlamda vasatın üstü performansı var tuşların.
    Oyunlarda çalıştırma konusunda iyidir.
    Tema,program ve oyunu kolay bulursun ama sertifika,imza gibi olaylar var. Bilgisi olanlar söylesinler bu sorudan ben de muzdaribim. Ama tema kolay bulunur herhalde. Bazı sitelerde kendi temalarını yapıp telefona da atabiliyorsun hatta.
    N82 boşver N79 al diyemeyeceğim. Xenon flaş yerine dual led tercih edilmez mesela. Sonra 3D hızlandırıcı da yabana atılmamalı. N79'da da sertifika ve imza olayları var. Sonra N79'un pil performansı azıcık daha iyi,telefon daha hafif daha şık duruyor, daha ince , akıllı kapakları var, FM transmitter var. O da kendince iyi yani.

Ben oyun delisiyim. 3D mükemmel oyunlar da oynarım, akşam vakti iyi fotoğraf çekmek isterim diyen N82,
    Oyun oynarım ama daha çok 2D , akşam vakti vasat fotoğraf çekerim diyen N79 almalı.
    Not: N79'da 3D oyunları çalıştırır. Çok ağır oyunlarda N82 3D hızlandırıcı ile öne geçebilir. Yani N79 oyunlarda kötüdür demiyorum ben.
    N79 videolarda dual led flaş ile aydınlatma sağlarken, N82 de böyle bir durum yok. Tam bilmiyorum ama Xenon flaş aydınlatma için videoda kullanılmaz gibime geliyor.

• Arkadaşlar N82'nin tuşlarında aydınlatma yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Destroyer--

Arkadaşlar N82'nin tuşlarında aydınlatma yok mu ?

Genel bir aydınlatma var.
  • yarım saat kadar önce n82 im elime ulaştı.Müthiş bir alet.valla çok beğendim.şimdi de kullanmayı öğrenmeye çalısıom ve tuslara alışmaya..
  • ben çok hızlı mesaj yazarım ama oyun oynamayıda çok severim.n82 almaya kesin karar verdim çok teşekkürler...
  • quote:

yarım saat kadar önce n82 im elime ulaştı.Müthiş bir alet.valla çok beğendim.şimdi de kullanmayı öğrenmeye çalısıom ve tuslara alışmaya..

Hayırlı olsun. Yakın zamanda ben de düşünüyorum almayı.
  • quote:

yarım saat kadar önce n82 im elime ulaştı.Müthiş bir alet.valla çok beğendim.şimdi de kullanmayı öğrenmeye çalısıom ve tuslara alışmaya..

hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.